• سه‌شنبه / ۲۴ تیر ۱۴۰۴ / ۱۳:۵۸
  • دسته‌بندی: خانواده
  • کد خبر: 1404042415019
  • خبرنگار : 71584

رییس سازمان بهزیستی کشور خبر داد

برقراری ۲۰ هزار تماس با ۱۴۸۰ درخصوص جنگ و اضطرابش/ انتقال ۶۰۰۰ مددجو از مراکز تجمیعی به نقاط امن

برقراری ۲۰ هزار تماس با ۱۴۸۰ درخصوص جنگ و اضطرابش/ انتقال ۶۰۰۰ مددجو از مراکز تجمیعی به نقاط امن

رییس سازمان بهزیستی کشور از برقراری بیش از ۲۰ هزار تماس با سامانه ۱۴۸۰ درخصوص آثار جنگ و اضطراب ناشی از آن خبر داد.

به گزارش ایسنا، سیدجواد حسینی ظهر امروز در نشست خبری خود با اصحاب رسانه به مناسبت چهل و پنجمین سالگرد تاسیس سازمان بهزیستی کشور با بیان اینکه در جنگ ۱۲ روزه، ملت ایران همگی با همدلی شرکت کردند، از جمله در سازمان بهزیستی نیز دو نوع فعالیت در زمان جنگ اتفاق افتاد، اظهار کرد: یک نوع از فعالیتهای بهزیستی نسبت به جامعه هدف بوده است؛ در تهران ۳۰ هزار معلول، بیماری روانی مزمن یا کودکانی داریم که به صورت شبانه روزی از آنها نگهداری می‌شود. در همین راستا با استفاده از ظرفیت‌های قانونی از جمله طرح حامی و فرزند خواندگی و طرح میزبان، ۶۰۰۰ مددجو از مراکز تجمیعی به نقاط امن منتقل شد.

وی افزود: همچنین با ۲۵ خیر و موسسه اصلی تهران جلساتی برگزار و ۲۰ هزار اسکان اضطراری ظرفیت‌سازی شد و لذا با اقدامات ویژه، خللی در امور وارد نشد.




خدمات بهزیستی در جنگ ۱۲ روزه

برقراری۲۰ هزار تماس با سامانه ۱۴۸۰ درخصوص آثار جنگ و اضطراب ناشی از آن



رییس سازمان بهزیستی کشور یادآور شد: در کنار این اقدامات، سازمان بهزیستی به کل جامعه نیز خدماتی ارائه داد؛ به طوریکه در این جریان سامانه ۱۴۸۰ به بیش از ۲۰ هزار تماس مربوط به آثار جنگ و اضطراب ناشی از آن را پاسخ داد. این سامانه به صورت شبانه روزی فعالیت کرد. همچنین سامانه ۱۲۳ و اورژانس اجتماعی نیز شبانه روزی شد و خدمات محله محور مبتنی بر تاب آوری نیز صورت گرفت.

حسینی در ادامه از برنامه سازمان برای طراحی محله تاب آور خبر داد و گفت: در هفته بهزیستی ۱۰ هزار و ۵۶۹ پروژه را افتتاح خواهیم کرد که ۷۷ درصد پروژه مربوط به اشتغال، ۲۱ درصد مربوط به مسکن و ۲ درصد مربوط به پروژه های اجتماعی و توانبخشی است. همچنین ۳۵۹ پروژه با ارزش ۵۰۰ میلیارد تومان کلنگ‌زنی خواهد شد.

وی همچنین در بخش دیگری از سخنان خود، از استقرار نظام جامع برنامه‌ریزی در سازمان بهزیستی خبر داد و ادامه داد: در حال حاضر بر مبنای بهبود عملکرد، برنامه‌ها در حال بازبینی است. این برنامه‌ها مشتمل بر ۲۳ راهبرد و ۱۱۴ فعالیت تدوین شده است. همچنین در این برنامه که در ۴۷۰ شهرستان به تفکیک مشخص شده ۹ برنامه سلامت در خدمت جامعه هدف قرار می‌گیرد.
 

استخدام ۵۰۰۰ معلول 

به صفر رسیدن پشت نوبتی‌های مستمری‌بگیر

رییس سازمان بهزیستی کشور در ادامه این نشست، تصریح کرد: همچنین برای نوسازی نیروی انسانی با جایگزینی بازنشستگان و پر کردن خلاءهای نیروی انسانی، ۲۰۰۰ نیروی جدید را وارد بدنه سازمان کرده‌ایم. همچنین باتوجه به برگزاری ۳ درصد آزمون استخدامی، موفق شدیم طی سال گذشته، نزدیک به ۵۰۰۰ معلول را به استخدام دربیاوریم.

حسینی در ادامه از به صفر رسیدن پشت نوبتی‌های مستمری‌بگیران پایه سازمان بهزیستی خبر داد و افزود: همچنین پشت نوبتی‌های ارائه خدمات توانبخشی به صفر رسیده است.


ادامه دارد

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha