• چهارشنبه / ۲۵ تیر ۱۳۹۹ / ۲۰:۰۳
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: 99042519216
  • خبرنگار : 50176

استاندار:

لرستان برخلاف سایر استان‌ها تنها یک دانشگاه علوم پزشکی دارد

لرستان برخلاف سایر استان‌ها تنها یک دانشگاه علوم پزشکی دارد

ایسنا/لرستان استاندار لرستان گفت: استان‌های دیگر با داشتن چند دانشگاه علوم پزشکی می‌توانند امکانات بیشتری را جذب کنند.

سید موسی خادمی ۲۵ تیر ماه در جلسه ستاد مدیریت بیماری کرونا لرستان که با حضور جان‌بابایی معاون درمان وزیر بهداشت برگزار شد، با تقدیر از مجموعه دانشگاه علوم پزشکی، کادر درمان و پزشکی و همه عوامل اجرایی درگیر با موضوع کرونا در سطح استان، اظهار کرد: علی‌رغم شیوع بیماری کرونا در تمام شهرستان‌های استان تا کنون مشکل خاصی نداشته‌ایم، گرچه در چند روز اخیر مشکلات شدیدتر شده که با عنایت پروردگار و همراهی مردم حل خواهد شد.  

وی با ارائه گزارشی در خصوص اقدامات انجام شده گفت: ستاد استانی مقابله با بیماری کرونا با هدف کاهش زنجیره انتقال تصمیمات خوبی را در استان اجرا کرده است.

خادمی به تعطیلی مدارس و دانشگاه‌ها، تهیه مواد ضدعفونی کننده ژل و الکل و تامین نیاز استان و سه استان دیگر و همچنین تولید ماسک و لزوم اجباری بودن آن در ادارات و مجامع عمومی و کاهش قیمت آن اشاره کرد.

استاندار گفت: در خصوص نیازهای درمانی لرستان تفاوت بزرگی با استان‌های دیگر به چشم می‌خورد و اینکه لرستان تنها یک دانشگاه علوم پزشکی دارد که علی‌رغم سختی کار بخاطر ظرفیت بالای این مجموعه تاکنون مقابله با کرونا بخوبی کنترل شده و این در حالی است که استان‌های دیگر با داشتن چند دانشگاه علوم پزشکی می‌توانند امکانات بیشتری را جذب کنند.  

وی با تاکید بر ضرورت رفع نیازهای این مجموعه گفت: به نظر می‌رسد که روزهای سخت شروع شده است و امیدوارم این روند طول نکشد.

 خادمی اظهار امیدواری کرد که با پیش‌بینی‌های لازم برنامه به گونه‌ای طراحی شود که به مشکلات غیرمترقبه برخورد نکنیم و معاون وزیر بهداشت در بازدیدهای انجام گرفته دستور رفع نیازهای این مجموعه را صادر کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha