• دوشنبه / ۶ مرداد ۱۳۹۹ / ۱۴:۵۳
  • دسته‌بندی: چهارمحال و بختیاری
  • کد خبر: 99050604283
  • منبع : نمایندگی چهارمحال و بختیاری

یک نماینده مجلس:

طیف‌بندی مشاغل متناسب با ظرفیت‌های هر منطقه در دستور کار قرار گیرد

طیف‌بندی مشاغل متناسب با ظرفیت‌های هر منطقه در دستور کار قرار گیرد

ایسنا/چهارمحال و بختیاری نماینده مردم شهرکرد، بن و سامان در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر ایجاد قطب‌بندی برای مشاغل، گفت: با اهتمام به این پیشنهاد، هر منطقه، شهر و روستا در یک مجموعه از مشاغل متناسب با ظرفیت و استعدادهای آن منطقه متمرکز شود.

احمد راستینه ششم مردادماه در آیین افتتاح کارگاه تدوین محتوای آموزشی و رونمایی از کتب تالیفی کارکنان سازمان فنی و حرفه‌ای استان، با تقدیر از افتتاح این کارگاه آموزش مهارت الکترونیکی در این سازمان، اظهار کرد: خوشبختانه اقداماتی در این سازمان آغاز شده که تهیه مجموعه‌ای از دستگاه‌هایی که می‌تواند در جریان شیوع کرونا به مهارت‌آموزی الکترونیکی کمک کند، از جمله آن‌هاست.

این نماینده مجلس قطب‌بندی مشاغل، طبقه‌بندی روستاها و شهرها و مشخص کردن مشاغل متناسب با استعدادهای شهر و روستا را برای حل معضل  بیکاری مهم ارزیابی و تصریح کرد: با اهتمام به این پیشنهاد هر منطقه، شهر و روستا در یک مجموعه از مشاغل متناسب با ظرفیت و استعدادهای آن منطقه متمرکز شده و بدین سبب زنجیره ارزش‌گذاری به این مشاغل سازمان‌دهی خواهد شد.

وی با تاکید بر مشخص شدن کدهای آموزشی در سازمان فنی و حرفه‌ای، گفت: یکی از مشکلات دانشجویان ما با داشتن رزومه‌های عالی و گذراندن دوره‌های مهارت‌افزایی، سرگردانی و ندانستن محل ارجاع برای ارائه این توانمندی‌ها است، بنابراین  اثرات آموزش‌ها در سازمان فنی و حرفه‌ای باید مشخص شود بدین نحو که هرکدام از آموزش‌ها منجر به کدام اشتغال خواهد شد و کلاس‌های آموزشی سازمان بر اساس نیازهای بازار منطبق شود.

نماینده مردم شهرکرد، بن و سامان در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه ۴۳ درصد از فارغ‌التحصیلان دانشگاهی استان بیکار هستند، اضافه کرد: آموزش‌ها باید منجر به ایجاد اشتغال شود و مهم‌ترین اتفاق در بحث مهارت‌آموزی، سروسامان دادن به ایجاد کارآفرینی برای فارغ‌التحصیلان دانشگاهی است، بنابراین  ایجاد یک برنامه مدون و یک سند مشخص در این راستا اساسی بوده و طیف‌بندی مشاغل در سال‌های آینده پاسخ‌گوی بخشی از ایجاد مهارت برای بیکاران خواهد شد.

راستینه با تاکید بر اهمیت ارزش مهارت‌آموزی، خاطرنشان کرد: متاسفانه در حوزه مهارت‌آموزی موفق عمل نکرده‌ایم، اما باید دانست که برای کسب مهارت‌آموزی هر کسی ارزش آن مهارت را باید بداند که برنامه‌ریزی منسجم برای کاهش هزینه این کلاس‌ها، کمک به مهارت‌آموز بوده که بتواند با آرامش خاطر در این کارگاه‌ها و دوره‌ها شرکت کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha