• چهارشنبه / ۱۵ مرداد ۱۳۹۹ / ۰۸:۴۷
  • دسته‌بندی: چهارمحال و بختیاری
  • کد خبر: 99051511014
  • منبع : نمایندگی چهارمحال و بختیاری

/چهل سال با جهاد دانشگاهی/

دستگاه‌ها با همکاری جهاد دانشگاهی به ارائه سازوکار برای رفع مشکلات کشور بپردازند

دستگاه‌ها با همکاری جهاد دانشگاهی به ارائه سازوکار برای رفع مشکلات کشور بپردازند

ایسنا/چهارمحال و بختیاری رئیس بنیاد نخبگان چهارمحال و بختیاری به نقش جهاد دانشگاهی در تولید و تبدیل ایده‌های علمی به فناوری و تجاری‌سازی ایده‌ها پرداخت و گفت: دستگاه‌های مختلف استان، به‌خصوص مراکز آموزشی و پژوهشی از طریق هماهنگی با این نهاد می‌توانند سازوکاری را برای حل مشکلات کشور در همه ابعاد فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی و سیاسی ارائه دهند.

مجتبی بنیادیان در گفت‌وگو با ایسنا و با تبریک فرا رسیدن ۴۰ سالگی جهاد دانشگاهی در خصوص دستاوردهای این نهاد اظهار کرد: این نهاد در حوزه تاسیس مراکز پژوهشی مانند پژوهشکده رویان توانسته نقش مهمی را در تولید علم و توسعه فناوری داشته باشد، همچنین در زمینه نشر و آموزش‌های کوتاه‌مدت نیز خدمات ارزنده‌ای از جهاد دانشگاهی شاهد بوده‌ایم.

وی به  تلاش‌های جهادی این نهاد دانشگاهی در تولید و تبدیل ایده‌های علمی به فناوری و تجاری‌سازی ایده‌ها اشاره کرد و افزود: تشکیل هسته‌های کارآفرینی برای سمت‌وسو دادن دانشجویان فارغ‌التحصیل به پیدا کردن شغل از دیگر اقدامات موثر این نهاد در کشور بوده است، در حوزه‌های پزشکی، سلول‌های بنیادی، فنی و مهندسی، ارتباط با پارک‌های علم و فناوری  تاثیر جهاد دانشگاهی مناسب بوده اما باید برای رونق کارآفرینی این چند حوزه گسترش و رونق یابند.

رئیس بنیاد نخبگان چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه جهاد دانشگاهی به دلیل تنوع و گستره فعالیت‌های خود می‌تواند از طریق شبکه‌سازی مشکلات کشور را در حوزه‌های مختلف رصد و احصا کند، ادامه داد: این نهاد به دلیل ارتباط نزدیک با مجموعه‌های آموزش عالی نسبت به حل این مشکلات با کمک دانشگاهیان اقدام , با اقدامات گسترده قابلیت‌های خود را به جامعه معرفی و باز تعریف کند و با تجمیع ظرفیت‌های فناورانه و اجرایی خود اعتماد نهادهای اجرایی را برای حل مسائل توسط این نهاد جلب کند.

رئیس بنیاد نخبگان چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه جهاد دانشگاهی با توجه به وظایف محوله در ارتباط با تربیت و معرفی نیروهای متخصص و متعهد نقش موثری داشته است، اضافه کرد: این مورد به‌خصوص در سال‌های اول تاسیس این نهاد بسیار ملموس بود اما در سالیان اخیر کم‌رنگ شده است.

بنیادیان با تاکید بر ظرفیت‌های جهاد دانشگاهی و پشتوانه علمی و اجرایی آن، ادامه داد: دستگاه‌های مختلف استان، به‌خصوص مراکز آموزشی و پژوهشی از طریق هماهنگی با این نهاد می‌توانند سازوکاری را برای حل مشکلات کشور در همه ابعاد فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی و سیاسی ارائه دهند.

وی به نقش جهاد دانشگاهی در زمینه تولید علم پرداخت و خاطرنشان کرد: این نهاد با توجه به مسئولیت‌های محوله باید بیش از پیش به وجه پژوهشی، تولید و عرضه علم و تزریق نوآوری به جامعه پرداخته و کمتر وارد مباحث آموزشی که سایر مجموعه‌های دولتی و غیر انتفاعی به آن مشغول هستند، بپردازد و انتظار می‌رود این وجه از عملکرد بیش از گذشته مورد توجه مسئولان این نهاد انقلابی قرار گیرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha