• چهارشنبه / ۲۲ مرداد ۱۳۹۹ / ۱۴:۵۳
  • دسته‌بندی: فارس
  • کد خبر: 99052216595

مسئول حوزه علمیه منصوریه شیراز خبر داد

راه‌اندازی مرکز مشاوره ویژه خانواده روحانیت در شیراز

راه‌اندازی مرکز مشاوره ویژه خانواده روحانیت در شیراز
عکس آرشیوی است.

ایسنا/فارس مسئول حوزه علمیه منصوریه شیراز، از راه‌اندازی مرکز مشاوره ویژه خانواده روحانیت در حوزه علمیه خاتم‌الانبیا(ص) شیراز خبر داد و گفت: در روز ولادت امام هادی(ع)، این مرکز با همکاری مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه فارس آغاز به کار کرد که ارائه مشاوره در آن برای عموم مردم رایگان است.

حجت‌الاسلام علی‌رضا حدائق افزود: در موارد فراوانی خداوند در قرآن به برجسته‌ترین انسان نظام خلقت یعنی پیامبر(ص) می‌فرماید مشورت بگیر. گاهی اوقات سن، سواد، شهرت و موقعیت مانع گرفتن مشورت می‌شود در صورتی که چه اشکال دارد یک مدیرکل از آبدارچی خود مشورت بگیرد یا اینکه یک پدربزرگ از نوه خود مشورت بگیرد البته این نیست که حتماً باید به یک مشورت عمل کرد.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی حوزه علمیه منصوریه شیراز، حدائق با ذکر این نکته که مشورت دارای چارچوب و ضوابط خاصی است که باید طبق آن کار را پیش برد، گفت: خداوند در آیه ۳۸ سوره شوری، نشانه‌های بندگان خوب را می‌شمارد و تأکید می‌کند از نشانه‌های بندگان خوب خدا این است که پاسخ الهی را لبیک گفته، نماز به پا کرده و بین خودشان امورات را با مشورت می‌گذرانند.

حدائق با بیان اینکه از نگاه قرآن، انسان‌های موفق کسانی هستند که با مشورت کارها را پیش می‌برند و از آنچه خداوند به آن‌ها رزق داده است، انفاق می‌کنند، گفت: در آیات قرآن می‌خوانیم که خداوند خطاب به پیامبر(ص) تأکید می‌کند که اخلاق خوب موجب شد مردم دور تو جمع شوند.

او با بیان اینکه برخی‌ها کار نمی‌کنند می‌گویند خداوند شانس دهد در صورتی که باید بررسی کنیم و ببینیم کسانی که به جایی رسیده‌اند چه کار کرده‌اند زیرا نظام الهی نظام شانسی نیست، گفت: به دلیل اخلاق خوب پیامبر(ص) اسلام گسترش یافت و اکنون هم ما پای سفره اخلاق پیامبر(ص) نشسته‌ایم.

مدیرعامل بنیاد مهدی موعود(عج) فارس بیان کرد: بعد از آنکه مسلمانان در جنگ احد دوبار به توصیه‌های پیامبر(ص) گوش ندادند و موجب شد شکست سختی بخورند، پیامبر(ص) از آنان دلخور بود اما در حین بازگشت پیامبر(ص) به مدینه آیه‌ای از سوی خداوند نازل شد که مسلمانان را عفو کند و برای آنان طلب استغفار کرده و با آنان مشورت کند و این جایگاه مشورت در قرآن کریم است.

او با تأکید بر اینکه مشورت با انسان عاقل، عادل، دلسوز و دین‌دار موجب رشد می‌شود، گفت: اصلاً مشورت کردن یک توفیق الهی است و ممکن است خداوند گره کور زندگی ما را با نظر یک فرد بی‌سواد باز کند پس برای مشورت غرور نداشته باشیم و نگوییم خودمان همه چیز را می‌دانیم.

حدائق با بیان اینکه مشورت گرفتن و مشورت دادن یک نوع برکت است چه برای آنکس که مشورت می‌گیرد و چه برای آنکس که مشورت می‌دهد، گفت: وقتی با انسان‌های خردمند مشورت می‌کنید شما را به راه درست هدایت می‌کنند و باید بدانیم کسانی که مشورت می‌گیرند، اساساً آسیب نمی‌بینند پس مشورت انسان را از پشیمانی و ملامت شدن در امان نگه می‌دارد.

مسؤل مدرسه علمیه منصوریه شیراز با اشاره به فعالیت مرکز مشاوره امام هادی(ع) از ۱۰ سال پیش تاکنون گفت: طی این ۱۰ بیش از ۵۰۰ هزار جلسه مشاوره رایگان به مردم در این مرکز ارائه شده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha