دکتر فرهاد ابولنژادیان در آیین تقدیر از پزشکان که امروز (اول شهریورماه) به مناسبت روز پزشک در دانشگاه علوم پزشکی اهواز برگزار شد، اظهار کرد: با تلاش همکاران در حوزه بهداشت و درمان، کرونا در خوزستان کاملا کنترل و مدیریت شده است. امروز در مجموع شهرهای تابعه دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز، ۱۱ مورد بستری به دلیل ابتلا به کرونا و دو مورد فوتی داشتیم؛ این وضعیت، ماحصل تلاش شبانهروزی کادر بهداشت و درمان و همکاری مردم بوده است.
به گزارش ایسنا، وی افزود: بسیاری از پزشکان تا ۶۰ روز به منزل نرفتند؛ پرستارانی داشتیم که فرزندان خود را در منزل پدر و مادرشان نگه داشتند تا کشیک بیشتری بدهند. در زمانی که بیمارستان رازی اهواز تنها سانتر بیماران مبتلا به کرونا بود و هنوز کرونا را خوب نمیشناختیم و حتی پزشکان خطرات مسری بودن بیماری را به خوبی نمیدانستند، پزشکانی داشتیم که درخواست میکردند که کشیکهای خود را در بیمارستانهای دیگر کاهش دهند تا در بیمارستان رازی خدمت کنند.
ابولنژادیان بیان کرد: بود و نبود وسایل حفاظت فردی برای این پزشکان تفاوتی نداشت. اگر چه در اسفندماه ۳۰ تا ۴۰ بیمار در خوزستان داشتیم اما عمده این بیماران در بیمارستان رازی متمرکز بودند. لباس حفاظت فردی به سختی برای آنها تامین میشد و روزانه یک هزار لباس حفاظت فردی میتوانستیم خریداری کنیم و در مجموع ۳ هزار ماسک را با سختی وارد خوزستان میکردیم.
وی افزود: در این شرایط مجبور میشدیم وسایل اولیه ماسک را از سه قسمت کشور به دست بیاوریم. در ابتدای شیوع کرونا، در شرایطی بودیم که اگر پرواز صبح انجام نمیشد ماسک هم برای همکاران پزشک نداشتیم اما حتی یک نفر از آنها به دلیل نبود وسایل حفاظت فردی پا پس نکشید و کم کاری نکرد.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز بیان کرد: آنچه برای ما اهمیت داشت این بود که وسایل حفاظت فردی را تامین کنیم تا یک نفر از پرسنل هم تلفات نداشته باشیم. اگر یک نفر از این پرسنل فوت میکرد، نگرانی ما این بود که همکاران بترسند یا مضطرب شوند و در ارائه خدمت دچار مشکل شویم.
وی گفت: در حوزه دانشگاه علوم پزشکی اهواز تعداد زیادی از پرستاران و پزشکان به کرونا مبتلا شدند اما هیچ تلفاتی نداشتیم.
ابولنژادیان عنوان کرد: در زمانی که تلاش داشتیم دو بیمارستان گلستان و امام در اهواز را حفظ کنیم و ارائه خدمت به دیگر بیماران دچار خدشه نشود، سازمان تامین اجتماعی به ما کمک زیادی کرد.
وی افزود: بیمارستان شهید منفرد نیاکی ارتش، فاطمه الزهرا(س) نیروی انتظامی، تامین اجتماعی، آیتالله طالقانی در اهواز و سینا در شهرستان کارون به کمک ما آمدند و پس از پیک کرونا از چرخه بیماری خارج شدند.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز گفت: در حال حاضر تنها بیمارستان رازی و تعداد محدودی تخت ICU در بیمارستان گلستان به بیماران مبتلا به کرونا خدمات ارائه میدهند. با ظرفیتسازی، ۵۰ تخت ICU در بیمارستان رازی راهاندازی شد. گاهی بیمارستان رازی را تا چهار بار تخلیه میکردیم و بیماران را به بیمارستانهای دیگر منتقل کردیم.
انتهای پیام
نظرات