ولی الله حیاتی، در کارگروه اجتماعی، فرهنگی، سلامت، بانوان و خانواده که ۲۶ خرداد ماه در محل استانداری برگزار شد، با اشاره به آمار خودکشی در استان، اضافه کرد: باید مسائل اجتماعی در حوزه اجتماعی نیز حل و فصل شود و اجازه ندهیم مشکلات اجتماعی به مراحل قضایی برسد.
وی با بیان اینکه طرحهای ارائه شده از سوی دستگاهها آنگونه که باید مناسب نیست و باید طرحهای عملیاتی بیشتری ارائه شود، تصریح کرد: دانشگاه علوم پزشکی و بهزیستی استان باید با یکدیگر به جمعبندیهای مشترک برسند و طرحها را به مرحله اجرا درآورند.
معاون سیاسی، اجتماعی و امنیتی استاندار خراسان شمالی تاکید کرد: حل و فصل آسیبهای اجتماعی نیازمند انجام طرحهای پژوهشی و علتیابی مشکلات اجتماعی است که ریشه مشکلات شناخته شود و براساس علتیابیهای انجام شده، طرح اجرایی ارائه شود.
حیاتی با تاکید براینکه دستگاهها اعتبارات حوزه اجتماعی و فرهنگی خود را در سطح ملی پیگیری کنند، افزود: بیش از ۸۰ درصد از اعتبارات فرهنگی و اجتماعی در سطح ملی توزیع میشود و هنر و تلاش استان باید جذب این اعتبارات با ارائه طرحهای عملیاتی باشد چرا که تنها با تکیه بر اعتبارات استان نمیتوانیم، هدف کاهش آسیبهای اجتماعی را محقق کنیم.
حیاتی با اشاره به اینکه شهرستان فاروج بیشترین آمار میزان خشونت را به خود اختصاص داده، اظهار کرد: پس از فاروج رازوجرگلان بیشترین آمار خشونت را به خود اختصاص داده که باید برای این شهرستان نیز هدفگذاری لازم انجام شود.
وی با تاکید براینکه استفاده از ظرفیتهای خانههای عالم در پیشگیری از آسیبهای اجتماعی بسیار موثر است، تاکید کرد: هرچه از دین فاصله بگیریم با آسیبهای اجتماعی بیشتری مواجه میشویم و باید فرمانداریها در تقویت خانههای عالم تمام توان خود را به کار گیرند.
معاون سیاسی، اجتماعی و امنیتی استاندار خراسان شمالی با اشاره به اینکه دشمنان انقلاب اسلامی به دنبال موج سواری در خصوص آسیبهای اجتماعی هستند، تصریح کرد: در خارج از مرزها دشمنان نظام و انقلاب برای حوزه اجتماعی و نارضایتیهای اجتماعی برنامهریزی دارند تا با موجسورای در کشور التهاب آفرینی کنند، بنابراین باید برای مدیریت حوزه اجتماعی برنامهریزی داشته باشیم.
انتهای پیام
نظرات