سعید صرامی، مدیر فرهنگسرای پایداری با اشاره به اینکه ساختار اصلی نرم افزار «آسمانیها»، سال ۱۳۹۵ برای اولین بار در کشور توسط این فرهنگسرا رونمایی شد، اظهار کرد: در سال جاری با تکمیل و توسعه بیشتر این نرم افزار، اطلاعات هشت هزار شهید در آن به ثبت رسید و اکنون وصایا، زندگینامه، عملیاتها، محل شهادت و محل مزار شهیدان در آن قابل دسترسی است.
وی افزود: یکی از مهمترین مزایای این نرم افزار که از سایتهای SHOHADA-ISF.IR و VCC.IR قابل دانلود است، ارسال اطلاعات توسط خانواده و دوستان شهیدی است که بنیاد شهید و فرهنگسرای پایداری تاکنون به آن دسترسی نداشته است. در واقع با این افزونه هر کس عکس یا اطلاعاتی از شهید دارد میتواند به قسمت ارسال اطلاعات مراجعه و عکس آن را ارسال کند.
به گزارش ایسنا، مدیر فرهنگسرای پایداری خاطر نشان کرد: با توجه به فرمایش مقام معظم رهبری مبنی بر ملموستر کردن دفاع مقدس برای مردم با استفاده از زبان هنر، ما برنامهریزی کردیم تا جمعی از خادمان شهدا در فرهنگسرای پایداری، اقدام به خوانش کتاب «من زندهام»، نوشتۀ معصومه آباد کنند و از آنجا که موضوع این کتاب بازخوانی نقش زنان در جنگ است، هشت نفر از بانوان خادم شهدا بعد از مطالعۀ کتاب آن را به صورت رویداد نمایشی درآورده و اجرا کردهاند.
صرامی ادامه داد: از اجرای این بانوان دو کلیپ با عنوانهای «من زندهام» و «کاش دنیا بداند» تهیه شده که به مناسبت هفتۀ دفاع مقدس در فضای مجازی به اشتراک گذاشته میشود.
انتهای پیام
نظرات