• جمعه / ۲۱ شهریور ۱۳۹۹ / ۱۸:۴۱
  • دسته‌بندی: اردبیل
  • کد خبر: 99062115903
  • منبع : نمایندگی اردبیل

امام جمعه اردبیل:

دولت احداث دانشگاه صنعتی را به تاخیر انداخته است


دولت احداث دانشگاه صنعتی را به تاخیر انداخته است

ایسنا/اردبیل نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه اردبیل گفت: با وجود اقدامات اولیه برای احداث دانشگاه صنعتی، دولت دوازدهم هیچ اقدام اجرایی نکرده و حتی آن را به تاخیر انداخته است.


حجت‌الاسلام سیدحسن عاملی در خطبه‌های این هفته نماز جمعه شهر اردبیل با انتقاد از وزارت علوم در نادیده گرفتن حق مسلم استان محروم اردبیل در برخورداری از دانشگاه صنعتی اظهار کرد: سال 85 مجوز لازم را از رئیس جمهور وقت دریافت کردیم و شخصا پیگیر این موضوع بودم و حتی زمین مورد نیاز برای احداث دانشگاه فراهم شد.
وی به کوتاهی مسئولان اجرایی در هفت سال اخیر اشاره و خاطرنشان کرد: در حالی که انتظار می‌رفت در دولت تدبیر و امید مجوزهای نهایی صادر شود اما با نادیده گرفتن محرومیت استان مجوز قبلی لغو و این کار به اعتماد و وثوق مردم ضربه وارد کرد.
امام جمعه اردبیل گفت: در چنین شرایطی یکی از خیرین استان اردبیل اعلام کرده که حاضر است با واگذاری زمین ساخت و تامین تجهیزات دانشگاه صنعتی را عهده‌دار شود که این آمادگی حجت را برای مسئولان استانی و کشوری در پیگیری احداث دانشگاه صنعتی تمام کرده است.

آمریکا روز به روز در منطقه منزوی‌تر می‌شود
عاملی با اشاره به اقدام خفت‌بار امارات در به رسمیت شناختن رژیم صهیونیستی غاصب بیان کرد: این ذلت شاهان و امرای نالایق عرب است که بیش از پیش وابستگی خود را به آمریکا و رژیم صهیونیستی نشان می‌دهد.
وی ادامه داد: امارات در حالی تلاش می‌کند تا دست در دست رژیم جنایتکار و غاصب صهیونیست بگذارد که به هیچ وجه این رژیم قابل اعتماد نیست و سال‌هاست که قبله اول مسلمین را غصب کرده و به آرمان فلسطین خیانت می‌کند.
امام جمعه اردبیل بیان کرد: امت اسلامی به دست چنین رهبران نالایق به ذلت افتاده است در حالی که تنها ایران توانسته است با تکیه بر استقلال و حفظ حاکمیت ملی در برابر قلدرمآبی‌های آمریکا و رژیم صهیونیستی از حق خود دفاع کند.
عاملی رغبت امت اسلامی را به مذهب تشیع و اهل بیت یادآور شد و گفت: ترامپ در آستانه انتخابات برای نجات خود از ذلت تمام به حمایت همه جانبه از رژیم صهیونیستی روی آورده تا از این طریق وجاهت قانونی به رفتارهای اخیر خود ببخشد.
وی انزوا و ذلت روزافزون آمریکایی‌ها و رژیم صهیونیستی را یادآور شد و اظهار کرد: در چنین اوضاعی اهانت به ادیان الهی به ویژه ساحت پیامبر (ص) نشان بی‌هویتی غرب است که با بی‌حرمتی سعی می‌کند حاکمیت نالایق خود را به رخ بکشد.
عاملی در ادامه خطبه‌های نماز با قدردانی از خیرین و عزاداران حسینی در توزیع بسته‌های غذایی برای فقرا و نیازمندان افزود: این جای افتخار است که 25 میلیون بسته غذایی در این ایام بین نیازمندان واقعی توزیع شد که خود نشان از عشق و علاقه ملت به مرام سیدالشهداست.
وی با تبریک هفته دفاع مقدس یاد و خاطره 220 هزار شهید سرافراز ایران اسلامی را گرامی داشت و تصریح کرد: در این هفته با خون پاک شهدا که در مسیر عزت و استقلال ریخته شد، عهد و پیمانی می‌بندیم که روی اصول و ارزش‌های دینی و اسلامی مسامحه نکنیم.
انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha