بهمن دویرانی در گفتوگو با ایسنا، با بیان اینکه ماهنشان در مجموع ۸۹۰ کیلومتر راه مواصلاتی دارد که از لحاظ طول، راه سومین شهرستان در استان است، اظهار کرد: این شهرستان حدودا ۶۸۷ کیلومتر راه مواصلاتی روستایی دارد که از این میزان حدود ۳۲۸ کیلومتر آن آسفالت شده است.
وی با اشاره به راههای روستایی که نیازمند آسفالت هستند، تصریح کرد: حدود ۵۲ درصد از راههای روستایی این شهرستان، نیاز به بهسازی و آسفالت دارند؛ این در حالی است که فقط حدود ۴۸ درصد از راههای ارتباطی روستایی ماهنشان آسفالت شده است.
این مسئول با بیان اینکه معادن زیادی در این شهرستان وجود دارد، خاطرنشان کرد: نزدیک به ۶۰ معدن در حاشیه راههای روستاهای ماهنشان فعال است که تردد بیش از حد ماشینآلات سنگین سبب تخریب حدود ۵۰ درصد از راههای آسفالت شده و نیز با توجه به بارندگیهای سالهای اخیر و سیلخیز بودن این منطقه آسیب بیش از حد به راههای مواصلاتی وارد شده که نیازمند بیش از اعتبار تعیین شده است.
دویرانی با اشاره به اینکه در حال حاضر راه برخی از روستاهایی که بالای ۵۰ خانوار هستند آسفالت نشده است، یادآور شد: امسال راههای ارتباطی این شهرستان با اعتبار ۴ میلیارد تومان لکهگیری شده و این روند ادامه دارد. همچنین برای روکش آسفالت و لکهگیری محور اصلی دندی به زنجان اعتبار بالغ بر ۵ میلیارد تومان در نظر گرفته شده و کار در حال انجام است.
رئیس اداره راهداری و حمل و نقل جادهای ماهنشان، با بیان اینکه در حال حاضر بهسازی راه روستای پری به علم کندی، توسط پیمانکار در حال اقدام است، افزود: با توجه به اینکه این منطقه کاملا کوهستانی است، شرایط آب و هوایی اجازه آسفالتریزی آن امسال محقق نخواهد شد.
وی با اشاره به وضعیت راههای روستایی چایقشلاق، تاققشلاق و خضرچوپان، اظهار کرد: اداره راهداری و حمل و نقل جاده استان زنجان با استفاده از تجهیزات خود این اداره اقدام به احداث جاده جایگزین ۴ کیلومتری در قالب طرح ابرار از روستای تاتقشلاقی به چایقشلاقی کرده و سعی داریم امسال این مسیر با تلاش همکاران راهداری بازگشایی شود.
انتهای پیام
نظرات