• شنبه / ۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۹ / ۰۹:۳۷
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 99022013782
  • خبرنگار : 50072

ترکیب سه دارو؛ نویدبخش درمان زودهنگام بیماران کرونایی

ترکیب سه دارو؛ نویدبخش درمان زودهنگام بیماران کرونایی

ایسنا/خراسان رضوی محققان دریافتند، ترکیبی از سه دارو موجود کنونی، کروناویروس را طی 7 روز سرکوب می‌کند.

به گزارش هنگ‌کنگ نیوز، استفاده از این روش درمانی در بیماران هنگ‌کنگی، موجب شد که این بیماران دو برابر سریع‌تر از سایر بیماران که فقط با یک دارو درمان شده بودند، به زندگی عادی خود برگردند.

نتایج این تحقیق توسط دانشگاه هونگ کنگ در  نشریه لانست منتشرشده و می‌تواند پیشرفتی برای ارائه روش استاندارد درمانی برای بیماران کووید-19 باشد.

در این روش درمانی از داروهای ضدویروسی اینترفرون بتا-1، لوپیناویر/ریتوناویر و ریباویرین برای کاهش مدت‌زمان بیماری در بیماران با علایم خفیف تا متوسط استفاده شد و سرعت بهبودی آنان افزایش یافت.

گفته می‌شود که ترکیب این آنتی‌ویروس‌ها در مقایسه با استفاده منفرد از لوپیناویر/ریتوناویر، داروی ایدز که با نام تجاری کالترا( Kaletra)  شناخته می‌شود، موثرتر هستند.

محقق این تحقیق، پروفسور یوون کووک-یونگ، متخصص برجسته بیماری‌های عفونی گفت: نتایج آزمایش ما نشان داد که درمان زودهنگام کووید-19 خفیف با ترکیب سه‌گانه داروهای ضدویروسی ممکن است به‌سرعت میزان ویروس در بدن بیمار را سرکوب کند، علایم را تسکین و با کاهش مدت و کمیت، خطر ابتلا به کارکنان مراقبت‌های بهداشتی را نیز کاهش دهد.

وی در ادامه افزود: " این ترکیب سه‌گانه درمانی بی‌خطر و قابل‌تحمل برای بیماران است."

داروی اینترفرون برای درمان مولتیپل اسکلروزیس، یک نوع بیماری عصبی ساخته‌شده است و معمولا برای درمان هپاتیت C از ریباویرین استفاده می‌شود.

محققان خاطرنشان کردند: برای تایید اینکه این روش سه‌گانه برای بیمارانی که علائم شدیدتری دارند، تاثیرگذار باشد نیازمند آزمایش‌های بیشتری هستیم.

آخرین مطالعه در این روش، شامل 127 بیمار بزرگسال مبتلا به کووید-19 در 10 فوریه و 20 مارس در یکی از  6 بیمارستان هنگ‌کنگ بوده است. در میان آنان 86 مورد درمان ترکیبی و 41 مورد با کالترا درمان شدند.

این نتایج حاکی از آن است که داروهای ترکیبی میزان شدت ویروس را به‌طور موثر، طی هفت روز از شروع درمان سرکوب می‌کنند و این میزان برای بیماران با یک نوع دارودرمانی 12 روز است.

علایم بیماری افراد تحت درمان با روش سه‌گانه به‌طور متوسط در چهار روز کاهش یافت و این میزان در گروه کنترل با یک دارو هشت روز بود.

مدت‌زمان بستری بیماران با داروی سه‌گانه کمتر از 9 روز و در بیماران درمانی با یک دارو 14 روز اعلام شد.

همچنین درمان سه‌گانه در بیماران در زمان بروز اولین نشانه‌های بیماری نتایج بالینی بهتری نسبت به درمان با کالترا به همراه داشت.

دکتر سارا شالحوب، متخصص بیماری‌های عفونی دانشگاه غربی در کانادا که در این تحقیق شرکت نداشت، گفت: این تحقیق گامی به‌سوی یافتن یک درمان بسیار موثر در بیماران مبتلا به کووید-19 است.

به‌طور جداگانه، محققان هنگ‌کنگی آزمایش‌هایی در مورد اثربخشی داروی رمدسیویر  (Remdesivir)، داروی ابولا، در درمان کووید-19 انجام دادند که پروفسور یوون کووک-یونگ از اعضاء این گروه تحقیقی نیز بود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha