کامران داوری در گفتوگو با ایسنا، در خصوص طرح «همیاران آب» اظهار کرد: معمولا هر سه ماه از سوی سازمان آب اطلاعاتی در مورد پیشرفت طرحهای مشترک به ما ارائه میشود. در مهر ماه سال 98 این طرح رسما آغاز و اولین اطلاعات در بهار سال جاری دریافت شده و برای 6 ماهه ابتدایی این طرح یعنی پاییز و زمستان گزارش عملکرد تدوین شد.
وی با بیان اینکه گزارش بهار اکنون در حال تدوین است، عنوان کرد: شرکت آب منطقهای، سازمان جهادکشاورزی و شرکت آبفای مشهد و استان در سال اول در برنامه قرار داشتند. بین دانشگاه فردوسی و هر یک از این شرکتها برنامههای معینی وجود دارد که توسط این دانشگاه بررسی عملکردی میشوند.
رئیس دبیرخانه دائمی شورای همیاران آب استان خراسان رضوی خاطرنشان کرد: یک ماه بعد از پایان هر فصل باید گزارشهایی از سازمانها دریافت شود که البته این گزارشها از سوی سازمان جهادکشاورزی بسیار با تاخیر ارسال شد اما در نهایت با وجود تاخیرها این گزارشها توسط ما جمعآوری و برای راستیآزمایی به شهرستانها ارسال شده است.
داوری با اشاره به اینکه در نهایت اطلاعات به استانداری و سایر دستگاهها تقدیم میشود، تصریح کرد: وظیفه دانشگاه فردوسی نظارت بر عملکرد سازمانها در این طرح است و عملکرد این سازمانها به صورت گزارش اطلاعرسانی میشود. طرح همیاران آب دارای دو وجه نظارت بر برنامههای مصوب شده و برنامهریزی برای آینده است.
وی بیان کرد: 33 سازمان در شورای اصلی این طرح عضو هستند. ما در بخش برنامهریزی برای آینده کمیسیونها و کمیتههایی داریم که در حال کار و بررسی هستند و احتمالا در سال دوم این موضوعات به برنامهها اضافه خواهد شد.
رئیس دبیرخانه دائمی شورای همیاران آب استان خراسان رضوی با اشاره به اهداف کلان این طرح گفت: در این طرح به تعادل رساندن منابع و مصارف آب در استان به عنوان هدف کلی و اساسی مورد نظر است که طی دو گام انجام خواهد شد. گام اول دستیابی به کسری مخزن صفر در افق 1405 و گام دوم تخصیص بهینه منابع آب برای کسب حداکثر بهرهوری و کاهش برداشتها تا 75 درصد آب تجدیدپذیر تا افق 1420 پیشبینی شده است.
انتهای پیام
نظرات