• یکشنبه / ۳۰ شهریور ۱۳۹۹ / ۰۸:۴۴
  • دسته‌بندی: سایر ورزش‌ها
  • کد خبر: 99063022375
  • خبرنگار : 71613

سپهرزاد: باشگاه تنها منبع درآمد دوومیدانی‌کاران است/ بعد از کرونا برنامه ویژه می‌خواهیم

سپهرزاد: باشگاه تنها منبع درآمد دوومیدانی‌کاران است/ بعد از کرونا برنامه ویژه می‌خواهیم

کارشناس دوومیدانی می‌گوید در سال‌های اخیر حقوق ورزشکاران و مربیان این رشته قطع شده است تا جایی که اکنون باشگاه‌ها تنها منبع درآمد آنها محسوب می‌شود.

هادی سپهرزاد در مورد نتایج به دست آمده در دومین مرحله از مسابقات دوومیدانی قهرمانی باشگاه‌های کشور به ایسنا گفت: با توجه به شرایط حاکم بر دنیا و ایران نمی‌توانیم نتایج را آنالیز کنیم؛ ورزشکاران ما مدت طولانی تمرین نداشتند، هنوز استادیوم‌های برخی استان‌ها مثل خرم‌آباد بسته است، مسابقه‌ای پیش رو نداریم و فدراسیون یک سال است که با سرپرست اداره می‌شود، بنابراین نباید از ورزشکارانمان انتظار خاصی داشته باشیم. با این حال در برخی رشته‌ها مثل پرتاب وزنه، پرتاب دیسک و دوی ۴۰۰ با مانع رکوردهای قابل قبولی ثبت شد. به طور کلی نتایج با توجه به شرایط موجود جامعه قابل قبول است اما بعد از برطرف شدن این بیماری باید فکر و برنامه‌ریزی خاصی داشته باشیم تا شرایط بهبود پیدا کند.

او در ادامه افزود: در حال حاضر لیگ باشگاه‌ها تنها منبع درآمد ورزشکاران است چون در چند سال اخیر حقوق مربیان و ورزشکاران ملی‌پوش و مستعد قطع شد. خوشبختانه بودجه باشگاه‌ها امسال به طرز شگفت انگیزی ارتقا پیدا کرده و قراردادها با حضور تیم‌های پلیمر خلیج فارس، سپاهان اصفهان، دانشگاه آزاد و مس کرمان نسبت به سال گذشته بهتر شده است، بنابراین ورزشکاران درآمد حاصل از این راه را برای مسابقات آینده خود هزینه می‌کنند.

این کارشناس و مربی دوومیدانی در مورد رقابت برخی از ورزشکاران در چندین ماده از مسابقات قهرمانی باشگاه‌ها گفت: یکی از دلایل ورزشکاران از این کار کمک به تیم خود و دیگری کسب درآمد بیشتر است. سال گذشته این کار را تایید نمی‌کردم چون برخی از ورزشکاران مسابقات جهانی را پیش رو داشتند اما اکنون چون هیچ مسابقه‌ای پیش رو نیست، مشکلی ندارد. ورزشکاران باید درآمدی داشته باشند تا هزینه‌های خود را پرداخت کنند. 

او در ادامه افزود: اگر مدیری هم به دنبال بهبود شرایط دوومیدانی باشد، باز هم از پس همه ورزشکاران برنمی‌آید چون دوومیدانی خیلی گسترده است و قطعا فدرسیون نمی‌تواند حتی ۴۸ زن و مرد اول را حمایت کند. چه برسد به ورزشکارانی که دوم و سوم هستند، چون این عدد به حدی بزرگ است که از توان حمایت فدراسیون خارج می‌شود در نتیجه متاسفانه ورزشکاران باید از پس مخارج خودشان بربیایند. 

سپهرزاد در پاسخ به این سوال که آیا منابع دوومیدانی عادلانه بین ورزشکاران تقسیم می‌شود؟ گفت: همیشه مشکلاتی برای توزیع عادلانه ۱۰۰ درصدی منابع وجود داشته. در برهه‌ای از زمان این عدالت بدتر و زمانی بهتر اجرا شده است. در حال حاضر هم سرپرست فدراسیون تلاش می‌کند عدالتی نسبی برقرار کند اما نمی‌تواند برنامه‌ریزی بلندمدتی داشته باشد.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha