آزاد رضایی امروز(21اردیبهشت) در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: با توجه به اینکه استاندارد آسانسورهای برقی و کششی اجباری بوده و فعالیت اینگونه آسانسورها بدون رعایت استانداردهای لازم و اخذ تاییدیه استاندارد، غیرقانونی است، طی هماهنگی های انجام شده با دادستان شهرستان بانه دستور پلمب کلیه آسانسورهای غیراستاندارد اماکن عمومی شهرستان صادر شد.
وی افزود: پس از اخطارهای مکرر مبنی بر لزوم استانداردسازی آسانسورها به هتلها، پاساژها، مسکنهای مهر و کلیه اماکن عمومی در سالهای 97 و 98، متاسفانه تعدادی از مالکین توجهی به این اخطارها نکرده و لذا در جهت پیشگیری از بروز اتفاقات ناگوار و در راستای صیانت از سلامتی و جان مردم، آسانسور تعدادی از هتل های بانه طی گشت مشترک و با حضور نمایندگان فرمانداری، دادستانی، میراث فرهنگی، نظارت بر اماکن عمومی و استاندارد پلمب شدند.
قابل ذکر است این گشتهای مشترک در روزهای آتی نیز ادامه داشته و آسانسورهای غیر استاندارد تا زمان استانداردسازی پلمب خواهند شد.
انتهای پیام
نظرات