در این همایش که با حضور رییس سازمان اوقاف و امور خیریه کشور و مدیرعامل بنیاد علمی البرز به صورت ویدئو کنفرانس برگزار شد، شش منتخب جایزه علمی البرز در آذربایجانشرقی در محل اداره کل اوقاف و امور خیریه استان تجلیل شدند.
حیدر ارشدی، مدیرعامل و رییس بنیاد جایزه البرز در این همایش در خصوص عملکرد این بنیاد توضیحاتی ارائه کرد.
حجتالاسلام و المسلمین خاموشی، نماینده ولی فقیه و رییس سازمان اوقاف و امور خیریه و حجتالاسلام والمسلمین سید رضا عاملی، دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی نیز در این همایش، در خصوص اهمیت علم، وقف علمی و ارتباط علم و دین به سخنرانی پرداختند.
برگزاری همایش بزرگداشت خواجه رشیدالدین فضل الله همدانی
بعد از اتمام همایش ویدئوکنفرانسی، مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان نیز در جلسه تجلیل از منتخبان جایزه علمی البرز در آذربایجانشرقی، با تاکید بر اهمیت وقف علمی در راستای ترویج علم و دانش در جامعه، اظهار کرد: امید است این روند در جامعه ما تداوم و ترویج یابد.
حجتالاسلام سید شهابالدین حسینی، افزود: در راستای تجلیل از نخبگان، یک همایش علمی استانی در مورد کلانترین موقوفه کشور، موقوفه "خواجه رشیدالدین فضل الله همدانی" کلید خورده و در آیندهای نزدیک با همکاری اداره کل اوقاف و امور خیریه استان، دانشگاه تبریز و سایر دانشگاههای استان برگزار خواهد شد.
وی اضافه کرد: همایش بزرگداشت خواجه رشیدالدین فضل الله همدانی در راستای شناسایی موقوفات خواجه رشید الدین فضلالله همدانی و با محوریت وقف و علم الأدیان کلید خواهد خورد.
وی در ادامه از منتخبان جایزه علمی البرز تجلیل کرده و تاکید کرد: امید است شاهد گسترش روز افزون علم و دانش در جامعه باشیم.
در ادامه، شش منتخب این جایزه علمی در استان که دانشجویان رشتههای "پزشکی، مهندسی عمران، روانشناسی تربیتی، مهندسی برق و معماری" بودند، در محل اداره کل اوقاف و امور خیریه استان تجلیل شدند.
"رضا پیوندی"، دانشجوی برگزیده پزشکی جایزه البرز است که دانشجوی کارشناسی اتاق عمل دانشگاه علوم پزشکی مراغه بوده و مقالات ملی و بینالمللی متعددی در همایشهای مختلف و نشریات دارد، او با ابراز خرسندی از دریافت جایزه البرز به ایسنا گفت: از بعد معنوی، این جایزه را یک توفیق بزرگ میدانم و احساس میکنم مسئولیت جدیدی بر عهدهام گذاشته شد تا این مسیر را با پشتکار و اراده بیشتری دنبال کنم.
وی، هدف خود از فعالیتهای علمی را خدمت به جامعه و تعالی کشور عنوان کرد و گفت: به عنوان یک دانشجو تلاش میکنم تا بتوانم در حد و توان خود در جامعه موثر باشم؛ جایزه علمی البرز انگیزه مضاعفی به قشر علمی جامعه داده و نشان میدهد که عدهای هستند که دغدغه علم داشته و وجود این بنیاد، اتفاق مبارکی در کشور است.
"وحید مایلی" دیگر دانشجوی برگزیده است که دانشجوی کارشناسی ارشد رشته مهندسی عمران گرایش سازه دانشگاه تبریز بوده و تالیف یک عنوان کتاب، ارائه هفت مقاله در مجلات علمی و مدیرمسئولی یک نشریه تخصصی در حوزه عمران را در کارنامه خود دارد، او به ایسنا گفت: بسیار خرسندم که منتخب این جایزه شدم و یقینا چنین حرکتهایی باعث خواهد شد تا شتاب علمی کشور سریعتر و پرقدرتتر شود؛ این جوایز موجب دلگرمی دانشجویان و محققان میشود تا در مسیر علم گامهای موثرتری بردارند.
وی با بیان اینکه از این پس با مسئولیت بیشتری در این مسیر حرکت خواهم کرد، افزود: وقف علمی برکات بسیاری در جامعه داشته و گام بسیار ارزشمندی است که زنده یاد حسینعلی البرز در راستای تاسیس بنیاد البرز برداشت.
جعفر بهادری، دیگر دانشجوی منتخبی است که دانشجوی دکتری روانشناسی تربیتی دانشگاه شهید مدنی آذربایجان بوده و تالیف و ترجمه چهار عنوان کتاب، ارائه ۶۰ مقاله در مجلات علمی و کنفرانسهای ملی و بین المللی، مشارکت در هشت طرح پژوهشی دانشگاهها و سازمانهای مختلف را در کارنامه خود دارد؛ او به ایسنا گفت: دریافت این جایزه ارزشمند باعث شد تا انگیزه مضاعفی در راستای انجام فعالیتهای علمی کسب کنم. تلاش خواهم کرد در عرصههای علمی و فرهنگی بیش از پیش موثر واقع شده و در مسیر رشد و تعالی کشورمان که آرزوی استاد البرز بود، حرکتهای خویش را تداوم بخشم.
معصومه کریمی دیگر دانشجوی منتخب این جایزه بود، وی دارای مدرک دکتری مهندسی برق و قدرت دانشگاه شهید مدنی آذربایجان بوده و تالیف و ترجمه شش عنوان کتاب، ارائه ۳۴ مقاله در مجلات علمی و کنفرانسهای ملی و بین المللی و ثبت دو مورد اختراع را در کارنامه علمی خود دارد؛ او به ایسنا گفت: با توجه به اینکه این جایزه با بررسیهای علمی و بر مبنای سوابق علمی و پژوهشی به افراد منتخب اهدا میشود، جایزه بسیار ارزشمندی است و بنده نیز از دریافت این جایزه بسیار خرسندم و بیش از پیش در این راستا فعالیت خواهیم کرد.
محمدرضا دانشور دیگر منتخب این جایزه است که دانشجوی دکتری مهندسی برق و قدرت دانشگاه تبریز بوده و تالیف سه عنوان کتاب، ارائه ۱۸ مقاله در مجلات علمی و کنفرانسهای ملی و بین المللی، برگزیده جایزه شهید احدی و ورود بدون کنکور به مقطع دکتری سال ۹۷ رل در کارنامه علمی خود دارد؛ او با ابراز خرسندی از دریافت جایزه البریز، اظهار کرد: قاعدتا چنین همایشهایی، انگیزه بزرگ و محرکی برای جامعه علمی کشور خواهد بود؛ باعث خرسندی است که فعالیتهای علمی در جامعه در قالب وقف علمی دیده شده و مورد تجلیل قرار میگیرد.
مهناز پیروی دیگر منتخب جایزه البرز است که دارای مدرک دکتری معماری دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز بوده و ۹ مقاله علمی در مجلات علمی و کنفرانسهای ملی و بین المللی، برنده جایزه بنیاد ملی نخبگان سال ۹۶، و ۹۷، دانشجوی نمونه دانشگاه آزاد تبریز در سال ۹۷ و ۹۸ را در کارنامه علمی خود دارد، او به ایسنا گفت: این جایزه در تشویق دانشجویان بسیار موثر بوده و بسیار خرسندم که زحمات علمی دانشجویان در قالب این وقف علمی، ارج نهاده شد.
به گزارش ایسنا، بنیاد البرز در سال ۱۳۴۲ توسط «مرحوم حسینعلی البرز» با هدف اشاعه فرهنگ علمی کشور تاسیس شده و در سال ۱۳۵۷ نیز به عنوان وقف علمی، به فعالیتهایش تداوم بخشید.
جایزه بنیاد علمی البرز هر ساله به نخبگان، پژوهندگان، دانشجویان، دانشآموزان و همچنین ممتازان حوزه علمیه به صورت کشوری و به همراه تجلیل از مقام والای چهره ماندگار، واقف زنده یاد حسینعلی البرز برگزار میشود و جوایز نیز از محل درآمدهای موقوفات واقف خیراندیش حسینعلی البرز به منتخبان اهدا میشود.
امسال نیز علیرغم شرایط کرونایی، منتخبان پنجاهوهشتمین سال جایزه علمی البرز در راستای توسعه دانشاندوزی و همچنین تجلیل از تلاشهای نخبگان و پژوهندگان در سراسر کشور انتخاب شده و در آذربایجانشرقی نیز شش نفر به عنوان منتخبان این جایزه علمی معرفی شدند.
انتهای پیام
نظرات