حجتالاسلام حسن شجاعی صبح امروز (۲۶ مردادماه) در جلسه با اعضای مجمع مشورتی مسجد جامع شناط ابهر، عنوان کرد: تشکیل مجامع مشورتی مطابق با آموزههای دینی و مصداق تعاون و امر به معروف و نهی از منکر است، لذا هر قدر این جمعها تقویت شود، حتما مسئولان در این نظام بیشتر وادار به کار خواهند شد.
وی به مشکلات مطرح شده در جلسه توسط اعضا اشاره کرد و افزود: طبیعتا همه مشکلات با هم و یکجا قابل حل نیست، لذا آن دست از مشکلاتی که قابلیت حل شدن را داشته باشند، حتما پیگیری و وعده آن را خواهیم داد.
شجاعی در ارتباط با مشکل آب شرب شناط ابهر، بیان کرد: برای حل این مشکل، جلسهای با مدیرکل شرکت آبفای استان، با تمرکز بر مشکل آب شناط برگزار شده است که یکی از خروجیهای این جلسه، حفر حلقه چاهی بود که اخیرا صورت گرفت.
این مسئول تاکید کرد: در آینده بنا است با طرح توسعهای که برای تصفیهخانه سد کینهورس در نظر گرفته شده است، از ظرفیت آب شربی که در این سد وجود دارد، برای حل دائمی مشکل آب شرب در شناط پایین استفاده و آب شرب شناط بالا نیز از ظرفیت چاههای موجود تامین شود.
نماینده مردم ابهر، خرمدره و سلطانیه، حفر چاه اخیر را راهحل موقتی در راستای حل این مشکل بیان کرد و یادآور شد: طبق قولی که از مسئولان گرفته شده و به جد نیز پیگیر آن هستیم، این است که مشکل آب شرب شناط ظرف امسال یا سال آینده به طور دائم حل شود.
شجاعی در ادامه با اشاره به پروژه نیمهتمام ورزشگاه سههزار نفری ابهر، اضافه کرد: در سفر اخیر رئیس سازمان برنامه و بودجه به منطقه، پیگیری تخصیص بودجه برای اتمام این پروژه انجام شد که بودجهای برای آن تخصیص و وعده داده شده است.
وی با تاکید بر اینکه اگر با بدقولی مواجه نشویم، به زودی مشکل این ورزشگاه نیز حل خواهد شد، یادآور شد: به جد پیگیر به ثمر رسیدن وعده داده شده در ارتباط با تخصیص این بودجه هستیم.
این مسئول با اشاره به مشکل امامزاده اسماعیل (ع) شناط، ادامه داد: این امامزاده از ظرفیت بالایی در تبدیل شدن به یکی از قطبهای زیارتی در استان و حتی کشور برخوردار است، لذا با جدیت پیگیر حل مشکلات آن از سوی ارگانهای مرتبط از جمله اوقاف خواهیم بود.
شجاعی، حل مشکلات منطقه را در گرو مشارکت مردم و دلسوزان عنوان کرد و افزود: مطالبهگری باید حتما تداوم داشته باشد، زیرا این نوع مطالبهگری از مسئولان به نفع نظام و مردم است.
به گزارش ایسنا، تزلزل مسئولیتها، کمبود آب و خشکسالی، وضعیت نابسامان فاضلاب شهری، شبکه فرسوده آبرسانی شهری، خشکسالی دهها هکتار از باغات شناط، مشکلات توسعه امامزاده اسماعیل، مشکلات ورزشگاه سههزاری نفری شناط، نیاز به تاسیس دارالقران و فرهنگسرا در شناط، آب شرب شناط و ...، از جمله مواردی بود که اعضای حاضر در جلسه به آن اشاره کردند.
انتهای پیام
نظرات