• سه‌شنبه / ۳ تیر ۱۳۹۹ / ۱۲:۰۸
  • دسته‌بندی: کهگیلویه و بویراحمد
  • کد خبر: 99040302252
  • خبرنگار : 30450

معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی استان:

پیش بینی تولید ۴۰ هزار تن جو در کهگیلویه و بویراحمد

پیش بینی تولید ۴۰ هزار تن جو در کهگیلویه و بویراحمد

ایسنا/کهگیلویه و بویراحمد معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد گفت: پیش بینی می شود که در سال جاری ۴۰ هزار تن جو در استان برداشت شود.

“شهرام عسکری” در گفت و گو با خبرنگار ایسنا، افزود: پیش بینی می شود که در سال جاری ۴۰ هزار تن جو در استان برداشت شود.

وی تصریح کرد: در سال زراعی جاری حدود ۲۷ هزار هکتار جو دیم در سطح اراضی استان کشت شده است.

معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد اظهار کرد: سطح زیر کشت جو آبی در استان حدود ۳ هزار هکتار است.

عسکری ادامه داد: استفاده از بذرهای اصلاح شده و ارقام جدید که سازگار با منطقه باشد و مدیریت مزرعه از اصولی هستند که اگر کشاورزان رعایت کنند عملکردها خیلی بهتر و جو بهتری تولید می کنند.

وی تاکید کرد: طبق اطلاعاتی که از سال گذشته به دست ما رسید و آنالیزهای انجام شده و ارزش غذایی این محصول، گندم استان جز رتبه های اول کشور بوده است.

معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: توصیه ما به کشاورزان این است که از جو اصلاح شده استقبال کنند و اینکه ما شرکت تولید بذر جو داریم اما متاسفانه مردم استقبال نمی کنند به همین خاطر این شرکت غیرفعال شده است.

عسکری خاطرنشان کرد: هر رقم جدید که در دنیا تولید می شود و وارد کشور می شود ما این آمادگی را داریم که برای تولید جو در اختیار مردم قرار دهیم و توصیه ما این است که از نظر کارشناسان جهاد کشاورزی برای مدیریت مزرعه خود استفاده کنند که نتیجه بهتری بگیرند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha