• پنجشنبه / ۲۹ اسفند ۱۳۹۸ / ۱۶:۰۶
  • دسته‌بندی: جهان ورزش
  • کد خبر: 98122922377
  • خبرنگار : 71549

فرار بازیکن رئال مادرید از قرنطینه!

فرار بازیکن رئال مادرید از قرنطینه!

لوکا یوویچ دستور رئال مادرید بر قرنطینه بودن را نادیده گرفت و به صربستان سفر کرد.

به گزارش ایسنا و به نقل از آس، لوکا یوویچ به دستور باشگاه رئال مادرید در قرنطینه به سر می‌برد. این اتفاق پس از مثبت اعلام شدن تست کرونای تری تامکنیس، بازیکن بسکتبال این تیم رخ داد. با این حال مهاجم صربستانی ترجیح داد از قرنطینه فرار و به کشورش سفر کند. این رفتار بازیکن رئال مادرید با انتقاد زیادی همراه شد. 

آنا برنابیچ، نخست وزیر صربستان از از یوویچ و دیگر بازیکنان لژیونر کشورش انتقاد کرد و گفت: ما الگوی‌های منفی از ستاره های فوتبالمان داریم که میلیون ها یورو  دستمزد دریافت می‌کنند اما قرنطینه اجباری را ترک می‌کنند و در خانه نمی‌مانند. 

برنابیچ و دیگر رهبران صربستان از شهرواندان خواستند بازگشت خود را به کشور لغو کنند تا باعث کاهش شیوع ویروس شوند. با این حال بیش از ۴۵۰۰۰ نفر به کشور بازگشتند و خیلی از آن ها در قرنطینه نماندند. 

نشریه بلیچ نوشت که پلیس حضور مهاجم رئال مادرید در بلگراد را به تعویق انداخت و افزود: یوویچ به جای قرنطینه کردن خود برای تفریح به بلگراد برگشته است. 

روزنامه اینفورمر به شدت از رفتار بازیکن مادرید انتقاد کرد و نوشت: لوکا کار خیلی احمقانه‌ای انجام داد. او از قرنطینه‌ای که باشگاه دستور داده بود خارج شد و باوجود تمام هشدارها به صربستان بازگشت.  

به نوشته نشریه صربستانی یوویچ برای تولد نامزدش به بلگراد سفر کرده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha