در همین خصوص نماینده مردم نیشابور و فیروزه در مجلس شورای اسلامی در گفتوگو با ایسنا عنوان کرد: با توجه به درخواست سازمان نظام پزشکی نیشابور مبنی بر ضرورت قرنطینه کردن شهرستان من نیز موافق این اقدام هستم؛ هر چند شاید قرنطینه کردن شهر برای همشهریان مشکلاتی را در پی داشته باشد، اما مرگ تعداد بیشتر همشهریان قابل جبران نیست، به همین دلیل موافق اجرای طرح قرنطینه به صورت حداکثری و نسبی توسط فرمانداری هستم تا بتوانیم با این روش جان عزیزان بیشتری را نجات دهیم و با حداقل تلفات ممکن بتوانیم پیک را پشت سر بگذرانیم.
حمید گرمابی افزود: باید در این خصوص در شورای تامین تدابیر لازم اتخاذ و مقررات مورد نظر اعلام گردد، البته با موافقت دیگر نمایندگان درخواست قرنطینه در سطح کشور را نیز کردهایم، بدون شک یکی از معدود راههایی که میتوانیم برای مهار و کنترل این ویروس و کاهش تلفات انسانی استفاده کنیم، قرنطینه کردن است.
نماینده مردم نیشابور و فیروزه تصریح کرد: اگر طرح قرنطینه در مقیاس کشوری اجرا شود کارآیی بیشتری خواهد داشت، اما اگر در سطح کشوری به هر دلیلی قابل اجرا نبود در سطح شهرستان میتواند کمک ارزندهای داشته باشد.
گرمابی گفت: به طور نسبی در شهرستان نیشابور تلفات انسانی به دلیل ابتلا به ویروس کرونا بیشتر بوده است، به همین علت قرنطینه کمک خواهد کرد که در طی هفتههای آینده بتوانیم تلفات انسانی را به حداقل کاهش دهیم و از این بحران عبور کنیم.
وی بیان کرد: اگر هشدارها به موقع داده میشد و عملیات جدی همانند قرنطینه کردن زودتر انجام میشد؛ میتوانستیم با هزینه کمتری این بحران را پشت سربگذاریم، ولی اکنون باید به شرایط فعلی فکر کنیم که چه باید کرد، قرنطینه کردن توسط دولت و مسئولان و مردم خواهد توانست تلفات انسانی را کم کند و با حداقل هزینه از این بحران بزرگ که گفته میشود همانند این بحران طی قرن اخیر در دنیا نداشتیم، عبور کنیم.
نماینده مردم نیشابور و فیروزه ادامه داد: با توجه به وضعیتی که شهرستان نیشابور دارد از وزیر بهداشت خواسته شد امکانات بیشتری را به نیشابور اختصاص دهند، هرچند کمبودهایی در سطح کشور وجود دارد اما انتظار داریم به نیشابور توجه ویژهای داشته باشند که در این خصوص قولهایی داده شده است.
وی اظهار کرد: مشکل کمبود تجهیزات و امکانات به تدریج در کل کشور برطرف میشود، البته در شهر نیشابور تاکنون خیرین کمکهای بسیار خوبی را به حوزه بهداشت و درمان و رفع کمبودها از جمله تامین ماسک و لباس مناسب در چندین مرحله داشتهاند که امیدواریم افزایش پیدا کند.
گرمابی با اظهار تاسف از اینکه با توجه به افزایش تعداد مراجعان به سمت پیک نزدیک میشویم، به آخرین اقدامات انجام شده برای راهاندازی آزمایشگاه تشخیص ویروس کرونا در شهرستان اشاره کرد و گفت: در زمان شروع این بحران تعداد آزمایشگاهها بسیار کم بود و تمامی آزمایشها باید به تهران ارسال میشد، که اکنون ستاد مقابله با کرونا در نظر دارد تعداد فعلی آزمایشگاهها را تا 100 مرکز در کشور افزایش دهد.
وی یادآور شد: نیشابور نیز جزء اولویتها بوده و به زودی مرکز تشخیص ویروس کرونا در شهرستان راهاندازی خواهد شد که این موضوع در تشخیص به موقع بیماری بسیار مهم است، متاسفانه کمبودها همچنان وجود دارد، به جز تجهیزات ایمنی که کادر پزشکی باید داشته باشند در بخش تجهیزات مورد نیاز برای معاینه بیماران نیز کمبودهایی وجود دارد که دستگاه ونتیلاتور از ضروریات است که کمبود داریم و باید تعداد بیشتری را از تهران بگیریم.
نماینده مردم نیشابور و فیروزه در مجلس شورای اسلامی همچنین اظهار کرد: از قبل دستگاه سیتیاسکن برای شهرستان خریداری شده که امیدواریم برای تشخیص بهتر بیماری و درمان به موقع، هرچه زودتر به شهرستان برسد، که در حال حاضر مراحل آخر را برای ترخیص از گمرک طی میکند.
وی مطرح کرد: تعدادی آمبولانس به وزارت بهداشت و درمان اضافه میشود و طی صحبتی که با قائم مقام وزیر بهداشت داشتم یکی از تقاضاها نیز اختصاص آمبولانس به شهرستان بود که پیگیری شد تا حتما یکی را به شهرستان نیشابور اختصاص دهند.
گرمابی افزود: اگر مردم کمک نکرده و خطر را درک نکنند، این ویروس میتواند گسترش بیشتری پیدا کند که آن موقع هزینه بسیاری برای مردم و کشور در پی خواهد داشت.
وی گفت: نباید فکر کرد این بیماری فقط برای دیگران است بلکه ممکن است، عزیزان خود ما نیز به این ویروس مبتلا شوند به همین دلیل باید همگی توصیههای پزشکان را جدی بگیرند.
نماینده مردم نیشابور و فیروزه در مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: مردم با در خانه ماندن بیشترین کمک را میتوانند در قطع شیوع این ویروس خطرناک داشته باشند، باید همه یکدیگر را توصیه به در خانه ماندن کنیم و به عنوان یک کار پسندیده این اقدام را تبلیغ کنیم و اگر کسی این مورد را رعایت نکرد، به او تذکر دهیم.
انتهای پیام
نظرات