• سه‌شنبه / ۱۸ شهریور ۱۳۹۹ / ۰۸:۲۷
  • دسته‌بندی: سیاست خارجی
  • کد خبر: 99061813129
  • خبرنگار : 71628

سید رسول موسوی: نئوطالبان‌ همان طالبان با همان اهداف و خواسته‌ها است

سید رسول موسوی: نئوطالبان‌ همان طالبان با همان اهداف و خواسته‌ها است

مدیر کل بخش آسیای غربی وزارت امور خارجه کشورمان با اشاره به ماهیت احزاب سیاسی افغانستان گفت که گروه‌های جدید افغانستان که نئو طالبان نامیده می‌شوند فرقی با طالبان اصلی ندارند و آن‌ها هم همان اهداف و خواسته‌ها را دنبال می‌کنند.

به گزارش ایسنا،  سید رسول موسوی مدیر بخش آسیای غربی وزارت امور خارجه کشورمان در پیامی توییتری درباره طالبان نوشت: نئوطالبان یک افسانه است. آن ها همان طالبان دهه 90 میلادی هستند.  با همات اهداف و همان خواسته ها. 
موسوی افزود: امروز،  دوگانگی جمهوری و امیرنشینی واقعیت صحنه سیاسی افغانستان است اما در آینده نزدیک فقط یکی از آن‌ها می‌تواند دوام بیاورد! 
انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha