زهرا ابراهیمی در دیدار با مشاور استاندار سیستان وبلوچستان در امور اهل سنت ضمن شرح وضعیت بانوان و خانواده بازماندگی از تحصیل، ازدواج در سنین پایین، ازدواج های ثبت نشده را از مهم ترین مشکلات زنان استان عنوان کرد و افزود: عدالت جنسیتی و برابری باید در تمامی حوزه ها اعم از اقتصادی، فرهنگی، ورزشی رعایت شود و زنان فرصت ترقی را در جامعه برابر با مردان تجربه کنند.
مولوی حقانی مشاور استاندار در امور اهل سنت نیز ضمن تاکید برگسترش همکاری های هر چه بیشتر گفت: در دین اسلام هیچ برتریتی میان زن و مرد وجود ندارد مگر در تقوا و متولیان بانوان در استان می توانند نقش مهمی در تثبیت جایگاه زنان در جامعه ایفا کنند و باید با تبیین صحیح جایگاه زن از منظر آیات و روایات بانوان را نسبت به نقش و جایگاه حساس خود آشناترکرد.
گفتنی است در پایان مقرر شد که به مجمع امامان جمعه پیشنهاد گردد تریبون هایشان در سرتاسر استان به انعکاس مهم ترین مطالبات و وضعیت بانوان استان اختصاص یابد.
انتهای پیام
نظرات