خداداد اولیایی افزود: سیستان و بلوچستان از نظر توان مهارتی در حد پایینی قرار دارد به همین سبب باید در زمینه مهارت اشتغالزایی و کارآفرینی در این استان اقدامات اساسی صورت گیرد.
اولیائی افزود: آمار بیکاری و جمعیت جوان استان سیستان و بلوچستان زیاد و نیازمند برنامه ریزی صحیح برای ارائه آموزشهای فنی و حرفه ای و کارآفرینی است که این مهم رسالت فنی و حرفه ای را سنگینتر میکند.
وی گفت: اداره کل آموزش فنی و حرفه ای سیستان و بلوچستان وظیفه مهارت آموزی را در سطح استان دارد و در زمینه توانمندسازی افراد گام برمی دارد.
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای سیستان و بلوچستان افزود: این اداره کل در هریک از شهرستان های استان توانسته براساس نیازسنجی مردم فعالیتهایی انجام دهد تا شخص با آموزش های مهارتی اشتغال پذیر شود.
اولیائی ادامه داد: باید با همکاری رسانه ها فرهنگ مهارت آموزی در جامعه ارتقا پیدا کند تا هرفرد علاقهمندی موفق به دریافت گواهینامه مهارت و ایجاد شغل شود که این امر نیاز سیستان و بلوچستان است.
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای سیستان و بلوچستان اظهار داشت: برای نخستین بار شورای مهارت در استان تشکیل شده و دستگاه های زیادی در این زمینه همکاری می کنند که مصوبات خوبی نیز بهمراه داشته و الگوی خوبی برای کشور شده است.
وی خاطرنشان کرد: سه مصوبه در این شورا شامل ایجاد دپارتمان آموزش روستایی، صنایع دریایی بندری در حوزه جنوب و آب و کشاورزی به تصویب رسیده است.
وی بیان کرد: از زمان شیوع کرونا نیز آموزش های فنی و حرفه ای به حالت تعطیل درآمده و تنها کارگاه های عملی با حداقل ظرفیت بین ۶ تا ۱۰ نفر مشغول به فعالیت هستند و آموزش های تئوری نیز از طریق فضای مجازی ارائه می شوند.
انتهای پیام
نظرات