• چهارشنبه / ۲۵ تیر ۱۳۹۹ / ۱۷:۲۶
  • دسته‌بندی: خبر بازار
  • کد خبر: 99042519132
  • خبرنگار : 30054

پشتیبانی ۸۵۰ خودپرداز هیوسانگ بانک سپه توسط توسن‌‎تکنو

پشتیبانی ۸۵۰ خودپرداز هیوسانگ بانک سپه توسط توسن‌‎تکنو

توسن‌تکنو از آغاز همکاری خود با بانک سپه (حکمت ایرانیان سابق) در زمینه نگهداری و تعمیرات ماشین‌های بانکی خبر می‌دهد.

به گزارش ایسنا، بنابراعلام شرکت توسن‌‎ تکنو،  بر اساس مفاد قرارداد همکاری، تعداد ۸۵۰ ماشین خودپرداز بانکی با برند HYOSUNG بانک حکمت ایرانیان که به تازگی طی پروژه ادغام بانک‌های نظامی در بانک سپه به‌عنوان نخستین بانک ایرانی ادغام شده است، تحت سرویس پشتیبانی این شرکت قرار گرفته است.این شرکت با ارتقاء توانمندی زنجیره سرویس و پشتیبانی خود در بخش بانکی، سال گذشته موفق شد که به‌عنوان نماینده انحصاری مجاز برای توسعه بازار، فروش و خدمات پس از فروش محصولات GRG Banking‌ در ایران و منطقه معرفی شود.

این شرکت با توجه به هدف‌گذاری خود برای توسعه فعالیت‌های زنجیره پشتیبانی سخت‌افزار و نرم‌افزار بانکی، علاوه بر پشتیبانی، تعمیرات و نگهداری خودپردازهای برند GRG Banking و ATEC AP (LG CNS) و KINGTELLER و NCR و GWI، خودگردان‌های برند GRG Banking و ATEC AP (LG CNS)، ماشین‌های خوددریافت برند GRG Banking، پایانه‌های غیرنقدی و خودبانک‌های برند GWI و GRG Banking، اقدام به تجهیز کامل قطعات و ارتقای دانش نرم‌افزاری تعمیرات خودپردازهای مدل ۵۶۰۰ و ۷۶۰۰ برند HYOSUNG نیز نمود و از آن زمان، برند HYOSUNG نیز در سبد پشتیبانی شرکت توسن‌تکنو قرار گرفت.

بدین‌ترتیب توسن‌تکنو با جذب نیروهای زبده در حوزه تعمیرات و نگهداری خودپرداز HYOSUNG، دانش لازم در این خصوص را کسب نمود و ضمن مذاکره و تأمین اقلام قطعات یدکی لازم، با نهادینه‌نمودن آموزش‌های فنی در بدنه کارشناسان و ظرفیت‌سازی در دفاتر استانی، توانمندی ارائه خدمات پشتیبانی دستگاه‌های مذکور را تا سطح بالایی ارتقاء داد.

پیرو اقدامات صورت‌گرفته، اکنون توسن‌تکنو از آغاز همکاری خود با بانک سپه (حکمت ایرانیان سابق) در زمینه نگهداری و تعمیرات ماشین‌های بانکی خبر می‌دهد.

بر اساس مفاد این قرارداد همکاری، تعداد ۸۵۰ ماشین خودپرداز بانکی با برند HYOSUNG بانک حکمت ایرانیان که به تازگی طی پروژه ادغام بانک‌های نظامی در بانک سپه به‌عنوان نخستین بانک ایرانی ادغام شده است، تحت سرویس پشتیبانی این شرکت قرار گرفته است.

این در حالی است که توسن‌تکنو با بهره‌گیری از ظرفیت دفاتر استانی خود، موفق به پوشش کامل کشور جهت خدمات پشتیبانی دستگاه‌های خودپرداز شده است و برای افزایش سطح خدمات، همچنان تعداد این دفاتر به‌صورت مستمر در حال افزایش است.

همچنین این شرکت با استفاده از توان فنی و برنامه‌ریزی‌های زیرساختی توانسته است اعتماد و رضایت بانک‌های بزرگی نظیر بانک ملی ایران را جلب نماید.

با توجه به این که توسن‌تکنو هم‌اکنون بزرگترین شبکه خودپرداز شخصی (IAD) در ایران را با برند «مانی‌تک» گسترش داده است، علاوه بر بانک‌های کشور مالکین این قبیل دستگاه‌ها نیز می‌توانند از مزایای سرویس جدید و خاص پشتیبانی برندهای مذکور بهره‌مند گردند.

شرکت توسن‌تکنو در حال حاضر در حوزه پرداخت نیز نماینده انحصاری مجاز برای ترویج، فروش و پشتیبانی از تمام پایانه‌های نقطه فروش شرکت PAX در ایران است.

انتهای رپرتاژ آگهی

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha