عطیه نیک جوانی در گفت وگو با ایسنا با اشاره به تاثیرات کرونا در عرصه سیاسی اظهار کرد: در حوزه سیاسی اگر خراسان رضوی را در نظر بگیریم، متاسفانه کرونا باعث شده که جلسات احزاب اصلاح طلب که برای هماهنگی برنامهها برگزار میشد، مدتی به تعویق بیوفتد و همین به تأخیر افتادن جلسات و عدم برگزاری آنها باعث شد حضور احزاب در شورای هماهنگی کمتر شود و احزاب را به سمتی برد که بتوانند استفاده بیشتری از فضای مجازی کنند.
وی ادامه داد: در حال حاضر که احزاب نمیتوانند جلسات خود را به صورت حضوری برگزار کنند و این کار را از طریق فضای مجازی انجام میدهند، این موقعیت هم فرصت است و هم تهدید، ویروس کرونا تهدید بود به این دلیل که جلساتمان را تعطیل کرد و ما ارتباط مستقیم خود با مردم را از دست دادیم.
این فعال سیاسی اصلاحطلب خاطرنشان کرد: ما قبل از کرونا نشستهای هفتگی و ماهانهای با مردم و اعضای حزب داشتیم، اما بعد از شیوع ویروس کرونا عملاً این گونه نشستها تعطیل شد و ما ارتباطمان را با بدنه مردمی از دست دادیم، اما از طرف دیگر ما را به سمتی برد که از فضای مجازی استفاده بهتری بکنیم و با برگزاری لایوها بتوانیم ارتباطمان را با بدنه اجتماعی جامعه حفظ کنیم.
وی اضافه کرد: ما توانستیم در برنامهها از اساتید و صاحب نظران برجسته استفاده کنیم، این نگرش اتفاق خوبی بود و ارتباط بهتری بین مردم و احزاب در حال شکل گیری است و نوع تمایلات در جهت تغییر کردن است.
نیک جوانی با اشاره به اینکه برگزاری یک نشست شامل هزینههای سنگینی میشد، افزود: دعوت از سخنران، اجاره مکان و... همه اینها بار مالی زیادی را برای احزاب ایجاد کرده، اما در حال حاضر با استفاده از فضای مجازی سخنران و مهمانان را در کانالهایمان دعوت میکنیم، سخنرانیها برگزار میشوند و تعداد زیادی از این سخنرانیها ضبط و پخش میشود و در اختیار مردم قرار می گیرد و میتوان در آینده آنها را نشر داد.
دبیر حزب مردم سالاری در خراسان رضوی ادامه داد: این اتفاق مبارکی است که در کنار بدیها و ناراحتیهایی که کرونا برای ما به ارمغان آورد، میتوانیم بگوییم احزاب سیاسی میتوانند این موقعیت را به یک فرصت تبدیل کنند.
این فعال سیاسی اصلاحطلب اظهار کرد: گفتوگوهایی بین برخی از جناحهای سیاسی در بعضی از نشستهای مجازی صورت میگیرد که این نوع گفتوگوها، صحبتهایی هستند که می تواند منشأ خیر باشد، ما در گذشته بیشتر مناظره میکردیم و در یک مناظره یک طرف صحبت سعی در اثبات حقانیت خود داشت، اما در لایوهای جدید ما میبینیم که دوستان گفتوگو میکنند، هر یک نظر خود را مطرح می کند و اینها افق روشنی برای سیاستورزی در کشور ما بهشمار میرود.
نیک جوانی تاکید کرد: ویروس کرونا در بخش اقتصادی خیلی از مردم را دچار مشکل کرد همچون مسئله بیکاری، اما حوزه سیاست تفاوت زیادی با بخش اقتصادی دارد، سیاسیون بیشتر فکر می کنند و صحبت می کنند و فضای مجازی این فرصت را برایشان ایجاد کرد، در اوایل ما یک مقدار گنگ بودیم و تطبیق دادن خودمان با شرایط برایمان مشکل بود، اما کم کم در حال یادگیری نحوه تغییر برقراری ارتباط با مردم در شرایطی که دسترسی به آنان به دلیل فاصله اجتماعی کمتر شده است را داریم یاد میگیریم و این میتواند شروع خوبی برای تغییر نحوه برقراری ارتباط احزاب با مردم باشد تا بتوانیم تاثیرگذاری بیشتری بر افکار آنان داشته باشیم.
انتهای پیام
نظرات