• دوشنبه / ۱۸ فروردین ۱۳۹۹ / ۰۸:۰۶
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد خبر: 99011809132
  • خبرنگار : 71402

مرگ و میر ناشی از کرونا در آمریکا به بیش از ۹۰۰۰ تن رسید

مرگ و میر ناشی از کرونا در آمریکا به بیش از ۹۰۰۰ تن رسید

دانشگاه جان هاپکینز در گزارشی اعلام کرد، بیش از ۳۳۷ هزار تن در ایالات متحده آمریکا به کروناویروس آلوده شده‌اند و تاکنون ۹۶۳۳ تن جان باخته‌اند.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری شینهوا، دانشگاه جان هاپکینز، یکی از قدیمی‌ترین و معتبرترین دانشگاه‌های تحقیقاتی ایالات متحده که در شهر بالتیمور ایالت مریلند  قرار دارد، شامگاه یکشنبه اعلام کرد تعداد تلفات ناشی از کروناویروس طی ۲۴ ساعت گذشته به ۱۲۰۰ تن رسید.

براساس این گزارش، ۳۳۷ هزار و ۷۲ تن تاکنون در سراسر آمریکا به بیماری کووید-۱۹ ناشی از کروناویروس مبتلا شده‌اند و ۹۶۳۳ تن جان داده‌اند.

در همین حال فرمانده گروه بهداشت عمومی ایالات متحده با هشدار درباره همه‌گیری ویروس کرونا، هفته پیش رو را ''سخت‌ترین و غم‌بارترین'' هفته برای مردم آمریکا دانسته است.

جروم آدامز، رئیس عملیاتی این گروه در مصاحبه با شبکه فاکس‌نیوز همه‌گیری ویروس کرونا را در آمریکا به لحظه مهمی مانند حملات یازدهم سپتامبر ۲۰۰۱ تشبیه کرد. آدامز از مردم خواست تا توصیه‌های بهداشتی دولت را رعایت کنند و از مردم خواست در مکان‌های عمومی ماسک بزنند.

با این حال، اندرو کومو، فرماندار ایالت نیویورک از کاهش تعداد مبتلایان و قربانیان ویروس کرونا در این ایالت در روزهای گذشته خبر داده است.

به گزارش شبکه خبری بی‌بی‌سی، نیویورک دارای بیشترین تعداد مبتلایان و قربانیان ویروس کرونا در آمریکاست.

کومو یکشنبه افزایش تعداد قربانیان ویروس کرونا در نیویورک به ۴۱۵۹ تن خبر داد. به گفته او تعداد افراد مبتلا در این ایالت نیز به ۱۲۲ هزار تن رسیده است.

با این حال، این مقام آمریکایی تاکید کرد تعداد بیمارانی که نیاز به بستری شدن در بیمارستان دارند، در یک هفته گذشته کاهش یافته است و تعداد افرادی که در ۲۴ ساعت گذشته جانشان را از دست داده‌اند، از روز قبل از آن کمتر بوده است.

به گفته کومو هنوز تشخیص این موضوع که آیا همه‌گیری ویروس کرونا در نیویورک به اوج رسیده است یا نه زود است. او همچنین تاکید کرد مردم باید همچنان در خانه بمانند و تنها برای خرید ضروری یا ورزش از خانه خارج شوند. با این حال، در شهرهایی مانند واشنگتن، دیترویت و نیواورلئان تعداد بیماران رو به افزایش است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۹-۰۱-۱۸ ۰۹:۰۹

لطفا میزان انجام تست یک روز در آمریکا که 70 هزار نفر هست رو هم اعلام کنید و بگید که ایران هم تازه با تستای نصف و نیمه رسیده به روزی 6 هزارنفر . تازه آزمایشگاههی خصوصی 700 هزارتومان هزینه میگیره

avatar
۱۳۹۹-۰۱-۱۸ ۰۹:۵۴

آمار دقیق رو نشون میده... مثل چین به دنیا دروغ نمی گویید و شوخی تلخ با دنیا نمیکند... چین حدداقل بالای 50 هزار نفر کشته داشته است ولی به دنیا دروغ میگویید. کشور ما هم که مشخص هست فقط کسانی که در بیمارستان میشوند تست گرفته میشود اونم با کیتای که ناقص عمل میکنند