• دوشنبه / ۱۰ شهریور ۱۳۹۹ / ۱۷:۴۵
  • دسته‌بندی: سیستان و بلوچستان
  • کد خبر: 99061007343

آغاز برداشت پسته در سیستان و بلوچستان

آغاز برداشت پسته در سیستان و بلوچستان

ایسنا/سیستان و بلوچستان مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان سیستان و بلوچستان گفت: بیش از ١٢ هزار هکتار از سطح باغات سیستان و بلوچستان به کشت پسته اختصاص دارد که ۷۳۲۶ هکتار آن بارور و بقیه غیربارور است.

اردشیر شهرکی افزود: آقایی، اکبری، اوحدی، کله قوچی و بادامی عمده ارقام کشت پسته در استان سیستان و بلوچستان می باشند.

وی با بیان اینکه از هر هکتار سطح باغات پسته استان به طور متوسط ۱۵۵۰ کیلو گرم محصول برداشت می شود، پیش بینی کرد: تا پایان مهرماه بیش از ١١ هزار تن محصول پسته برداشت و روانه بازار مصرف شود.

وی با اشاره به کیفیت پسته تولیدی سیستان و بلوچستان گفت: پسته تولیدی استان به دلیل شرایط بسیار مطلوب آب و هوایی منطقه و استفاده کم از سم و کود از کیفیت بالایی برخوردار است به طوری که می توان از آن به عنوان محصول ارگانیک نام برد.

مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی سیستان وبلوچستان تصریح کرد: طی سال گذشته تاکنون ۱۸۶۹ هکتار سطح زیر کشت پسته در استان افزایش یافته است.

گفتنی‌است سیستان و بلوچستان با تولید بهترین و با کیفیت ترین پسته یکی از مهمترین قطب های تولید این محصول در کشور است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha