به گزارش ایسنا، بنابر اعلام آنی مشاور، دنیای امروز را میتوان دنیای قراردادها نامید چرا که هر روز قراردادهای مختلفی بین افراد و شرکتهای مختلف عقد میشود. قوانین تعیینکننده چارچوب کلی قراردادهای عقد شده هستند تا از بروز مشکلات آتی پیشگیری کنند. گاهی در بین قراردادهای عقد شده مشکلاتی ایجاد میشود که نیاز به داوری وجود دارد.
داوری در قرارداد مسئلهای است که باید به آن توجه شود و انتخاب داور دارای اهمیت است. ما در این متن قصد داریم تا در مورد انتخاب داور و مراحل داوری مطالب جالبتوجهی را بیان کنیم.
قرارداد داوری
قرارداد داوری به قراردادی گفته میشود که طی آن طرفین معامله بهمنظور رسیدگی به اختلافاتی که در بین روابطشان رخ داده، تعیین میشود تا تصمیمگیری درستی میان اختلافات پیشآمده گرفته شود. در واقع مرجع انتخابشده بهعنوان مرجع نهایی محسوب شده تا تکلیف نهایی اختلافات را بهصورت روشن مشخص کند. قرارداد داوری میتواند بهصورت داخلی یا بینالمللی باشد که این موضوع با توجه به حوزه کاری مورد معامله و حجم معاملات تعیین میشود.
در صورتی که انتخاب داور بهدرستی انجام شود میتوان به رضایت طرفین امیدوار بود چرا که مراحل داوری دارای پیچیدگیهای مخصوص به خود است و نیاز به متخصص حس میشود. برای مشاور دعاوی در این زمینه میتوان از آنی مشاور استفاده کرد چرا که دارای کارشناسان حرفهای و آگاه در زمینهٔ مسائل حقوقی است.
انتخاب داور چگونه است؟
انتخاب داور برای داوری قرارداد میتواند به شکلهای مختلف انجام شود. در واقع میتوان بیان کرد انتخاب داور میتواند به شکل توافقی باشد یا از طریق دادگاه اقدام کرد.
همچنین در صورت لزوم میتوان انتخاب داور را به عهده شخص ثالث واگذار کرد. شخصی که انتخاب میشود باید در کار خود حرفه باشد و طبق قانون آیین دادرسی مدنی باید بهصورت کامل شرایط داوری را داشته باشد.
در مورد انتخاب تعداد داور نیز میتوان بهصورت توافقی تصمیمگیری کرد. داوری در قرارداد میتواند بهصورت انفرادی یا گروهی باشد. داوری که بهعنوان قاضی طرفین انتخاب میشود باید به تکالیف خود به شکل صحیح عمل کند.
انواع داوری در قرارداد
داوری در قرارداد بهصورت اختیاری و اجباری قابل تقسیمبندی است. در زمان عقد قرارداد بین طرفین در متن قرارداد در صورت وجود هرگونه اختلاف به وجود یک داور اشاره شده است. در واقع در زمان نیاز، انتخاب داور ضرورت پیدا میکند تا مشکلات پیشآمده را به شکل صحیح و در چارچوب قانون مرتفع کند. در این صورت اگر مشکلی در هنگام عقد قرارداد یا بعد از آن ایجاد شود به داوری ارجاع داده میشود.
در داوری اجباری، دادگاه با توجه به مسائل پیش آمده مصلحت را در این میبینید که موضوع را برای حل اختلاف به داوری ارجاع دهد که در این صورت داوری اجباری وجود داشته که طرفین هیچ نقشی در انتخاب داور ندارند و قانونگذار در این زمینه تصمیمگیری میکند.
اگر میخواهید در زمینهٔ مشکلات حقوقی و قراردادی به نتیجه برسید بهتر است از آنی مشاور استفاده کنید چرا که دارای متخصصان حرفهای بوده و مشاوران مجربی دارد.
شرایط تعیین داور
زمانی که نتوان مشکلات را از طریق توافق حل کرد انتخاب داور ضرورت پیدا میکند. اگر طرفین اقامه دعوا داشته باشند و همچنین طرفین با هم توافق کنند که برای حل مشکلات پیشآمده نیاز به داوری دارند در این صورت تعیین داور دارای اهمیت بوده و الزامی به نظر میرسد.
برای اینکه بتوانید در مشکلات قرارداد پیشآمده به نتیجه مطلوب برسید استفاده از مشاوران آنی مشاور توصیه میشود.
به کمک یک مشاور با تجربه و آگاه در مسائل حقوقی میتوانید حل و فصل اختلافات را در سریعترین زمان ممکن انجام دهید. در واقع میتوان بیان کرد استفاده از یک مشاور با تجربه میتواند فرآیند داوری را تسریع بخشیده و بهراحتی شمارا به نتیجه مطلوب برساند.
آنی مشاور به دلیل داشتن مشاوران حقوقی با تجربه این امکان را به شما میدهد که در صورت نیاز بهصورت آنلاین با مشاوران متخصص مشورت کرده و با رزرو وقت قبلی، برای زمان خود ارزش قائل شوید.
انتهای رپرتاژ آگهی
نظرات