• یکشنبه / ۸ تیر ۱۳۹۹ / ۱۱:۵۷
  • دسته‌بندی: فارس
  • کد خبر: 99040805807

خیریه اسلامی از ترویج  صلح و مدارا تا دغدغه سلامت شهروندان شیرازی

خیریه اسلامی از ترویج  صلح و مدارا تا دغدغه سلامت شهروندان شیرازی

ایسنا/فارس موسسه خیریه اسلامی شیراز که بالغ بر ۶ دهه از تاسیس آن می‌گذرد، طی ماه‌های اخیر مسیری جدید را برای تداوم حرکت‌های اجتماعی تعریف و تلاشی را برای ترویج فرهنگ صلح و مدارا به عنوان یک نیاز تاثیرگذار بر تعاملات اجتماعی و ارتقاء سلامت شهروندان شیرازی، آغاز کرده است.

این خیریه‌ی نام آشنا برای شهروندان شیراز، در گام جدید خود که با تداوم همراهی و همکاری نیک‌اندیشان این دیار مسیر آن ترسیم شده است، قصد دارد در کنار تداوم ارائه خدمات گذشته خود در زمینه‌های درمانی، مسکن، رفع مایحتاج ضروری و کمک به مستمندان و دستگیری از محرومان، راهکارهایی را برای پررنگ کردن فرهنگ صلح و مدارا که بر رفع بسیاری از ناهنجاری‌ها تاثیرگذار خواهد بود و همچنین توجه بیشتر به سلامت جسمی افراد را  مد نظر قرار داده و اجرایی کند.

یکی از اعضای هیئت امنای موسسه خیریه اسلامی شیراز گفت: این موسسه به عنوان قدیمی ترین خیریه در شیراز با ۶۰ سال فعالیت موثر در دوره جدید فعالیت هیئت امنا تصمیم گرفته که علاوه بر فعالیت هایی نظیر تاسیس و اداره درمانگاه خیریه و خدمات درمانی، تامین مسکن، کمک‌های مستقیم برای رفع نیازهای زندگی محرومین و کمک های خیریه دیگر، در حوزه‌های ناشناخته تر نیز فعالیت کند.

مسعود سپهر یکشنبه ۸ تیر در جمع خبرنگاران ادامه داد: یکی از این موضوعات جدیدی که مد نظر قرار گرفته توسعه صلح و محبت و مدارا و دوستی در سطح فردی، خانوادگی و اجتماعی است؛ به حتم اگر صلح و محبت باشد، بسیاری مشکلات و دشواری‌ها قابل رفع خواهد بود.

وی با بیان اینکه گام‌های نخست در این مسیر با تخصیص ساختمان اهدایی مرحوم اشرف الکتاب در خیابان ارم شیراز، برداشته شده است، گفت: تجهیز و راه اندازی مرکز تحقیقات صلح و سلامت با فضای مناسب و کتابخانه و سالن کنفرانس که حدود ۳۰ صاحب‌نظر و استاد با آن همکاری می‌کنند و مراحل نهایی اخذ مجوز از شورای گسترش آموزش عالی را می‌گذراند، دیگر گام‌های ترسیم شده برای رسیدن به هدف ترویج و توسعه فرهنگ صلح و مدارا در جامعه است.

سپهر خاطر نشان کرد: تاکنون ۱۲ جلسه علمی برای  ارائه نتایج تحقیقات در این  مرکز انجام شده و چهار کتاب به صورت مجموعه مقالات یا ترجمه با حمایت خیریه اسلامی شیراز و در حوزه صلح و دوستی پژوهی چاپ و چندین طرح تحقیقاتی ارائه شده یا در مراحل تصویب و اجراست.

عضو هیئت امنای موسسه خیریه اسلامی شیراز اضافه کرد: در ساختمان اشرف الکتاب، یک طبقه به موزه صلح اختصاص یافته و فعالیت های لازم برای تاسیس آن و اخذ مجوز و تشکیل شورای عالی و تهیه طرح های مناسب و جذب خیرین حامی این طرح با محوریت عشق و مدارا در شهر شیراز، انجام شده است.

 او اضافه کرد: در چارچوب فعالیت های موزه و مرکز فراخوان فراخوان برگزاری نخستین  جشنواره بین المللی کارتون صلح شیراز که پاییز امسال برگزار خواهد شد  صادر شده است.

سپهر گفت: حمایت از برگزاری جشنواره موبایلی عکس مدافعان سلامت در دانشگاه علوم پزشکی شیراز نیز از اقدامات اجرایی شده بود، جشنواره‌ای که به حتم نقش قابل توجهی در ترویج سلامت و معطوف کردن توجهات به پویش در خانه بمانیم داشته است.

او با بیان اینکه برنامه‌ریزی‌های لازم برای ایجاد پردیس بزرگ صلح شیراز به صورت مردم نهاد با فضاهایی شامل موزه،  پژوهشکده، بوستان و تالارهای گفت و گو، در دست اقدام است، گفت: این فعالیت‌ها مردم نهاد و با کمک خیرین انجام شده و در بخش غیردولتی پیگیری خواهد شد.

عضو هیئت امنای موسسه خیریه اسلامی به فعالیت درمانگاه خیریه حضرت ولیعصر(عج) شیراز نیز اشاره و اضافه کرد: این درمانگاه هم قریب به ۶ دهه سابقه دارد و یکی از کانون‌های درمانی مورد اعتماد مردم، خصوصا نیازمندان جامعه به شمار می‌رود و تاکنون خدمات گسترده‌ای را در حوزه سلامت و درمان، ارائه کرده است.

وی افزود: با شیوع بیماری کرونا خدمات درمانی این درمانگاه همچون سایر مراکز درمانی محدود و در بخش دندانپزشکی متوقف شد، اما  با توجه به نیاز بیماران به این خدمات با هماهنگی دانشگاه علوم پزشکی شیراز با اجرای دقیق ترین شیوه نامه های پیشگیری و با پوشش کامل و دقیق دندانپزشکان و دستیاران و بیماران  و نصب دستگاه‌های پیشرفته تصفیه هوا و فاصله گذاری، این بخش بازگشایی شده است.

سپهر ادامه داد: با توجه به دریافت کمترین هزینه در قبال ارائه با کیفیت‌ترین خدمات دندانپزشکی توسط دندانپزشکان عمومی و متخصص، خدمات این درمانگاه مورد استقبال قرار گرفته است.

او گفت: از آنجا که خدمات دندانپزشکی با نزدیکترین فاصله، موقعیت خطرناکی را برای پرسنل درمانی و سایر افراد در سرایت ویروس کرونا دارد، ایثارگری دندان پزشکان و دستیاران آنها که در شرایط سخت پوشش محافظتی کامل که ساعت‌ها در خدمت بیماران نیازمند هستند، آنان را در صف اول مجاهدان سلامت قرار می‌دهد.

سپهر، به شرایط همه گیری کرونا در شیراز و افزایش روز افزون آمار مبتلایان کووید۱۹ که مشکلاتی برای مدافعان سلامت در بیمارستان‌های مرجع دانشگاه علوم پزشکی شیراز ایجاد کرده است اشاره و اضافه کرد: می‌طلبد که موسسات بهداشتی درمانی خصوصی و خیریه نیز در این بزنگاه، مشارکت و همراهی خود را برای عبور از شرایط سخت پیش رو افزایش دهند و در کنار مدافعان سلامت به ایفای نقش بپردازند .

عضو هیئت امنای خیریه اسلامی شیراز گفت: بدون تردید درمانگاه خیریه حضرت ولیعصر(عج)، از مراکز درمانگاهی خیریه‌ای بود که از روزهای نخست شیوع کروناویروس، به گروه مجاهدان سلامت پیوست و در مسیر کاهش آلام اجتماعی ناشی از شیوع این بیماری، تلاش کرد.

سپهر خاطرنشان کرد: درمانگاه خیریه حضرت ولیعصر(ع) به ویژه در بخش دندانپزشکی، علیرغم تلاش‌های مستمر در حوزه سلامت و ارائه خدمات به مردم، خوشبختانه تاکنون هچ موردی از ابتلای کادربهداشتی و درمانی به کووید۱۹ را نداشته است و همچنان به فعالیت ادامه می‌دهد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha