• چهارشنبه / ۲۹ مرداد ۱۳۹۹ / ۱۳:۳۵
  • دسته‌بندی: هرمزگان
  • کد خبر: 99052921896
  • منبع : نمایندگی هرمزگان

دبیر ستاد امربه‌معروف و نهی از منکر هرمزگان:

در هرمزگان جامعه نسبت به منکرات چندان حساس نیست/مطالبه گری در سطح پایین قرار دارد

در هرمزگان جامعه نسبت به منکرات چندان حساس نیست/مطالبه گری در سطح پایین قرار دارد

ایسنا/هرمزگان دبیر ستاد امربه‌معروف و نهی از منکر هرمزگان با اشاره به اینکه متأسفانه در هرمزگان جامعه نسبت به منکرات چندان حساس نیست، بیان کرد: مطالبه گری در هرمزگان در سطح پایین قرار دارد و باید از مردم خواهش کنیم تا در زمینه مطالبه گری فعال شوند.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین حسن کریمی، دبیر ستاد امربه‌معروف و نهی از منکر استان هرمزگان صبح امروز(۲۹ مردادماه) در نشستی خبری، افزود: آنچه از قرآن کریم، روایات و احادیث ائمه و نظر اندیشمندان و بزرگان برمی آید و استنباط می شود اهمیت و اولویت "امر به معروف و نهی از منکر" است و اهمیت و آن از تمامی دستورات الهی بالاتر است.

وی با بیان اینکه اگر امر به معروف و نهی از منکر در جامعه نهادینه شود، تمامی دستورات الهی اجرایی می شود، اظهار کرد: فرهنگسازی صحیح در گرو اجرای درست امر به معروف و نهی از منکر در جامعه است.

کریمی با اشاره به اینکه علت آنکه به بسیاری از دستورات الهی بی توجهی می شود یا در جامعه شاهد برخی منکرات هستیم عدم اجرای درست و عملی کردن امر به معروف و نهی از منکر است، خاطرنشان کرد: اگر امر به معروف و نهی از منکر در جامعه نهادینه شود شاهد عدم وجود منکرات در جامعه و فرهنگسازی صحیح و اجرای درست عدالت هستیم.

وی ادامه داد: اجرای امر به معروف و نهی از منکر وظیفه مردم است و باید مردم خود آمر به معروف و نهی کننده از منکر باشند و این موضوع بدون مشارکت مردم عملی نمی شود.

دبیر ستاد امربه‌معروف و نهی از منکر هرمزگان با بیان اینکه مردم باید مطالبه گر باشند و در برابر تخلفات و پایمال شدن حقشان سکوت نکنند، عنوان کرد: اصحاب رسانه نقش مهمی در این وادی دارند و به عنوان پل ارتباطی مردم و مسئولان باید خود نقش مطالبه گری و روشنگری در بحث امر به معروف و نهی از منکر داشته باشند.

وی با اشاره به اینکه شهادت امام حسین(ع) خود نتیجه ترک امر به معروف و نهی از منکر جامعه آن زمان بود، افزود: اگر پرچم امر به معروف و نهی از منکر زنده نگاه داریم، نظام سالامی حفظ و پیشرفت و رشد می کند

کریمی با بیان اینکه در ستاد امر به معروف و نهی از منکر به دنبال احیای این دستور الهی هستیم، تصریح کرد: به دنبال ایجاد گروه های جهادی از خود مردم برای گسترش امر به معروف و نهی از منکر در جامعه هستیم و در این زمینه شرایط و آموزش لازم را فراهم می کنیم.

وی اضافه کرد: قانون حمایت از آمران به معروف و ناهیان از منکر در سال ۹۴ در ۲۴ ماده به تصویب رسیده و اگر آن را به درستی اجرایی کنیم شاهد تحولی شگرف در جامعه خواهیم بود.

دبیر ستاد امربه‌معروف و نهی از منکر هرمزگان با اشاره به اینکه متأسفانه در هرمزگان جامعه نسبت به منکرات چندان حساس نبوده و بی تفاوتی نسبت به منکرات وجود دارد، بیان کرد: مطالبه گری در هرمزگان در سطح پایین قرار دارد و باید از مردم خواهش کنیم تا در زمینه مطالبه گری فعال شوند.

وی با بیان اینکه زمانی که مردم پای کار نباشد مطالبه گری در جامعه شکل نگرفته و شاهد رواج منکرات در تمامی زمینه ها خواهیم بود، خاطرنشان کرد: طی یکسال اخیر گزارشاتی به دستمان رسیده که حتی در این بین مدیران دستگاه های اجرایی هم قرار داشته و با ورود ستاد امر به معروف و نهی از منکر سبب تغییر رویه و نتیجه مثبت بوده ایم.

کریمی در پایان از مهم‌ترین وظایف ستاد امر به معروف و نهی از منکر را تعامل دوطرفه با دستگاه‌ها برشمرد و گفت: ستاد باید در رابطه با دستگاه‌ها در یک تعامل دو طرفه باشد و برای تحقق این فریضه الهی به دستگاه‌ها کمک کند، آن‌ها نیز به ستاد کمک فکری و برنامه داده و مطالبه‌گری کنند تا ستاد امر به معروف بتواند اهداف خودش را به انجام برساند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha