• شنبه / ۱۹ مهر ۱۳۹۹ / ۰۹:۵۶
  • دسته‌بندی: بوشهر
  • کد خبر: 99071913605
  • خبرنگار : 50147

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان بوشهر:

هدف ما توسعه اکوسیستم کارآفرینی است

هدف ما توسعه اکوسیستم کارآفرینی است

ایسنا/بوشهر رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان بوشهر گفت: هدف ما توسعه اکوسیستم کارآفرینی است، بیش از ۷۰ درصد دانش‌آموختگان علمی کاربردی شاغل هستند.

شبیر اشکپور با تبریک بیست‌وهشتمین سالروز تاسیس دانشگاه جامع علمی کاربردی در کشور و هفدهمین سالروز تاسیس این دانشگاه در استان بوشهر عنوان کرد: تمایز مراکز علمی کاربردی با سایر دانشگاه‌ها مهارت‌آموزی است که دانشگاه‌ها به سوی مهارت‌آموزی به منظور رفع نیازهای انسان و جامعه بروند. در واقع دانشجویی که از دانشگاه علمی کاربردی فارغ‌التحصیل می‌شود باید کارفرما باشد.

وی اظهار کرد: دانشگاه علمی کاربردی به شکل درآمد هزینه اداره می شود و شهریه‌ی آن از سایر دانشگاه‌ها کمتر است. وظیفه دانشگاه علمی کاربردی آموزش در محیط و فراهم آوردن زمینه اشتغال مولد است که باید ارائه آموزش ها و مهارت ها منجر به ایجاد شغل شود.

این مسئول خاطرنشان کرد: یکی دیگر از تفاوت های دانشگاه علمی کاربردی اینکه می توانیم از افراد خبره در کار و مهارت و نه لزوما دارای مدرک استفاده کنیم که اینگونه افراد در جامعه کم نیستند.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی با بیان اینکه هدف ما توسعه اکوسیستم کارآفرینی است، افزود: در سال جاری دو مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی متکی بر فرصت ها و ظرفیت هایی که جهاد دانشگاهی ایجاد می کند و دیگری مرکز اصناف که متکی بر صنوف است راه‌اندازی شده است.

اشکپور تصریح کرد: چهار گروه آموزشی با حوزه ها و فعالیت های مشخص صنعت، کشاورزی، مدیریت و خدمات، فرهنگ و هنر داریم و مراکز علمی کاربردی نیز ماموریت محور هستند و هر کدام یکی از ماموریت ها را در قالب یکی از این محورها اجرا می کنند.

وی یادآور شد: تعداد دانش‌آموختگان علمی کاربردی در سطح کشور تاکنون ۲ میلیون نفر و در سطح استان بوشهر ۴۰ هزار نفر دانش‌آموخته داریم. همچنین در سطح کشور ۱۷۰ و در استان بوشهر ۴ مرکز نوآوری وجود دارد که تا پایان سال تعداد این مراکز در استان به ۶ مرکز افزایش می‌یابد.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان بوشهر عنوان کرد: بیش از ۷۰ درصد دانش‌آموختگان ما شاغل هستند که البته تنها ۴۰ درصد شغل مرتبط با مهارت‌های آموخته دارند که شرایط بازار و یا غیرهدفمند عمل کردن مراکز باشد که باعث شده فرد پس از فارغ التحصیلی در زمینه مهارت خود اشتغال نداشته باشد و یا به عبارت دیگر کارفرما نباشد.

شبیر اشکپور با اشاره به اولویت‌های دانشگاه علمی کاربردی در استان بوشهر گفت: آموزش های روزآمد با کیفیت و با رویکرد خوداشتغالی، هدایت مراکز به رشته‌های مرتبط با نیاز جامعه پیرامون، توسعه مراکز مجاور محیط کار با شناسایی مزیت‌های هر شهرستان، راه‌اندازی مراکز نوآوری در مراکز برای هدایت و آشنایی جامعه دانشجویی با پتانسیل محیط کسب و کارهای جدید، شبکه‌سازی مدرسان و دانشجویان علاقمند در حوزه کارآفرینی و برگزاری هدفمند رویدادهای شتاب در مراکز بخشی از اهداف دانشگاه علمی کاربردی است‌.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha