• یکشنبه / ۹ شهریور ۱۳۹۹ / ۱۹:۳۹
  • دسته‌بندی: بوشهر
  • کد خبر: 99060906583
  • منبع : بوشهر

مدیرکل تبلیغات اسلامی بوشهر:

بلوک غرب در مسیر سقوط قرار گرفته است

بلوک غرب در مسیر سقوط قرار گرفته است

ایسنا/بوشهر مدیرکل تبلیغات اسلامی بوشهر گفت: مستضعفان عالم با الگوگیری از قیام عاشورا در حال رهایی از ظلم و ستم هستند.

حجت‌الاسلام عبدالرضا سروستانی با تسلیت فرا رسیدن تاسوعا و عاشورای حسینی اظهار کرد: قیام حضرت سیدالشهدا علیه‌السلام همان‌طور که خود آن حضرت در ابتدای حرکت بیان داشتند برای احیاء ارزش‌های الهی و دینی، مبارزه با منکرات و شناخت معروف‌ها در جامعه بود.

این مسئول اضافه کرد: حضرت امام حسین (ع) به مقابله با طاغوت و طاغوتیان پرداخت و جان خود، فرزندان و یاران خود را در راه خدا تقدیم کرد.

وی ادامه داد: امام حسین (ع) با خدا معامله کرد و در این مسیر توانست طاغوت را شکست دهد هرچند که علی‌الظاهر در مقابل لشکر عمر سعد شهید شد اما این شهادت حیات جاویدان برای وی شد و مصداق بارز آیه «و لا تحسبن الذین قتلوا فی سبیل الله امواتا بل احیا عند ربهم یرزقون» شد.

حجت‌الاسلام سروستانی ادامه داد: امروز نام امام حسین(ع)، یاد امام حسین (ع)، راه و اندیشه‌های آن حضرت است که توانسته الگویی باشد تا جهان بشریت بتواند برای همیشه به عنوان کشتی نجات و الگوی هدایت آن را فرا راه خود قرار دهد.

مدیرکل تبلیغات اسلامی بوشهر تصریح کرد: امروز پرچم مبارزه با طاغوت را امام حسین (ع) عَلَم کرده و رفته رفته هرچه از زمان بگذرد، مسیر نورانی اسلام و جایگاه رفیع آن در سطح جهان بسیط تر می‌شود.

وی تأکید کرد: حضرت امام حسین (ع) این درس را به بشر داد که امور زندگی و اداره جامعه بشری تنها باید با نگاه خدامحوری باشد و هر نگاهی غیر از خدامحوری پوچ و بیهوده و محکوم به زوال و نابودی است و آن کاری که برای خدا انجام شود برای همیشه پایدار خواهد بود.

حجت‌الاسلام سروستانی افزود: تاسوعا و عاشورای حسینی انسان را به یاد مصائب کربلا محزون می‌کند، زیرا در این روز عزیزترین فرد نزد پیامبر اسلام (ص) مظلومانه به شهادت رسیدند.

مدیرکل تبلیغات اسلامی بوشهر اضافه کرد: امروز در جهان اندیشه‌ها، شجاعت، دلیری و استقامت امام حسین علیه‌السلام درس بزرگی برای جامعه بشری است و مستضعفین عالم با الگوگیری از قیام عاشورا در حال رهایی از ظلم و ستم هستند.

وی عنوان کرد: به برکت نظام جمهوری اسلامی و الگوگیری حضرت امام خمینی (ره) از قیام حسینی، جهان کنونی که از ستم و جنایت ظالمان رنج می‌برد، به سمت رهایی از این سیستم در حال عبور است و شاهدیم که برخی مستکبران و گروه‌هایی که خود را مدعی قدرت در جهان می‌دانستند مضمحل شده و بلوک غرب در مسیر سقوط قرار گرفته است.

حجت‌الاسلام سروستانی با اشاره به آیه‌ی «ان الذین قالوا ربناالله ثم استقاموا تتنزل علیهم الملئکه الاتخافوا و لاتحزنوا وابشروا بالجنه التی کنتم توعدون» تأکید کرد: قرآن کریم ما را به صبر و استقامت دعوت می‌کند و باید در مقابل ظالمان و ستمگران نهراسیم و راه اسلام را دنبال کنیم و از هر ظرفیتی که داریم استفاده کنیم.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha