• جمعه / ۱۶ آبان ۱۴۰۴ / ۱۸:۵۶
  • دسته‌بندی: فارس
  • کد خبر: 1404081609852
  • خبرنگار : 51013

فجرسپاسی بازهم از شکست گریخت

فجرسپاسی بازهم از شکست گریخت

ایسنا/فارس تیم فوتبال فجر شهید سپاسی در شرایطی مقابل میهمان خود به تساوی رسید که تا دقیقه ۹۴ نتیجه را واگذار کرده بود.

از هفته دهم لیگ برتر فوتبال باشگاه‌های کشور ، دو تیم فجر شهید سپاسی و مس رفسنجان از ساعت ۱۶:۳۰ روز جمعه، ۱۶ آبان در ورزشگاه پارس شیراز به مصاف هم رفتند که دو تیم با تساوی ۱ ـ ۱ امتیازها را تقسیم کردند. 

در این دیدار ابتدا شاگردان این رسول خطیبی در تیم مس بودند که توسط  ماتئوس کاستا در دقیقه ۳۳ به گل رسیدند و این نتیجه تا دقیقه ۹۴ ادامه داشت تا اینکه پس از حملات بسیار زیاد فجری‌ها در نهایت توسط علی هلیچی در دقیقه ۹۴ موفق به زدن گل تساوی شدند و از شکستی خانگی گریختند. 

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha