• شنبه / ۱۰ آبان ۱۴۰۴ / ۱۹:۱۸
  • دسته‌بندی: سینما و تئاتر
  • کد خبر: 1404081006051
  • خبرنگار : 71342

در سینما و تئاتر چه خبر است؟

از نتایج داوری «توکا» تا خبرهایی از «سلول»، «قفس» و چند ماجرای دیگر

از نتایج داوری «توکا» تا خبرهایی از «سلول»، «قفس» و چند ماجرای دیگر

در این بسته خبری بر مهم‌ترین خبرهای رسیده سینما و تئاتر مروری داریم.

هیأت داوران دومین رویداد «توکا» در دو بخش نمایش‌نامه‌نویسی و نمایش‌نامه‌خوانی برای نوجوانان، نتایج داوری این رویداد را اعلام کردند.

به گزارش ایسنا به نقل از اداره کل روابط عمومی و امور بین‌الملل کانون، رویداد «توکا» از سوی مرکز تولید تئاتر و تئاتر عروسکی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان و کانون تئاتر کودک و نوجوان خانه تئاتر با هدف تقویت ادبیات نمایشی ویژه‌ی نوجوان، کشف و پرورش نویسندگان و هنرمندان جوان، گسترش تعامل میان نسل نوجوان و هنرهای نمایشی و توجه به ارزش‌های ایرانی-اسلامی در متون نمایشی برگزار می‌شود.

گروه داوری متشکل از شهرام کرمی، محمود تیموری، جعفر مهیاری و آتسا شاملو پس از بررسی ۴۲ نمایش‌نامه‌، منتخبان خود را شامل نمایش‌نامه‌های «پر پروانه»/ عدالت فرزانه، «عقاب سپیدار»/ سهیل کاووسی‌کامکار، «هستی، اوبار، فرشته»/ هانیه بابانژاد، «خوشه پروین»/ هما جدی‌کار، «اژدها در دهکده»/ رضا عبدالعلی‌زاده، «مچل کفترباز»/ فاطمه هاشمی، «مشت کوهستان»/ موسی هدایتی، «خاک تشنه»/ فاطیما کاکلی، «لالو و صدای کمانچه»/ محراب عبدالله‌زاده و «نام من روژان است»/ حمیدرضا نعیمی اعلام کردند.

در نشست داوری، سعید زین‌العابدینی و مریم خاکسارتهرانی به عنوان نمایندگان کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان و هم‌چنین مهدی قلعه و احسان مجیدی به عنوان نمایندگان کانون تئاتر کودک و نوجوان خانه‌ تئاتر حضور داشتند.

یادآوری می‌شود دبیرخانه‌ی دومین رویداد «توکا» در مورد چگونگی اجرای نمایش‌نامه‌خوانی هر ۱۰ نمایش‌نامه اعلام شده که در کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان اجرا خواهند داشت؛ به زودی اطلاع‌رسانی خواهد کرد.

عمارت نوفل لوشاتو با چه نمایش‌هایی میزبان مخاطبان است؟/ «سلول» اواخر آبان می‌آید

عمارت نوفل‌لوشاتو این روزها با نمایش‌های «انسان روح است، نه جسد»، «مادر کیو»، «راسو» مخاطبان تئاتر را میزبانی می‌کند و در انتظار روی صحنه آمدن «سلول» است.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی عمارت نوفل‌لوشاتو، نمایش «انسان روح است، نه جسد» نوشته احسان صفانژاد به طراحی، کارگردانی و تهیه‌کنندگی شروین صادقی تا اول آذرماه هر شب ساعت ۱۸ به مدت ۶۰ دقیقه اجرا می‌شود.
جعفر ‌آقاجانلو، شیوا ‌جوانمرد، شروین ‌صادقی، یونس ‌میرزابیگی، غزال ‌زینالی، سجاد ‌طاهری، بیتا ‌گرمابی، سعید ‌زارع، پردیس ‌خراسانی، شقایق ‌بروجی، زهرا ‌عدالتی، امیرحسین ‌بیرامی، نوشین آقایانی، فربد ‌ثابتی، یکتا ‌نجاتیان و دوریس فلاح بازیگران این نمایش هستند.
در خلاصه داستان «انسان روح است، نه جسد» آمده است: «این نمایش در سوگ سایه‌ها دعوتی است به سفری در دل تاریکی، جایی که انسان‌ها در مرز میان بودن و نبودن معلق‌اند.»
اجرای نمایش «راسو» نوشته سهند خیرآبادی به کارگردانی سعید هنرآموز تا پنجم آذر ماه ادامه دارد و هر شب ساعت ۱۹:۳۰ به مدت ۶۰ دقیقه روی صحنه می‌رود.
در این نمایش بهاره ‌رهنما، ایوب ‌آقاخانی (مهمان از گروه پوشه)، ایمان ‌راد (مهمان از گروه مهشید) و ریحانه ‌سلامت ایفای نقش می‌کنند.
در خلاصه داستان این نمایش آمده: « یک زوجِ قدیمی در مقابلِ یک زوجِ جدید و حالا هر چهار نفر برای چند ساعت، مجبورند تا همدیگر را تحمل کنند. تا کی؟ تا وقتی هواپیمای شاهرخ به زمین بشینه.»
نمایش «مادر کیو» به نویسندگی و کارگردانی محمدمتین اوجانی و تهیه‌کنندگی مسعود والا نیز تا ۲۰ آبان ماه، هر شب ساعت ۲۱ به مدت ۷۰ دقیقه روی صحنه خواهد بود.
در این نمایش محسن ‌زرآبادی ‌پور، فاطیما ‌درستکار، روناک ‌برخوردار، بهروز ‌قدرتی، آرش ‌سروری، سعید ‌یاری، محمد ‌کرمی، رضا ‌جمشیدی و مهدیار ‌احمدی ایفای نقش می‌کنند.
در خلاصه داستان این نمایش آمده: « در افسانه‌های ژاپنی یا چینی آمده است که نبردی همیشگی بین فرقه‌های مختلف وجود داشت، این نبرد نه بر سر زن بود و نه بر سر پول...»
نمایش «سلول» نوشته پوریا گلستانی و محسن زرآبادی‌پور، به طراحی و کارگردانی محسن زرآبادی‌پور و تهیه‌کنندگی داود نامور نیز از ۲۷ آبان ماه در عمارت نوفل لوشاتو روی صحنه می‌رود. بلیت‌فروشی نمایش «سلول» از ۱۲ آبان‌ماه آغاز می‌شود.
همچنین دور دوم اجرای نمایش «دیالکتیک» به نویسندگی و کارگردانی رحمان خوب‌زاده و تهیه‌کنندگی گروه تئاتر و فیلم انسان، ۱۵ آبان ماه در پلتفرم عمارت نوفل‌لوشاتو آغاز می‌شود و این اثر هر شب ساعت ۲۰ به مدت ۶۰ دقیقه روی صحنه خواهد رفت.
در این نمایش رحمان ‌خوب‌زاده و مونا شاهدی ایفای نقش می‌کنند.
داستان این نمایش درباره نبردی است میان دو عقل که در جستجوی حقیقت، یکدیگر را می‌سنجند؛ نه برای پیروزی، بلکه برای روشن شدن.
 

«آن دوازده نفر» روی صحنه می رود

نمایش «آن دوازده نفر» اثری از گروه هنری سایه است که با بهره‌گیری از ساختار نمایشی نوین و دیالوگ‌هایی ژرف، در قالب دادگاهی تاریخی میان دو نسل، به بازخوانی یکی از حساس‌ترین برهه‌های تاریخ اسلام می‌پردازد؛ جایی که ایمان، بصیرت و مسئولیت اجتماعی در محکِ قضاوت قرار می‌گیرند.این نمایش با نگاهی پژوهشی و دراماتیک به وقایع صدر اسلام و مفاهیم دینی، روایتی نو از  مسئولیت پذیری مردمان هر عصر در برابر حقیقت ارائه می‌کند.

این نمایش که از ترکیب واقعیت تاریخی و تقابل آن با آنچه شنیده می شود بهره می‌برد، با هدف ایجاد تأملی تازه در ذهن مخاطب درباره جایگاه مردم در مسیر حق و ولایت نوشته شده و تلاش دارد گفت‌وگویی بین انسان آینده و تاریخ گذشته برقرار کند.

گروه هنری سایه از سال ۱۳۷۹ با رویکرد نمایش های آیینی، فعالیت خود را در عرصه تئاتر آغاز کرد و طی دو دهه گذشته آثار فاخر آیینی در سالن‌های تهران داشته‌اند.

از جمله آثار این گروه می‌توان به نمایش های «بغضی که ماند» (در سه نوبت اجرا در سال های۱۳۸۰، ۱۳۸۱، ۱۳۸۲، در سالن های دانشگاه خواجه نصیر، تالار کوثر صدا وسیما، تالار اندیشه حوزه هنری)،  «تا اشکستان» (سه نوبت اجرا در سال‌های ۱۳۹۰، ۱۳۹۱ و ۱۴۰۰ در سالن‌های نیاوران و تئاتر شهر)، «معمای مطربان پریشان» (دو نوبت اجرا در سال های ۱۳۹۳،۱۳۹۴، سالن برج میلاد و تالار اندیشه حوزه هنری)،  «هتل ریتاج» (۱۴۰۱، سالن اصلی تئاتر شهر)، «سیب، فانوس، کشتی» (۱۴۰۳، سالن برج آزادی) «و او جان من است» (دو نوبت اجرا در سال های ۱۴۰۳،۱۳۹۸، پردیس تئاتر تهران و تالار وحدت) و... اشاره کرد.

نمایش «آن دوازده نفر» از ۱۳ آبان لغایت ۳ آذر ۱۴۰۴، از ساعت ۲۰ در سالن خلیج فارس فرهنگسرای نیاوران (سالن اصلی) به روی صحنه می‌رود.

علاقه‌مندان می‌توانند از طریق وب‌سایت تیوال برای تهیه بلیت این نمایش اقدام کنند:

از نتایج داوری «توکا» تا خبرهایی از «سلول»، «قفس» و چند ماجرای دیگر

پوستر نمایش «ساحلی‌ها» رونمایی شد

پوستر نمایش «ساحلی‌ها» با طرحی از حامد فرهی همزمان با اجرای این نمایش رونمایی شد.

گروه اجرایی این نمایش به شرح زیر هستند:نویسنده: وجدی معود | مترجم: نازنین میهن | بازنویسی، تهیه کننده و کارگردان: محمدامین سعدی، بازیگران: عبدالرضا نصاری، نریمان عابدی، محمدرضا خادمی، ندا قاسمی، مهسا الهیاری، آریا تحویلدار.
این نمایش ساعت ۲۰ در تالار چهارسو مجموعه تئاتر شهر روی صحنه می‌رود.

از نتایج داوری «توکا» تا خبرهایی از «سلول»، «قفس» و چند ماجرای دیگر

اکران و بررسی فیلم‌تئاتر «شوخی امروزی» در خانه هنرمندان ایران

 چهل و هفتمین برنامه از سلسله جلسات نمایش فیلم‌تئاترهای شاخص با نمایش فیلم‌تئاتر «شوخی امروزی» بر اساس متن نمایشنامه نوئل پیرس کوارد و به کارگردانی متیو وارکوس [از بسته دراماتورژی‌های مدرن، فردیت در برابر جامعه] با همکاری مشترک انجمن منتقدان، نویسندگان و پژوهشگران خانه تئاتر و سینماتک خانه هنرمندان ایران برگزار می‌شود.

 پس از نمایش این فیلم‌تئاتر، نشست نقد و بررسی آن با حضور محسن خیمه‌دوز (منتقد تئاتر) برگزار می‌شود.

 این نسخه نمایش «شوخی امروزی» در سال ۲۰۱۹ توسط تئاتر اولد ویک با کارگردانی متیو وارکوس و بازی برجسته‌ اندرو اسکات به صحنه آمد. 

داستان درباره‌ یک بازیگر مشهور و خودشیفته به نام گرافام است که در میانسالی، با بحران‌های حرفه‌ای و شخصی خود دست و پنجه نرم می‌کند.

این نمایش با ریتم تند، دیالوگ‌های طنازانه و موقعیت‌های کمیک، به نقدی شیرین از دنیای تئاتر، شهرت و روابط انسانی می‌پردازد. اجرای اندرو اسکات در نقش اصلی، با حضور پرانرژی، بیان زنده و ظریف، فضایی جذاب و سرگرم‌کننده خلق کرده است.

نشست اکران و بررسی این فیلم‌تئاتر، چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۴، ساعت ۱۷ در سالن استاد ناصری خانه هنرمندان ایران برگزار خواهد شد.

از نتایج داوری «توکا» تا خبرهایی از «سلول»، «قفس» و چند ماجرای دیگر

پوستر نمایش «والس تصادفی» رونمایی شد
پوستر نمایش «والس تصادفی» به کارگردانی پریسا مقتدی با طراحی پیمان طاهری‌پور منتشر شد.
به نقل از مشاور رسانه‌ای پروژه، نمایش «والس تصادفی» به نویسندگی ویکتور هائیم و کارگردانی پریسا مقتدی با تهیه‌کنندگی مهدی عبادتی از ۱۳ آبان‌ماه ۱۴۰۴ در سالن قشقایی مجموعه تئاتر شهر روی صحنه می‌رود.
این نمایش با ترجمه اصغر نوری و دراماتورژی وحید رهجوی، هر شب ساعت ۲۰:۱۵ میزبان علاقه‌مندان تئاتر خواهد بود.
در «والس تصادفی»، فرزانه قاسم‌زاده و علیرضا اخوان به ایفای نقش می‌پردازند.
رومینا مهدوی (مدیر تولید)، سعید حسنلو (طراح صحنه)، کوروش سروش (آهنگساز)، رضا خضرایی (طراح نور)، بهاره اسدی (طراح گریم)، کمند قربان‌نژاد (طراح لباس)، پیمان طاهری‌پور (طراح پوستر)، امیرحسین میرزائی (عکاس)، رومینا مهدوی (سرپرست گروه کارگردانی و برنامه‌ریز)، عسل کاظمی‌پور جهرمی (دستیار کارگردان)، شراره کریمی حامد (منشی صحنه)، فاطمه سلیمی (عضو گروه کارگردانی)، ابوالفضل اخوان (دستیار تولید و مدیر صحنه)، آرمین میر (دستیار صحنه)، مهدی عابدی (سازنده دکور)، هادی عابدی (دستیار اجرای دکور)، آیلار ابیضی (مجری گریم)، حمیدرضا قاسمی (مجری گریم)، ارغوان جعفرزاده (دستیار گریم)، عسل کاظمی‌پور جهرمی (دوخت لباس)، نرگس رضایی (دستیار طراح صحنه)، سجاد استکی (دستیار طراح صحنه)، راوی‌مدیا (تبلیغات)، امیرحسین میرزائی (مدیر تبلیغات)، علی کیهانی (مشاور رسانه‌ای و روابط عمومی)، سهیل فلاح (موشن‌گرافی و تیزر)، پیمان طاهری‌پور (طراح گرافیک)، رومینا مهدوی (تبلیغات مجازی) و فاطمه قاسمی (تصویربردار) دیگر عوامل پروژه هستند.


در خلاصه داستان نمایش آمده است: «نیمه‌شبی، در مکانی ناشناس، زنی وارد بازی سرگرم‌کننده‌ای می‌شود، اما خیلی زود درمی‌یابد که درگیر دوئلی مرگ و زندگی شده است؛ دوئلی که سرنوشت برایش تدارک دیده است.»
نمایش «والس تصادفی» اثری روان‌شناسانه و پرکشش است که با بهره‌گیری از فضایی رازآلود به مفاهیمی چون انتخاب، اراده و بازی‌های ذهنی انسان معاصر می‌پردازد.
علاقه‌مندان برای تهیه بلیت این نمایش می‌توانند به سایت تیوال، گیشه تئاتر و گیشه مجموعه تئاتر شهر مراجعه کنند.

از نتایج داوری «توکا» تا خبرهایی از «سلول»، «قفس» و چند ماجرای دیگر

اسامی نمایش‌های رسیده به مرحله نهایی چهاردهمین جشنواره تئاتر البرز

هیات انتخاب چهاردهمین جشنواره تئاتر استانی البرز پس از ارزیابی آثار رسیده، فهرست هشت نمایش نهایی را برای رقابت در مرحله پایانی اعلام کرد.
به نقل از روابط‌عمومی جشنواره، اعضای هیات انتخاب چهاردهمین جشنواره تئاتر استانی البرز ضمن قدردانی از مشارکت گروه‌های نمایشی، اسامی آثار راه‌یافته به بخش نهایی را که از اواخر آبان‌ ۱۴۰۴ در کرج روی صحنه خواهند رفت، بدون‌ترتیب برگزیدگی اعلام کرد.
هیات انتخاب بخش صحنه ای این جشنواره شامل مرتضی شاه کرم، محمدهادی عطایی و رضت جهانی هستند.
نمایش‌های برگزیده بدین شرح اعلام شده است:
«واقعه شیرزن» به کارگردانی امیر جلال موسوی
«حصارک» به کارگردانی مسعود سالاری
«یک خراش دیگر» به کارگردانی اکرم جلیوند
«قرار» به کارگردانی آرین کریمی
«هم‌بازی» به کارگردانی امین اکبریان
«شاید پنجره‌ای» به کارگردانی علیرضا خوش‌پیک
«کَک» به کارگردانی محمدرضا تفرشی
«پارانویا» به کارگردانی سپیده توکلی
در بخشی از اطلاعیه هیات بازبینی آمده است: «تلاش همه گروه‌های نمایشی در مسیر تولید و اجرای آثار، نشان از پویایی تئاتر استان دارد. امیدواریم آثار منتخب نیز در مرحله نهایی بتوانند اجراهایی با کیفیت و در شأن هنرمندان البرزی ارائه کنند.»
بر اساس اعلام دبیرخانه جشنواره، مرحله نهایی و اجرای عمومی آثار منتخب در اواخر آبان‌ماه برگزار می‌شود و جزئیات زمان‌بندی و مکان اجراها متعاقباً اطلاع‌رسانی خواهد شد.
این رویداد، مهم‌ترین آوردگاه نمایشی استان البرز به‌شمار می‌رود که هر ساله میزبان هنرمندان جوان، کارگردانان پیشکسوت و گروه‌های تازه‌نفس از سراسر البرز است.
چهاردهمین جشنوار تئائر استانی البرز به دبیری علی کوچکی برگزار خواهد شد.

نمایش «بعد از مگریت» به صحنه می‌آید
نمایش «بعد از مگریت» به نویسندگی تام استوپارد با ترجمه هوشنگ حسامی و کارگردانی سهیل رفیعی در تماشاخانه طهران روی صحنه خواهد رفت.
ارتباط انسانی در دوران مدرن از جمله مشخصه‌های مهم فرهنگی و اجتماعی به شمار می‌رود که زندگی جوامع بشری را از جنبه‌های گوناگون تحت تاثیر قرار می‌دهد. یکی از معضلات زندگی کنونی نیز کمرنگ شدن روابط انسانی است‌. بی شک مساله حاضر و دغدغه‌مندی موجود در انتخاب نمایشنامه «بعد از مگریت» نوشته تام استوپارد عقیم ماندن روابط است‌.
تام استوپارد در نمایشنامه «بعد از مگریت» این مساله را به قضاوت‌ آدم‌ها از یکدیگر در شرایط‌ مختلف ربط می‌دهد و به وضوح این ماجرا را در موقعیت‌های کاملا کمدی به نمایش می‌گذارد.
موقعیت‌هایی کمدی که در نمایشنامه شکل می‌گیرد و از دیدگاه شخصی هر شخصیت درباره آن‌ها صحبت می‌شود و همین باعث به وجود آمدن مشکلاتی عمیق در روابط انسانی خواهد شد. 
در خلاصه داستان این نمایشنامه از تام استوپارد که با کارگردانی سهیل رفیعی برای اجرا آماده شده است، می‌خوانیم: «خانواده هریس به همراه مادر مشغول بحث درباره صحنه‌ای هستند که وقتی در حال برگشت از گالری بوده با آن روبرو شده‌اند، بازرس و پاسبان وارد می‌شوند و جرمی را درباره آن ماجرا به آنها نسبت می‌دهند.»
رفیعی پیش از این دو نمایش «جهش یاخته» و «ایزوله» را به عنوان کارگردان روی صحنه برده است.
بازیگران و دیگر جزئیات این نمایش به زودی معرفی خواهند شد.

از نتایج داوری «توکا» تا خبرهایی از «سلول»، «قفس» و چند ماجرای دیگر

فراخوان بخش عکس و پوستر هفتمین جشنواره تئاتر «شهر» منتشر شد

به گزارش روابط عمومی جشنواره تئاتر «شهر»، دبیرخانه هفتمین جشنواره تئاتر «شهر» با هدف ثبت و بازنمایی جلوه‌های هنری و فرهنگی پایتخت، فراخوان بخش‌های «عکس» و «پوستر» این رویداد را منتشر کرد.

متقاضیان شرکت در این دو بخش می‌توانند آثار خود را از نمایش‌هایی که با یکی از موضوعات زیر مرتبط هستند، به دبیرخانه جشنواره ارسال کنند.

موضوعات جشنواره
 
-کلانشهر تهران: آثاری که مضمون یا قصه نمایش به مرور وقایع تاریخی تهران از دوران قاجار تا امروز می‌پردازد.
 
-معماری تهران: نمایش‌هایی که در طراحی صحنه یا دکور، بازتابی از بافت تاریخی یا معماری بناهای مهم تهران در قالبی واقع‌گرایانه یا استعاری دارند.
 
-شخصیت‌های الهام‌بخش تهران: آثاری که به شخصیت‌های شناخته‌شده و تأثیرگذار در تاریخ ایران و اسلام می‌پردازند که در تهران زیسته‌اند.
 
-اماکن و موضوعات مذهبی تهران: نمایش‌هایی با محوریت اماکن یا موضوعات مذهبی مرتبط با پایتخت.
 
-سنت‌ها و آیین‌های فرهنگی و اجتماعی: نمایش‌هایی که آیین‌های سنتی، فرهنگی یا معضلات اجتماعی تهران مانند ترافیک و آلودگی هوا را بازتاب می‌دهند.

شرایط شرکت در بخش عکس
 
-هر عکاس می‌تواند حداکثر ۸ اثر ارسال کند.
 
-بازه زمانی عکاسی از ۳۰ دی ۱۳۹۶ (آخرین دوره برگزاری جشنواره تئاتر شهر) تا آبان ۱۴۰۴ تعیین شده است.
 
-عکس‌ها باید در اندازه ۳۰×۴۵ سانتی‌متر و کیفیت ۳۰۰ dpi به دبیرخانه ارسال شوند.
 
-هرگونه ویرایش مخرب یا استفاده از هوش مصنوعی در تولید عکس‌ها ممنوع است.
 
-به آثار راه‌یافته به بخش مسابقه مبلغ ۵۰۰ هزار تومان بابت حق‌التصویر تعلق می‌گیرد.
 
-کتاب برگزیده آثار راه‌یافته به نمایشگاه توسط جشنواره چاپ و منتشر خواهد شد.
 
-آثار برگزیده در قالب نمایشگاه در معرض دید عموم قرار می‌گیرند.
 
-عکس‌ها می‌توانند رنگی یا سیاه‌وسفید باشند.
 فرم شرکت در جشنواره از طریق وب‌سایت https://jashnvareh.farhangsara.ir/theater-shahr/ دریافت و به همراه آثار به آدرس thsh.festival@gmail.com ارسال شود.
  
-آخرین مهلت ارسال آثار: ۱۰ آذر ۱۴۰۴
-انتخاب و داوری آثار: ۱۵ آذر ۱۴۰۴
-برگزاری نمایشگاه عکس و پوستر: از ۲۸ آذر ۱۴۰۴
-معرفی برگزیدگان: در مراسم اختتامیه جشنواره

مدیریت بخش‌های «عکس» و «پوستر» در این رویداد برعهده مهدی آشنا است.

هفتمین دوره جشنواره تئاتر «شهر» به دبیری امین اشرفی آذر و دی ماه ۱۴۰۴ در تهران برگزار خواهد شد.

از نتایج داوری «توکا» تا خبرهایی از «سلول»، «قفس» و چند ماجرای دیگر

فیلم کوتاه «قفس» در موزه سینما اکران می‌شود

به گزارش روابط عمومی پروژه، فیلم کوتاه «قفس» به نویسندگی و کارگردانی بهنام شاملو، ۱۱ آبان ماه در موزه سینما (باغ فردوس) نمایش داده می شود.

«قفس» با روایتی زنانه، روان‌کاوانه و شخصی، داستان زنی را روایت می‌کند که در میانه فراموشی و هذیان، ناگهان با تصویری مدفون از گذشته‌اش روبه‌رو می‌شود. تصویری که سال‌ها در اعماق ذهنش سرکوب شده بود.

اردشیر سلیمانی، المیرا شجاعی، سهیل عطار، فاطمه طهماسبی، بهنام شاملو و گلشید مزینانی (بازیگر کودک) بازیگران این فیلم کوتاه هستند.

عوامل «قفس» عبارتند از مدیر فیلمبرداری: عرفان یوسفی، فیلمبردار: امیر لطفی، دستیاران فیلمبردار: علی درخشان‌زاده، محمد نوری، تصحیح رنگ و نور: مهران عشریه، مدیر برنامه‌ریزی: الهه برادران، دستیار اول کارگردان: مهران عشریه، دستیار کارگردان: امیرمحمد رحمتی، منشی صحنه: عسل باقری، مدیر صدابرداری: مهدی رنجبر، تدوین‌گران: علی یوسفی، مهران عشریه، طراح چهره‌پردازی: ندا نصرتی، طراحان صحنه و لباس: المیرا شجاعی، بهنام شاملو، دستیار صحنه و لباس: بهار قاسمی، مدیر روابط عمومی: آیدا اورنگ، طراح پوستر و تیزر: هستی عرش، علی فرد، تهیه‌کننده: بهنام شاملو، با تشکر ویژه از: اشکان خطیبی، سعید روستایی، مرتضی فرشباف، سهیل براتی، خانه هنر آوا، مرضیه مهاجر، هدا تورنگ؛ تهیه‌شده در انجمن سینمای جوانان ایران – دفتر ویژه تهران؛ سال تولید: ۱۴۰۴. 

مراحل پخش بین المللی این فیلم کوتاه آغاز شده و به زودی اطلاعات تکمیلی آن منتشر می شود.


شورای سیاست‌گذاری جشنواره بین‌المللی فیلم موج کیش معرفی شدند

اعضای شورای سیاست‌گذاری پنجمین جشنواره بین‌المللی فیلم کوتاه موج کیش معرفی شدند.

اسدالله علیزاده (معاون فرهنگی و هنری سازمان منطقه آزاد کیش)، علیرضا تابش، مجید برزگر، محمد حمیدی‌مقدم، سیاوش چراغی‌پور، محمدعلی حائری(مدیر هنری سازمان منطقه آزاد کیش)، احسان عبدی‌پور و ابراهیم حصاری اعضای شورای سیاست‌گذاری جشنواره بین‌المللی فیلم کوتاه کیش در پنجمین دوره برگزاری این رویداد هستند.
این اعضا با تشکیل جلسه‌ای در تهران ضمن صحبت درباره زمان بندی و نحوه اجرای رویداد، موضوعاتی از جمله تعامل با جشنواره‌های خارجی، مفاد فراخوان و ... را نیز بررسی کردند.
گفتنی است ابراهیم حصاری دبیر و سیاوش چراغی‌پور دبیر اجرایی این رویداد هستند.
پنجمین جشنواره بین‌المللی فیلم موج کیش با هدف معرفی استعدادهای نو در عرصه فیلم کوتاه و ارتقای سطح تبادلات فرهنگی اواخر بهمن ۱۴۰۴ در جزیره کیش برگزار خواهد شد. فراخوان و برنامه‌های جنبی این رویداد در روزهای آتی منتشر و اعلام خواهد شد.

تماشاخانه سنگلج میزبان «اُپرای تن‌ها» می‌شود

نمایش « اپرای تن‌ها» نوشته روح الله سمیع با کارگردانی هانا صالحی راد از ۱۲ آبان در ساعت ۱۷ تماشاخانه سنگلج روی صحنه میرود.
«پس از غروب عاشورا و خروج سپاه اموی از کربلا شیری به آنجا وارد شده و عهده دار نگهبانی از بدنهای برخاک مانده می شود و با مردارخواران صحرا مبارزه می کند.»

مشاور کارگردان: حسن شفیعی. بازیگران: محمدمهدی عظیمی ، حسن شفیعی ، علی پیله ور ، هادی شبانی ، شیوا کوشکانی ، مسیح ساوجی نیا ، مجتبی ترکمان،نقال: امیرحسین صفاپور،موسیقی: محمد همتی، نوازندگان: آرین یمینی نژاد ، محمد همتی ، مسلم صالحی راد، مدیر تولید: محمداسماعیل صالحی راد، مدیر اجرایی: رامونا خانقایی، مدیرصحنه: امیرحسین جعفرپور، طراح گرافیک: محمد بلوکات و رامونا خانقایی،طراح صحنه و لباس: هانا صالحی راد، طراح گریم: سهیلا جوادی، طراح نور : میثم کحالی، ساخت تیزر : رامونا خانقایی 

تیزر فراخوان شانزدهمین جشنواره مردمی فیلم عمار رونمایی شد

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی شانزدهمین جشنواره مردمی فیلم عمار، این جشنواره در چهار بخش رقابتی، جوایز مردمی، اکران مردمی و فیلم ما برگزار می‌شود.

مهلت ارسال آثار نیز تا ۱۵ آبان ماه ۱۴۰۴ ادامه دارد.

تیزر فراخوان این رویداد را ببینید:

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha