سرهنگ عباس نادعلی در گفتوگو با ایسنا بر لزوم بروزرسانی این قانون، تاکید و خاطرنشان کرد: جدا از مشکلات تقنینی در حوزه مبارزه با موادمخدر، ما در بخش درمانی نیز با مشکلات اساسی روبرو هستیم و همین مشکلات سبب میشود که از اثرگذاری مبارزات کاسته شود.
رئیس پلیس مبارزه با موادمخدر استان از زمان نگهداری معتادان متجاهر به عنوان یکی از نمونههای این برخورد نادرست و غیرعلمی نام برد و گفت: در حال حاضر زمان نگهداری معتادان متجاهر در بخش درمانی بین دو تا 6 ماه است و این در حالی است که زمان نگهداری معتادین برای رهایی از اعتیاد و پاک شدن حداقل دو سال است.
وی بر لزوم تغییر در این رویکردها تاکید و تصریح کرد: در همین فرآیند درمان معتادین متجاهر، به دلیل آنکه فرآیند درمان به طور دقیق و مناسب انجام نمیشود معتادین پس از مدتی دوباره به اعتیاد برمیگردند .
سرهنگ نادعلی با بیان اینکه بازگشت دوباره به اعتیاد این معتادین کار پلیس مبارزه با موادمخدر را بینتیجه میکند اظهار کرد: پلیس مبارزه با موادمخدر استان کار پاکسازی را هر چند وقت یکبار انجام میدهد اما از آنجا که فرآیند درمان به درستی صورت نمیگیرد، بیماری اعتیاد دوباره در افراد عود میکند.
وی از معتاد به عنوان یک بیمار نام برد و گفت: فرآیند درمان فرد بیمار باید به درستی و دقیق انجام شود تا احتمال عود بیماری به حداقل ممکن برسد.
رئیس پلیس مبارزه با موادمخدر استان بر ضرورت توجه بیشتر به فعالیتهای اجتماعی در حوزه مبارزه با موادمخدر و آموزش خانوادهها به عنوان یک ضرورت یاد کرد و افزود: پلیس در حوزه پاکسازی و مبارزه با موادمخدر بسیار خوب و مقتدر عمل میکند اما ضعف عملکرد در حوزههای دیگر سبب میشود که این تلاشها نتایج زیادی نداشته باشد.
وی بر لزوم توسعه فعالیتهای اجتماعی و آموزشی تاکید و خاطرنشان کرد: خانوادهها و آحاد مردم نقش مهمی در این فرآیند دارند لذا باید تمرکز بر فعالیتهای اجتماعی بیشتر شود.
سرهنگ نادعلی از تشدید مبارزات پلیس با خردهفروشان موادمخدر در استان خبر داد و اضافه کرد: نیروی انتظامی در یک سال گذشته مقابله با خردهفروشان انواع موادمخدر را تشدید کرده و عناصر اصلی را دستگیر کرده و این روند همچنان نیز ادامه دارد.
وی با اشاره به نقش مهم رسانهها در حوزه مبارزه با موادمخدر و آموزش خانوادهها بر ضرورت همراهی و توجه بیشتر رسانهها به آسیبهای اجتماعی ناشی از موادمخدر تاکید کرد.
رئیس پلیس مبارزه با موادمخدر استان با اشاره به خطر اعتیاد در بین نسل جوان گفت: اخیرا نهاد رئیسجمهوری استان سمنان در بین پنج استان اولویتدار در اعتیاد دانشآموزی قرار داده لذا خانوادهها باید با هوشیاری بیشتر به این مهم توجه داشته باشند.
وی از موادمخدر به عنوان یک معضل امنیتی و اجتماعی بزرگ برای ایران و جهان نام برد و اظهار کرد: بهنظر میرسد که جامعه و خانوادهها آنگونه که باید جدی بودن این خطر را درک نکردهاند.
سرهنگ نادعلی با اشاره به اعلام آمار روزانه تلفات و مبتلایان به کروناویروس در ایران و جهان گفت: حساسیتها در این بخش باید به گونهای باشد که آمار تلفات و مبتلایان احتمالی به موادمخدر را به طور پیوسته اعلام و برای مقابله با آن برنامهریزی اساسی کرد چرا که تعداد مصرفکنندگان موادمخدر روزانه در ایران و جهان در حال افزایش هستند.
انتهای پیام.
نظرات