محمدرضا صفی خانی در دیدار برخی از اعضای ستاد استانی کرونای لرستان با نماینده ولیفقیه در لرستان، اظهار کرد: آغاز شیوع کرونا ویروس همزمان با ایام پر تقاضای پایانی سال که تکالیف سنگینی از حیث لزوم تنظیم بازار شب عید ایجاد میکند همراه بود.
وی تصریح کرد: با این وجود این سازمان در آغاز با بسیج امکانات و تقسیم کار تخصصی ابتدا بهمنظور مدیریت تنش روانی و تقاضای کاذب، ضمن هماهنگی با واحدهای تولیدی و استقرار تیمهای بازرسی ویژه در این مبادی، علاوه بر سهمیهبندی ظرفیت جاری و موجودی الکل صنعتی واحدهای تولیدی، ظرفیتهای جدید تولیدی را نیز برنامهریزی کرد.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت لرستان خاطرنشان کرد: در نتیجه با تقسیم خروجی واحدهای تولیدی بین واحدهای بستهبندی و تولیدکننده محلول ضدعفونی و ژل، بستههای نهایی را با نظارت و کنترل دقیق تا آخرین حلقات توزیع هدایت کرده، کما اینکه در حال حاضر شاهد وفور اقلام موصوف در شبکه توزیع استان هستیم.
صفی خانی در ادامه با اشاره به اینکه در گام بعدی برای ایجاد فضای دستیابی به راه حل سریع و ممکن، با تکیه بر ظرفیتهای ارزشمند قابلدسترس، میزان ۱۲۰ هزار لیتر آب ژاول ۱۰% تأمین و در شبکه معین در سراسر استان توزیع شد، افزود: در حوزه ماسک و دستکش نیز با توجه به تصمیمات جلسه استانی ۶ فرودین ماه ستاد مقابله با کرونا، تأمین و توزیع انواع ماسک و دستکش نیز به این سازمان واگذار شد.
وی اضافه کرد: در جهت ضرورت کنترل و پایش فرآیندهای تأمین و توزیع انواع ماسک و دستکش، تعداد سه کمیته تخصصی تحت عناوین کمیته اطلاعرسانی، پشتیبانی و تأمین مواد اولیه و بازرسی و کنترل کیفیت در سازمان تشکیل شده است.
مسئول کمیته تدارکات و پشتیبانی ستاد مبارزه با بیماری کرونای لرستان عنوان کرد: اکنون ۱۷ واحد تولیدی در زمینه الکل، ژل ضدعفونی دست و محلول ضدعفونیکننده در حال فعالیت هستند.
وی بیان کرد: همچنین ۱۲ واحد دارای مجوز نیز در حال تولید ماسک با ظرفیت روزانه ۸۰ هزار ماسک هستند که سه واحد دیگر نیز وارد مدار تولید میشوند.
صفی خانی ادامه داد: با عنایت به فعالیت واحدهای تولید ماسک در سطح استان خوشبختانه با برنامهریزیهای صورت گرفته روزانه حدود ۸۰ تا ۱۰۰ هزار ماسک توسط مباشرین بر اساس جمعیت بین داروخانهها و تجهیزات پزشکی هر شهرستان با قیمت مصوب جهت مصرفکنندگان ۲۵۰۰ تومان بهوفور توزیع میشود.
وی گفت: هم استانیها میتوانند با مراجعه به داروخانهها و تجهیزات پزشکی ماسک مورد نیاز خود را دریافت کنند، البته کارگاههای جهادی نیز بهصورت مستمر تعداد قابل توجهی ماسک تولید میکنند.
این مسئول اظهار کرد: همچنین برای نظارت بر توزیع عادلانه و درست اقلام بهداشتی بازرسین سازمان صمت، تعزیرات حکومتی، معاونت غذا دارو و سایر دستگاهها روزانه با دریافت لیست توزیع؛ واحدهای دریافت کننده را رصد و در صورت مشاهده هرگونه تخلف با متخلفین بهشدت برخورد خواهد شد.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت لرستان عنوان کرد: هم استانیهای لرستانی میتوانند در صورت مشاهده هرگونه تخلف با سامانه ۱۲۴ تماس بگیرند.
انتهای پیام
نظرات