• شنبه / ۱۱ مرداد ۱۳۹۹ / ۱۲:۴۸
  • دسته‌بندی: کردستان
  • کد خبر: 99051107637
  • خبرنگار : 50130

/چهل سال با جهاددانشگاهی/

ضرورت استفاده حداکثری از ظرفیت‌های جهاددانشگاهی در کنار دولت بیش از گذشته احساس می شود

ضرورت استفاده حداکثری از ظرفیت‌های جهاددانشگاهی در کنار دولت بیش از گذشته احساس می شود

ایسنا/کردستان رییس دانشگاه علوم پزشکی استان کردستان گفت: با توجه به درخشش و دستیابی جهاددانشگاهی به دستاوردهای شاخص و موفقیت‌های علمی، پژوهشی و دانش‌بنیان طی ۴۰ سال گذشته، ضرورت استفاده حداکثری از ظرفیت‌ها و توانمندی‌های جهاددانشگاهی در کنار دولت بیش از گذشته احساس می شود.

فرزین رضاعی در گفت و گو با ایسنا در خصوص چهلمین سالگرد تشکیل جهاددانشگاهی  اظهار کرد: جهاددانشگاهی به عنوان نهادی پیشرو در رصد و شناسایی نیازهای استراتژیک کشور طی ۴۰ سال اخیر تاکنون دستاوردهایی خلاقانه، نوآورانه و امیدآفرین در حوزه‌های علمی، پزشکی، پژوهشی، درمانی کسب کرده و تاکنون توانسته است با برخورداری از علم و درایت، نیروهای متعهد و کاردان در رفع مشکلات مردم موفق عمل کند.

وی افزود: حضور نخبگان علمی در جهاددانشگاهی و تولید علم و فناوری در این مرکز آموزش عالی سبب شده که در عرصه های مختلف شاهد درخشش نیروهای کارآمد و دلسوز استان باشیم که هدف آنها کمک به ارتقای شاخص های توسعه ای و خدمت رسانی به مردم این مرزبوم است.

رییس دانشگاه علوم پزشکی استان کردستان، بیان کرد: جهاددانشگاهی در عرصه های مختلف علمی و فناوری توانسته برای کشور افتخار کسب کند که خدمات تخصصی و علم و اقتصاد دانش بنیان نتیجه تلاش مجاهدت‌های افراد دلسوز در این مرکز است.

وی ادامه داد: جهاددانشگاهی با اهداف گسترش تحقیقات و شکوفایی استعدادها در سطح جامعه برای نیل به خوداتکایی، توسعه امور فرهنگی در سطح جامعه از طریق همکاری با حوزه، دانشگاه و سایر مراجع و نهادهای فرهنگی به ویژه برای نسل جوان و گسترش طرح های کاربردی و نیمه صنعتی از طریق پیوند با مراکز علمی و تحقیقاتی به منظور به کارگیری نتایج پژوهش راه اندازی شده است، امید است همواره در این مسیر همچون گذشته با صلابت گام بردارد.

 رضاعی یکی از مهمترین برنامه های جهاددانشگاهی را تحت پوشش قرار دادن برنامه های فرهنگی برای بخش عظیمی از جامعه جوان و نوجوان ذکر کرد و گفت: تحقق این مهم خود سبب ایجاد پل ارتباطی بین دانشگاه و جامعه می شود.

وی عنوان کرد: از دستاوردهای مهم جهاددانشگاهی در چهل سال اخیر تربیت نیروهای توانمند، متخصص، کارآمد و اثرگذار بوده که توانسته در سازندگی، عمران و توسعه کشور نقش آفرینی کند، کادرسازی و تربیت نیروهای متعهد و توانمند در جهاددانشگاهی به حل بخش بزرگی از مشکلات جامعه کمک کرده است.

 رییس دانشگاه علوم پزشکی استان کردستان، افزود: جهاددانشگاهی مولود انقلاب فرهنگی است و با گذشت ۴۰ سال از عمر این نهاد پیوند بدنه دانشجویی و جوانان موجب دستاوردهای عظیمی در عرصه‌های علمی و فرهنگی شده است، فناوری اصلی جهاددانشگاهی همان تربیت جوانان و دانشجویان مومن، انقلابی و مستعد در دانشگاه‌ها است که خوشبختانه تاکنون شاهد درخشش و فعالیت چنین نیروهای متعهدی هستیم‌.

وی یکی از مهم ترین اهداف تشکیل این نهاد را پذیرش باور "ما می توانیم" ذکر کرد و گفت که این نهاد انقلابی با تکیه بر توانمندی های خود نیازهای مختلف علمی، فرهنگی و تحقیقاتی کشور را برطرف کرده است، همچنین جهاددانشگاهی در طول سالیان اخیر تمامی تلاش خود را برای دست یابی به این هدف بلند به‌کار گرفته و در شتاب دهی و نهادینه کردن پیشرفت‌های علمی و فرهنگی کشور نقش اساسی و الگویی را ایفا کرده است.

وی تصریح کرد: این نهاد در شناسایی و رصد نیازهای فرهنگی پیشرو بوده و در جهت تامین این نیازها و هم‌چنین در زمینه‌ی کادرسازی و تربیت نیروهای کارآمد و متعهد و نیز تاثیرگذاری و جریان‌سازی فرهنگی، گام برداشته است. هدف از تشکیل جهاددانشگاهی، مطابق اساس‌نامه آن، توسعه فرهنگی و توسعه فناورانه و پژوهشی بوده است.

 به گفته رضاعی، فعالیت‌های جهاددانشگاهی همواره با تاثیرگذاری و جریان‌سازی همراه بوده است، فعالیت‌های فرهنگی، پژوهشی، فناوری و فعالیت‌های گسترده آموزشی، جهاددانشگاهی نمونه‌ی بارزی از این مهم است.

 وی ادامه داد: این نهاد متناسب با نیازهای نظام و انقلاب، کارهای فرهنگی، آموزشی و پژوهشی متعددی انجام داده است، در زمینه‌ کادرسازی و تربیت نیروهای متعهد و کارآمد، جهاددانشگاهی کارنامه‌ای پربار دارد، ساختارهایی مانند سازمان دانشجویان اساسا با نیت تربیت و تامین کادر نیروی انسانی موردنیاز کشور شکل گرفتند، تبلیغ و ترویج فرهنگ و هنر اسلامی، ایجاد تشکیلات منسجم برای استفاده از نتایج تحقیقات علمی، برقراری ارتباط میان حوزه و دانشگاه و حمایت، تشویق و استفاده از دانشجویان مستعد و علاقه‌مند، از جمله رسالت‌های این نهاد در این راستا است که تا کنون به خوبی به آن پرداخته‌اند.

رییس دانشگاه علوم پزشکی استان کردستان،عنوان کرد: این نهاد توانسته متناسب با شرایط روز و ذائقه دانشجویی، ساختار و تشکیلات منسجمی را در بطن دانشگاه ایجاد کند، از همین رو در حوزه‌های متعددی ازجمله نشر کتاب، دین و قرآن، گردشگری، گفتمان انقلاب اسلامی و ولایت‌فقیه، محیط‌زیست و خبررسانی ورود یافته است.

 وی گفت: جهاددانشگاهی نهادی فرهنگی با تعاملات فراگیر، متعهد به پیشرفت دانش بنیان کشور و عملکردی نوین مولود ارزشمند انقلاب اسلامی بوده و با تعاملات فراگیر، متعهد به پیشرفت دانش بنیان کشور است که توانسته طی این ۴۰ سال طیف وسیع و متنوعی از محصولات و خدمات دانش بنیان را به نظام اسلامی ارائه دهد.

وی بیان کرد: نگاه جهاددانشگاهی یک نگاه جریان‌ساز و تاثیرگذار به انقلاب است که از خدمات تخصصی فراگیر در سراسر کشور گرفته تا دستاوردهای شاخص در عرصه‌های ملی و بین‌المللی را رقم زده و همواره بر این باور است که باید با استفاده حداکثری از ظرفیت‌ها و توانمندی‌ها به قله‌های رفیع علمی دست یابد و خوشبختانه این مسیر را به خوبی پیموده است.

به گفته رضاعی، جهاددانشگاهی درادامه فعالیت‌های خود در عرصه‌های آموزشی، تحقیقاتی، علمی و پژوهشی توانسته است در حوزه ارتقای شاخص‌های فرهنگی کشور نیز به خوبی ورود کند، همچنین فعالیت خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) و خبرگزاری بین المللی قرآن کریم(ایکنا) از جمله دستاوردهای فرهنگی جهاددانشگاهی است.

وی تاکید کرد: خبرگزاری ایسنا با سابقه‌ای طولانی و تاثیرگذار در عرصه خبر با امانتداری و صداقت در انعکاس رویدادهای جامعه و نیز خبرگزاری ایکنا به عنوان یک خبرگزاری تخصصی در حوزه قرآنی و دینی از جمله رویش‌های جهاددانشگاهی در عرصه فرهنگی هستند.

رییس دانشگاه علوم پزشکی استان کردستان افزود: حضور نخبگان علمی در جهاددانشگاهی و تولید علم و فناوری در این نهاد سبب شده که در عرصه‌های مختلف شاهد درخشش نیروهای کارآمد و دلسوز کشور باشیم که هدف آن‌ها کمک به ارتقای شاخص های توسعه ای و خدمت رسانی به مردم مومن و انقلابی ایران است.

وی اظهار کرد: جهاددانشگاهی در عرصه های مختلف علمی و فناوری توانسته برای کشور افتخار کسب کند که خدمات تخصصی و علم و اقتصاد دانش بنیان نتیجه مجاهدت‌های افراد دلسوز در این نهاد است  جهاددانشگاهی می‌تواند در استمرار توانمندی‌های خویش با ثبت اقدامات نوآورانه برای رفع نیازهای کشور ورود پیدا کند تا شاهد خودکفایی و قطع وابستگی نظام اسلامی به خارج از کشور باشیم.

رضاعی خاطرنشان کرد: با توجه به درخشش و دستیابی جهاددانشگاهی به دستاوردهای شاخص و موفقیت‌های علمی، پژوهشی و دانش‌بنیان طی ۴۰ سال گذشته تاکنون می‌توان از ظرفیت‌های علمی این نهاد و مشارکت نیروی جوان، کارآمد و متعهد در پیش‌برد اهداف نظام سلامت و ارتقای آن بهره جست، براین اساس ضرورت استفاده حداکثری از ظرفیت‌ها و توانمندی‌های جهاددانشگاهی در کنار دولت بیش از گذشته احساس می شود.

وی یادآور شد: جهاددانشگاهی ارگانی انقلابی است که می‌تواند خلأهای حوزه علم و فناوری را با دیدگاه تحقیق، توسعه و جذب توان علمی نخبگان پر کند و  یک ارگان پیشگام در توسعه علم، فناوری و فرهنگ در کشور متناسب با اهداف جمهوری اسلامی ایران باشد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha