• سه‌شنبه / ۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۹ / ۱۴:۱۷
  • دسته‌بندی: آذربایجان شرقی
  • کد خبر: 99021611649
  • منبع : شهرداری تبریز

قائم مقام شهردار تبریز:

کم‌ترین میزان ساخت و ساز غیرمجاز در دوره پنجم شورای شهر تبریز رخ داده است

کم‌ترین میزان ساخت و ساز غیرمجاز در دوره پنجم شورای شهر تبریز رخ داده است

ایسنا/آذربایجان شرقی قائم مقام شهردار تبریز با بیان این‌که کمترین میزان ساخت و ساز غیرمجاز در دوره پنجم شورای اسلامی شهر تبریز بوده است، گفت: حتی اگر موردی نیز وجود داشته و کسی کوتاهی کرده نیز با او برخورد قانونی شده است.

رسول موسایی در جلسه کمیسیون شهرسازی شورای شهر تبریز، اظهار کرد: باید به موضوع ساخت و سازهای غیرمجاز به مثابه یک مشکل ریشه‌ای و تاریخی نگاه کنیم؛ در اوایل انقلاب اسلامی، میزان ۸۰ درصد از جمعیت کشور ساکن روستا و ۲۰ درصد نیز شهرنشین بودند ولی امروز این نسبت برعکس شده است.

وی ادامه داد: اگر در علت و زمان آغاز حاشیه نشینی در مناطق تبریز دقت کرده و این موضوع را ریشه‌ای تر بررسی کنیم متوجه می‌شویم که بی‌توجهی مسئولین امر موجب این وضعیت شده است.

وی با بیان این‌که ساخت و ساز غیرمجاز تا شش ماه قبل به این اندازه شدت نیافته بود، تشریح کرد: این در حالی است که در شش ماه اخیر این موضوع در حریم شهری و حاشیه شهر به شدت افزایش یافته است.

موسایی با اشاره به مشکلات ناشی از این ساخت و سازها گفت: ساخت و ساز غیرمجاز در حاشیه شهر موجب بروز مسائل اجتماعی متعددی نیز شده است.

وی از لزوم بازنگری در قوانین این حوزه خبر داد و افزود: در این موضوع و همچنین موضوع سد معبر که مبلغ اندک ۵۰۰ هزار تومان جریمه برای آن در نظر گرفته شده است، دارای خلا قانونی هستیم، چرا که این قوانین نمی‌توانند مانع این تخلفات شوند.

قائم مقام شهردار تبریز با تاکید بر این‌که قوانین باید بازدارنده باشند، گفت: باید ببینیم چرا دستگاه‌های خدماتی به ساخت و سازهای غیرمجاز خدمات می‌دهند.

وی ادامه داد: سازمان نظام مهندسی هزینه‌ای بیش از عوارض شهرداری می‌گیرد ولی با این وجود، گزارش خود از نظارت‌ها را دیرتر ارسال می،کند؛ اگر این سازمان هزینه گرفته و نظارت دارد، باید نقش آن نیز مشخص باشد، چراکه تنها شهرداری در این خصوص مسئول نیست.

وی با بیان این‌که در خصوص ساخت و ساز غیرمجاز دو نوع تخلف داریم، گفت: یکی از این موارد اراضی دولتی است که نظارت در آن‌ها نزدیک صفر است.

موسایی اظهار کرد: اگر می‌خواهیم در این حوزه به طور جدی وارد شویم باید به سراغ قانون برویم و همکاران ما اگر به عنوان ضابط عمل می‌کنند، این برخورد نیز باید قانونی باشد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری تبریز، وی در پایان خاطرنشان کرد: اداره کل دادگستری در حفظ و نگهداری اراضی، همکاری بی‌سابقه‌ای با شهرداری داشته است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha