• چهارشنبه / ۵ شهریور ۱۳۹۹ / ۱۶:۵۴
  • دسته‌بندی: سیستان و بلوچستان
  • کد خبر: 99060504765

استاندارسیستان وبلوچستان: گفت‌وگوی تمدن‌ها سبب توسعه می‌شود

استاندارسیستان وبلوچستان: گفت‌وگوی تمدن‌ها سبب توسعه می‌شود

ایسنا/سیستان و بلوچستان استاندار سیستان وبلوچستان گفت: راه اندازی دفتر وزارت خارجه در استان بستر گفت وگو را فراهم و بسیاری از مشکلات در زمینه‌های مختلف را برطرف می‌کند.

 احمدعلی موهبتی در آیین افتتاحیه دفتر نمایندگی وزارت امور خارجه در زاهدان اظهارکرد: جمهوری اسلامی یک میلیارد دلار در بندر شهید بهشتی سرمایه گذاری کرد تا با ایجاد این بندر شاهد توسعه و پیشرفت این منطقه باشیم.

وی با بیان اینکه ۵۰ درصد سواحل مکران در ایران و ۵۰ درصد در کشور پاکستان است گفت: رهبر معظم انقلاب به مجموع این ساحل نگاه ویژه‌ای دارند.

استاندار سیستان و بلوچستان گفت: رییس جمهور افغانستان چابهار را فرصتی ارزشمند برای نجات کشورش می‌داند و نیاز است که به این فرصت توجه ویژه‌ای شود.

وی تصریح کرد: کشور افغانستان معادن غنی بسیار دارد که با استفاده از فرصت شهرستان چابهار می‌تواند باعث توسعه شود.

سیاست همسایگی خوب از سیاست‌های اصلی نظام است

معاون حقوقی و بین‌المللی وزارت امورخارجه نیز در این مراسم اظهارکرد: سیاست‌ همسایگی خوب یکی از سیاست‌های اصلی نظام است که وزارت امورخارجه مجری آن است.

محسن بهاروند افزود: مرزها نباید خطی برای جدایی بلکه باید نقطه‌ای برای پیوستگی پیشرفت و توسعه باشند.

وی ادامه داد: استان‌های مرزی چون سیستان و بلوچستان در ایجاد ارتباط و تعامل با کشورهای همسایه نقش مهمی دارند و باید با افراد محلی نیز مشورت شود.

معاون حقوقی و بین‌المللی وزارت امور خارجه بیان کرد: باید راه‌هایی که باعث همکاری بیشتر با همسایگان می شود بررسی و عملیاتی شود.

وی با بیان اینکه با کشورهای افغانستان و پاکستان در تمام سطوح روابط خوبی داریم افزود: امنیت مساله بسیار مهمی است و باید این امر در مرزها تقویت شود.

بهاروند خاطرنشان کرد: آب و مساله تامین آن یکی دیگر از مواردیست که انتظار می رود کشورهای همسایه همچون افغانستان به این موضوع توجه داشته وکمک کننده باشند.

وی به سرمایه گذاری مشترک و تمایل بر توسعه اقتصادی کشورهای همسایه اشاره کرد و گفت: سرمایه گذاری و توسعه باعث می‌شود که شاهد رفاه و سعادت مردم بویژه مرزنشینان باشیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha