مصطفی محمدی روز گذشته (۱۶ فروردین) در نشست خبری که به صورت ویدئو کنفرانس برگزار شد، اظهار کرد: در طول دو ماه اخیر ویروس کرونا باعث شد که حوزه سلامت، کانون توجه در همه دنیا شود. همکاران حوزه سلامت استان زنجان نیز با همه امکانات موجود، ظرفیت، از خود گذشتی و شجاعت سعی کردند در برابر ویروس کرونا بایستند و از سلامتی مردم مراقبت و دفاع کنند.
وی با بیان اینکه همکاران حوزه سلامت در کشور با وجود همه محدودیتها و موانع سعی کردند بخش عمدهای از نیازهای خود را تولید و تامین کنند، به نوعی تهدیدها و تحریمهای ظالمانه را به یک فرصت تبدیل کردند، افزود: در این میان مردم فهیم کشور و استان نیز با تشکیل پویشهای مردمی، مشارکتهای مردمی و جهادی حماسههای بسیار زیبایی از انساندوستی و نوعدوستی خلق کردند.
این مسئول تصریح کرد: فضای موجود حقیقتا اگر چه سخت و دشوار است اما با وجود همین حرکتهای جهادی، حمایتها و پشتیبانیها و پویشهای مردمی، امید است از این مسیر سخت عبور کنیم تا به ایام شور و شادی و نشاط برسیم، همانطور که شکرگذار خالق متعال هستیم، شکرگذار منعم نیز هستیم، همان افرادی که به ما یاری رسانده و همچنان همراه ما هستند.
جانشین معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علومپزشکی استان زنجان با بیان اینکه در ابتدای شیوع ویروس کرونا در کشور، فضای رعب و وحشت در فضای مجازی حاکم بود که این رعب و وحشت سبب شد مردم زیان مالی ببینند و حوزه سلامت با چالش مواجه شود، ادامه داد: علیرغم اینکه به شدت درگیر مسائل بهداشتی و درمانی هستیم اما باید این فضای ایجاد شده در جامعه را ثبت و ضبط کنیم.
محمدی با بیان اینکه جشنواره ملی فرهنگی و هنری سلامت و هنر برای استفاده از ظرفیت هنر و قالبهای هنری برای ثبت اتفاقات اخیر و انتقال پیام حوزه سلامت به گوش مردم است، در رابطه با اهداف این جشنواره، اظهار کرد: ایجاد پیوند بین سلامت و هنر باعث کمک به ارتقای سطح سلامت جسم و روان میشود و برنامهریزی در این حوزه سبب افزایش همافزایی خواهد شد.
وی در رابطه با اهداف جشنواره ملی فرهنگی و هنری سلامت و هنر، افزود: جریانسازی فرهنگی و هنری در جامعه از جمله اهداف این جشنواره است تا بتوانیم از ظرفیت هنر برای ارتقای سلامت روان، تبیین جایگاه دانشگاه علومپزشکی به عنوان مرجع سلامت در استان، سواد سلامت و رسانه، ایجاد اعتماد و سرمایه اجتماعی و ایجاد جریان سالم فرهنگی و هنری در جامعه و غیره است.
این مسئول در رابطه با محورهای جشنواره ملی فرهنگی و هنری سلامت و هنر، تصریح کرد: سلامت و پیشگیری، ارتقای سلامت روان و سلامت اجتماعی، تفریح سالم، انسان سالم، تغذیه سالم، بهداشت فردی و عمومی، سلامت و فضای مجازی، سلامت معنوی، مشارکت مردمی در حوزه سلامت، هنردرمانی در حوزه سلامت از جمله محورهای این جشنواره است.
جانشین معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علومپزشکی استان زنجان، با بیان اینکه بیماری کرونا بخش ویژه جشنواره ملی فرهنگی و هنری سلامت و هنر است، ادامه داد: این بخش از جشنواره در محورهای زندگی بعد از کرونا، کرونا و رفتار فردی و اجتماعی، کرونا و فضای کسب و کارهای جدید، کرونا و خانواده، کرونا و فرصتهای پیشرو، کرونا وحدت و همدلی، کرونا و فعالیت جهادی، کرونا و فضای مجازی، کرونا تفریحات سالم در منزل، کرونا و کارهای فرهنگی، کرونا و اعتماد به نظام سلامت، کرونا و مدیریت بحران و غیره است.
محمدی با بیان اینکه هماستانیها تا ۱۵ خرداد میتوانند آثار خود را به جشنواره ملی فرهنگی و هنری سلامت و هنر در رابطه محورهای جشنواره ارسال کنند، اظهار کرد: تصویرسازی، پوستر، موشنگرافی، نقاشی کودکان و همه ردههای سنی، ایدههای خلاقانه و نوآورانه، عکاسی و فیلم کوتاه از جمله بخشهای مختلف این جشنواره است.
این مسئول در رابطه با پویشهای مردمی فعال شده در این ایام، خاطرنشان کرد: در صورت فراهم شدن امکانات دورههای آموزشی هم برای این افراد برگزار خواهد شد.
انتهای پیام
نظرات