• یکشنبه / ۲۹ تیر ۱۳۹۹ / ۱۳:۳۹
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 99042921515
  • منبع : نمایندگی خراسان رضوی

مدیر اجرایی منطقه ویژه اقتصادی دوغارون:

نبود مدیریت در گمرک اسلام قلعه سبب معطلی کامیون‌های ترانزیت در مرز دوغارون شد

نبود مدیریت در گمرک اسلام قلعه سبب معطلی کامیون‌های ترانزیت در مرز دوغارون شد
عکس از آرشیو

ایسنا/خراسان رضوی مدیر اجرایی منطقه ویژه اقتصادی دوغارون گفت: طی ۱۰ روز گذشته تا کنون بر اساس آخرین آمار ارائه شده ۵۴۰ دستگاه کامیون ایرانی حامل سوخت به دلیل فراهم نبودن زیر ساخت‌های لازم در گمرک اسلام قلعه کشور افغانستان در پارکینگ انتظار مرز دوغارون معطل شده‌اند.

حسین آخوندزاده در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: ۱۰ روز گذشته به دلیل اعتصاب رانندگان ترانزیت در خصوص هزینه‌های کرایه، افت بار و توقف راننده در شهرک صنعتی هرات از زمان بارگیری تا تخلیه، دولت افغانستان به این موضوع وارد شد و تعدادی از خودروهای حمل بار برای تخلیه به سمت هرات حرکت کردند، اما کامیون‌های حامل سوخت همچنان در پارکینگ انتظار مرز دوغارون منتظر خروج هستند.

وی افزایش نیافتن نرخ کرایه‌ تانکرهای حمل سوخت در داخل افغانستان و پرداخت نشدن عوارض گمرکی در مرز اسلام‌قلعه را از دیگر عوامل این اعتصاب برشمرد و افزود: در حال حاضر هر راننده کامیون حامل سوخت نفت خام از سمت مرز دوغارون به مقصد شهرک صنعتی هرات افغانستان ۲۱ دلار، تانکر حامل بنزین ۲۰ دلار و تانکر حامل گازوییل ۱۹ دلار به عنوان دستمزد حمل مواد سوختی دریافت می‌کنند.

آخوندزاده بیان کرد: فراهم نبودن زیر ساخت‌‎ها اعم از عدم باسکول کافی در گمرک اسلام قلعه و همچنین ندادن هیچ افزایشی در نرخ کرایه‌ها مدت‌هاست که اعتراض رانندگان تانکرهای حمل سوخت را ایجاد کرده و امید است با پیگیری‌های انجام شده به زودی این مشکلات از سمت دولت افغانستان مرتفع شود تا دیگر شاهد توقف و معطلی رانندگان در نقطه صفر مرزی نباشیم.

مدیر اجرایی منطقه ویژه اقتصادی دوغارون ادامه داد: با توجه به جلسات مکرری که به صورت مجازی و ویدئو کنفرانس با مسئولان گمرک اسلام‌قلعه افغانستان انجام گرفته طبق تصمیمات اتخاذ شده، ظرف هفته جاری وضعیت رفت و آمد خودروهای تانکر حامل سوخت به حالت عادی بازگشته و به معطلی آن‌ها پشت مرز کشور همسایه پایان داده می‌شود.

وی با اعلام اینکه گمرک دوغارون در فاصله ۱۸ کیلومتری تایباد قرار دارد، مطرح کرد: روزانه ۱۵۰ دستگاه کامیون حامل بار ترانزیت از منطقه ویژه اقتصادی دوغارون ایران به مقصد هرات افغانستان خارج و ۷۰ دستگاه کامیون خالی از مرز اسلام‌قلعه آن کشور وارد خاک ایران می‌شوند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha