• یکشنبه / ۳۰ شهریور ۱۳۹۹ / ۱۸:۳۵
  • دسته‌بندی: کردستان
  • کد خبر: 99063023077
  • منبع : نمایندگی کردستان

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کردستان:

واحدهای صنعتی نیازمند سرمایه در گردش هستند

واحدهای صنعتی نیازمند سرمایه در گردش هستند

ایسنا/کردستان معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کردستان، با اشاره به اینکه واحدهای صنعتی نیازمند سرمایه در گردش هستند، گفت: در بخش صنعت تسهیلات سرمایه ثابت برای طرح های جدید در مناطق کمتر برخوردار همانند کردستان اعتبارات اندک داریم که این مشکل باید در بخش صنعت به طور ویژه مورد پیگیری قرار بگیرد.

خالد جعفری امروز(۳۰شهریور) در یکصدوسومین جلسه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان کردستان، اظهار کرد: کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید برای حل و فصل مشکلات واحدهای تولیدی تشکیل شده و تلاش دارد آن ها را مورد حمایت قرار دهد چرا که این واحدها می‌توانند ایجاد اشتغال کنند.

وی با اشاره به واحدهای فعال در استان، افزود: کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید خارج از ضوابط معمول بانک ها در صدد است که از واحدهای تولیدی حمایت کنند و این مهم نیازمند توجه ویژه است.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کردستان، با اشاره به اینکه واحدهای صنعتی نیازمند سرمایه در گردش هستند، ذکر کرد: در بخش صنعت تسهیلات سرمایه ثابت برای طرح های جدید در مناطق کمتر برخوردار همانند کردستان اعتبارات اندک داریم که این مشکل باید در بخش صنعت به طور ویژه مورد پیگیری قرار بگیرد.

به گفته جعفری واحدهای که در سال گذشته تسهیلات سرمایه در گردش دریافت کرده‌اند همچنان در اولویت دریافت تسهیلات مجدد هستند.

وی بیان کرد: در شرایط سخت تحریم در تلاشیم که واحدهای فعال را حفظ و نگهداری کنیم تا بتوانند روند تولید را ادامه بدهند.

جعفری بیان کرد: تعداد ۵ طرح با مبلغ ۶۷۰ میلیارد ریال تسهیلات بانکی موردنیاز از محل اعتبارات تبصره ۱۸ قانون بودجه بخش صنعت و همچنین ۴ طرح با مبلغ ۱۰۷ میلیارد ریال تسهیلات بانکی از محل رونق تولید تصویب و به بانک های عامل جهت بررسی و پرداخت ابلاغ شد.

وی خاطرنشان کرد: از ابتدای سال تاکنون تعداد ۳۸ طرح با مبلغ تسهیلات ۶۰۰ میلیارد ریال از محل تبصره ۱۸ ملی بخش صنعت در استان پرداخت شده است.

جعفری یادآور شد: در راستای جهش تولید و حمایت از سرمایه گذاران در چارچوب قانون و مقرارات و با توجه به اختیارات کارگروه و طبق قانون مشکلات این واحدها حل و فصل شود.

لازم به ذکر است؛ در این جلسه مشکلات ۵ واحد سرمایه گذاری که دچار مشکلاتی با بانک های عامل و شرکت آب منطقه ای بودند با حضور سرمایه گذاران و دستگاه های اجرایی مرتبط مورد بررسی قرار گرفت و در مورد هرکدام مصوبات اختصاصی برای رفع مشکلات اخذ شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha