• سه‌شنبه / ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۹ / ۱۶:۴۴
  • دسته‌بندی: دفاعی - امنيتی
  • کد خبر: 99023022075
  • منبع : سپاه پاسداران انقلاب اسلامی

رئیس سازمان بسیج جامعه پزشکی اعلام کرد

اعزام هزاران نیروی بهداشتی و درمانی به نقاط مختلف کشور توسط بسیج جامعه پزشکی

اعزام هزاران نیروی بهداشتی و درمانی به نقاط مختلف کشور توسط بسیج جامعه پزشکی

رئیس سازمان بسیج جامعه پزشکی با اشاره به اعزام هزاران نیروی بهداشتی و درمانی به نقاط مختلف، گفت: در طرح همدلی مشاوره‌های روانپزشکی برای افرادی که عزیزان خود را در این مدت از دست داده‌اند و خانواده‌های مدافعان سلامتی که در این راه شهید شدند انجام می‌شود.

به گزارش ایسنا به نقل از سپاه نیوز؛ دکتر ابراهیم متولیان رئیس سازمان بسیج جامعه پزشکی کشور با اشاره به اقدامات بسیج جامعه پزشکی از زمان شیوع کرونا در کشور، گفت: 751 پزشک متخصص، 2478 پزشک عمومی، 7257 پرستار و بهداشت‌‌کار و سایر تخصص‌‌ها را با همکاری وزارت بهداشت در دوران دوماهه کرونا به نقاط مختلف کشور اعزام کردیم.


وی افزود: علاوه بر درمان‌‌هایی که در مراکز انجام می‌‌شد اعضای بسیج جامعه پزشکی نیز در طرح شهید رهنمون یک میلیون و 300 هزار بیمار و افراد دچار مشکلات تنفسی را ویزیت کردند.

متولیان با اشاره به طرحی جدید به نام "طرح همدلی" که توسط بسیج جامعه پزشکی شروع شده است، تصریح کرد: در طرح همدلی مشاوره‌‌های روان پزشکی و روان شناختی برای آسیب‌‌دیدگان ناشی از کرونا شامل افرادی که عزیزان خود را در این مدت از دست داده‌‌اند و خانواده‌‌های مدافعان سلامتی که در این راه شهید شدند انجام می‌‌شود. این طرح از استان خراسان رضوی شروع شد و الان در تمام کشور در حال اجرا است.

وی ادامه داد: 700 تیم در طرح شهید رهنمون داریم که این تیم‌‌ها گروه‌‌های کوچکتری را تشکیل داده‌‌اند و در کشور به مباحث روانشناختی و کمک به آسیب‌‌دیدگان روحی و روانی می‌‌پردازند؛ ما خانواده‌‌هایی که در دوران بیماری کرونا، فوتی داشته‌‌اند را شناسایی و شروع به ارائه مشاوره به آن‌‌ها کرده‌‌ایم؛ این طرح پس از فروکش کرونا نیز ادامه خواهد یافت؛ همچنین در طرح همدلی به خانواده‌‌های کادر درمانی که در این مدت شهید شده‌‌اند نیز سرکشی و از آن‌‌ها دلجویی می‌‌کنیم. مشکلات این خانواده‌‌ها بررسی می‌‌شود و در صورتی که نیاز به کمک روحی یا مادی داشته باشند مشکلات آن‌‌ها پیگیری و رفع می‌‌شود.

رئیس سازمان بسیج جامعه پزشکی اضافه کرد: از آنجا که به دلیل مشکل کرونا برای هیچ‌‌یک از این افراد فوت شده مراسم ختم برگزار نشد، در آینده و موقعیت مناسب‌‌تر که امکان برگزاری مراسم باشد، یک بزرگداشت کشوری برای این افراد برگزار خواهیم کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha