• چهارشنبه / ۱۴ اسفند ۱۳۹۸ / ۱۳:۵۱
  • دسته‌بندی: زنجان
  • کد خبر: 98121411398
  • منبع : نمایندگی زنجان

رئیس پلیس فتای فرماندهی انتظامی استان زنجان خبر داد

کاهش محسوس کلاه‌برداری‌های اینترنتی با اجرای رمز پویا

کاهش محسوس کلاه‌برداری‌های اینترنتی با اجرای رمز پویا

ایسنا/زنجان رئیس پلیس فتای فرماندهی انتظامی استان زنجان گفت: استفاده از رمز پویا توسط شهروندان تعداد کلاه‌برداری‌های اینترنتی را نسبت به قبل کاهش داده است.

سرهنگ محمدعلی آدینه‌لو در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: همزمان با اجرایی شدن طرح رمز یک‌بار مصرف توسط بانک مرکزی و همیار شهروندان در اجرای این طرح از برداشت غیرمجاز و کلاه‌برداری‌های اینترنتی به میزان قابل توجهی کاسته شده است.

وی با اشاره به نزدیک شدن به ایام عید به شهروندان توصیه کرد: در هنگام خریدهایی اینترنتی در سایت‌ها و کانال‌های مجازی مراقب کلاه‌برداری توسط برخی افراد سودجو باشند و از فروشگاه‌های قابل اعتماد برای خرید استفاده کنند.

رئیس پلیس فتای فرماندهی انتظامی استان زنجان، هدف از فعال‌سازی رمز پویا را افزایش امنیت حساب بانکی شهروندان عنوان کرد و ادامه داد: کاهش جرایم اینترنتی و برداشت‌های غیرمجاز در این مدت کوتاه هم که استفاده از رمزهای یک بار مصرف از سوی بانک‌ها اجرا شده قابل مشاهده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha