ابوالفضل ابوترابی در گفتوگو با ایسنا در خصوص علت رغبت نداشتن نمایندگان مجلس شورای اسلامی برای عضویت در کمیسیون حقوقی و قضایی، اظهار کرد: چون کمیسیون حقوقی و قضایی در حوزههای انتخابیه هیچ تأثیر مستقیم و مثبتی برای حل مشکلات مردم ندارد به همین دلیل نمایندگان ترجیح میدهند عضو کمیسیونهایی شوند که بتوانند مشکلات حوزه انتخابیه خود را حل کنند.
وی افزود: حتی در مسائل قضایی شهرستانها این کمیسیون نمیتواند دخالتی داشته باشد و در مجموع چون این کمیسیون در مباحث مختلف و مشکلات شهرستانها از قبیل مسائل عمرانی، زیست محیطی، معیشت، اقتصادی و... نمیتواند تأثیری داشته باشد عضویت در کمیسیون حقوقی و قضایی با استقبال روبرو نمیشود و در تمام دورههای مجلس نیز این مشکل وجود دارد.
نماینده مردم نجف آباد، خاطرنشان کرد: برای حل این مشکل مجلس اصلاح آئیننامه را در برنامه خود قرار داد و هماکنون این اصلاح در دستور کار شورای نگهبان است و احتمالاً ظرف ۳ هفته آینده این مشکل حل شود و کمیسیون حقوقی و قضایی مانند مجلس دهم با حد نصاب ۱۲ تا ۱۳ نفر تشکیل شود. با اصلاح آییننامه تعداد اعضای این کمیسیون در اختیار هیئترئیسه مجلس قرار میگیرد.
انتهای پیام
نظرات