هرمز نوروزیفرد در گفت و گو با ایسنا، با بیان اینکه بر اساس نتایج سرشماری سال ۱۳۹۵ اختلاف سطح باسوادی بین مردان و زنان رده سنی 10 تا 49 سال در استان کرمانشاه 4.4 درصد است، گفت: بر اساس این آمار مردان 10 تا 49 ساله کرمانشاهی 4.4 درصد از زنان این استان باسوادتر بودهاند.
نوروزیفرد با اشاره به هدف گذاری برای کاهش اختلاف سطح باسوادی بین زنان و مردان استان در رده سنی 10 تا 49 سال، گفت: در صورت انسداد مبادی بی سوادی، انتظار داریم تا سال 1400 که سرشماری بعدی است، این فاصله به صفر برسد و حتی ممکن است نرخ باسوادی بین زنان بیشتر از مردان هم بشود.
معاون سوادآموزی اداره کل آموزش و پرورش استان کرمانشاه سپس با اشاره به اجرای طرح ارتقای سطح سواد زنان در استان در طول سالهای اخیر با هدف کاهش فاصله باسوادی زنان و مردان 10 تا 49 ساله استان، گفت: سال 1397 این طرح را در نواحی سه گانه شهر کرمانشاه، ماهیدشت و بیستون برای 700 نفر از زنان اجرایی کردیم.
نوروزی فرد با بیان اینکه طرح ارتقای سطح سواد زنان سال گذشته در شهرهای شرقی استان شامل شهرهای بیستون، صحنه، کنگاور و سنقر اجرایی شد که بر اساس آن هزار نفر از زنان این شهرها با سواد شدند، گفت: امسال این طرح را در مناطق مرزی استان و برای 500 نفر از زنان بی سواد شهرستانهای جوانرود، ثلاث باباجانی، گیلانغرب، قصرشیرین و سرپلذهاب اجرایی می کنیم.
وی ادامه داد: علاوه بر اینها در سه سال سال گذشته میانگین باسواد کردن زنان در مجموع طرح های سوادآموزی استان بیش از 88 درصد بوده، در حالی که میانگین باسواد کردن مردان کمتر از 12 درصد بوده که امیدواریم نتیجه این تلاشها به باسوادتر شدن زنان منجر شود.
انتهای پیام
نظرات