• سه‌شنبه / ۱۵ بهمن ۱۳۹۸ / ۱۳:۰۸
  • دسته‌بندی: سیستان و بلوچستان
  • کد خبر: 98111510866
  • خبرنگار : 30105

رئیس دانشگاه علوم پزشکی زابل خبر داد

راه اندازی دانشکده دندانپزشکی، بهداشت و پیراپزشکی در منطقه سیستان

ایسنا/سیستان و بلوچستان رئیس دانشگاه علوم پزشکی زابل گفت: راه اندازی دانشکده دندانپزشکی برای زابل، راه اندازی دانشکده پیراپزشکی و پرستاری مامایی مستقل برای شهرستان زهک و دانشکده بهداشت مستقل برای هامون و شهرمحمد آباد در دستور کار قرار دارد و در این رابطه بازدیدها انجام شده گزارش های لازم در این زمینه تهیه و ارسال گردیده و امیدواریم بتوانیم این کارها را به سرانجام برسانیم.

دکتر هادی میرزایی در گفت وگو با ایسنا افزود: بحث نازایی و مشکلات مربوط به آن از مواردی است که برخی از خانواده ها و همین طور زوج های جوان را درگیر خود کرده و براین اساس موجب شده تا زوج ها، جهت درمان، به شهرها و یا استان های دیگر مراجعه کنند تا خدمات مربوطه را در آنجا دریافت نمایند.

وی با بیان اینکه به منظور رفاه حال بیماران تلاش شده تا بخش نازایی بیمارستان حضرت امیرالمومنین(ع)، در زابل راه اندازی شود که در آینده نزدیک این امر محقق خواهد شد ادامه داد: با راه اندازی بخش نازایی، مشکلات بیماران در خصوص نازایی و همچنین تردد آنها به سایر شهرستانها و یا مرکز استان کاسته خواهد شد، تجهیزات مربوطه خریداری شده و فقط راه اندازی دستگاه ها مانده که با هماهنگی های صورت گرفته این کار بزودی انجام خواهد شد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی زابل با گریز به بحث تحریم های ظالمانه آمریکا علیه ایران، گفت: بحث تحریم ها و کمبود بودجه و اعتبار در کشور بسیار تأثیرگذار است چون نیاز به احداث فضاهای فیزیکی، جذب هیات علمی، پذیرش دانشجو و...، است ولی تحریم ها و مشکلات اقتصادی دلیلی برای عدم توسعه نیست چون ما راه مان را در مسیر توسعه ادامه خواهیم داد.

دکترمیرزایی افزود: پیگیر آموزشی کردن بیمارستان زهک هستیم و در جهت ارتقاء سطح کیفی این بیمارستان تلاش خواهیم کرد.

وی اضافه کرد: گرفتن رشته ساده نیست و زمان بر است ضمن اینکه دانشگاه توانست مجوز چند رشته در مقطع کارشناسی ارشد از جمله پرستاری آی سی یو و تخصص بیهوشی را اخذ نماید.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی زابل افزود: از نظر علمی دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی زابل رتبه بالاتری از کرمان دارد بطوری که اجازه تحصیلات تکمیلی در رشته های داروسازی فقط به زابل داده شده است

میرزایی تعداد دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی زابل را دو هزار و ۳۰۰ نفر اعلام کرد و افزود: این تعداد در ۲۱ رشته از کاردانی تا دستیاری تخصصی در ۵ دانشکده شاغل به تحصیل می باشند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha