• پنجشنبه / ۱۲ تیر ۱۴۰۴ / ۱۵:۵۰
  • دسته‌بندی: ادبیات و کتاب
  • کد خبر: 1404041207856
  • خبرنگار : 71573

«روز حسین» برای نوجوانان

«روز حسین» برای نوجوانان

چاپ تازه کتاب «روز حسین» به قلم غلامرضا حیدری ابهری منتشر شد.

به گزارش ایسنا، این کتاب همراه با آثار نقاشی عبدالحمید قدیریان در ۱۷۶ صفحه و با قیمت ۲۳۰هزار تومان همزمان با ایام عزاداری سیدالشهداء (ع) در انتشارات کتاب جمکران به چاپ هفتم رسیده است.

در معرفی ناشر از کتاب «روز حسین» آمده است: این کتاب که در واقع در پی پاسخ به پرسش‌های عاشورایی نوجوانان است به صورت سوال و جواب‌های کوتاه حرکت امام از مدینه به سمت مکه و همه وقایعی را که برای امام پیش آمده بازگو می‌کند. سوال‌های کتاب قدم به قدم نوجوان را به منظومه فکری اباعبدالله نزدیک می‌کند، از طرفی همه جواب‌ها به زبانی ساده و همه‌فهم نوشته شده تا مخاطب سردرگم نشود و نیاز به بازبینی منابع دیگر نداشته باشد. سوال‌هایی از قبیل اینکه «چرا یزید می‌خواست از امام حسین بیعت بگیرد؟» مخاطب را در همان مسیری قرار می‌دهد که شیعیان سال ۶۱ هجری قرار داشتند. آنها هم از خودشان می‌پرسیدند چرا امام تقیه نکرد؟ چرا زن و فرزند و اهل بیت خودش را در این مسیر دشوار با خودش همراه کرد؟ همه اینها سوالاتی است که حتی شاید خود بزرگترها گاهی پاسخش را فراموش کنند و «روز حسین» با یک یادآوری کوتاه و جامع، بینش درستی به مخاطبش و همه ما می‌دهد.

نقاشی‌های عبدالحمید قدیریان، بر وجهه روحانی و اثرگذاری کتاب افزوده و پیوندی که نوجوان با امامش برقرار می‌کند با این نقاشی‌ها حال و هوای بهتری می‌گیرد.

«روز حسین» دانشنامه کوچکی برای نوجوان‌هاست که اولین گفتنی‌های عاشورا را برای بچه‌ها بازگو می‌کند. بچه‌ها اگر شور و شعور حسینی را همزمان دریافت کنند هیات‌ها پر می‌شود از نوجوانانی که یاحسینشان از ته دل است.

در بخشی از کتاب می‌خوانیم: با توجه به اینکه اهل کوفه آدم‌های بی‌وفایی بودند، چرا امام حسین(ع) دعوت آن‌ها را پذیرفت؟

تعداد دوستداران اهل ‌بیت در کوفه از جاهای دیگر خیلی بیشتر بود. به همین دلیل امام حسین(ع) برای مبارزه با یزید، باید به جایی می‌رفت که طرفداران بیشتری داشته باشد. ضمنا هزاران نفر از کوفیان برای حضرت سیدالشهداء(ع) نامه نوشته بودند که برای کمک به آن بزرگوار کاملا آماده‌اند. بنابراین، احتمال موفقیت امام حسین(ع) در کوفه بیش از مناطق دیگر بود.

 انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha