"یوسف جعفری" در گفت و گو با ایسنا درباره وضعیت اصناف در دوران کرونایی اظهار کرد: وضعیت اصناف تعریفی ندارد و با توجه به گرانی ها که گرانی است نه گران فروشی و قیمت ها از مبداء سرسام آور افزایش پیدا کرده، مردم قدرت خرید ندارند و اصناف نیز فروشی ندارند و خیلی گرفتار هستند.
وی افزود: اگر اصناف تعطیل باشند خیالشان راحت است که تعطیل هستند زیرا اکنون نیز انگار تعطیل هستند و فروشی ندارند.
جعفری با اشاره به عدم رعایت پروتکل های بهداشتی از سوی برخی از افراد و افزایش شمار مبتلایان به کرونا تصریح کرد: ظهر امروز ستاد مدیریت کرونا تصمیم گیری خواهد کرد که اصناف تعطیل شوند یا نه.
رییس اتاق اصناف کرمان درباره تسهیلات کرونائی بیان کرد: خیلی از اصناف کرمان موفق به دریافت تسهیلات کرونایی نشدند زیرا برخی نتوانستند در زمان معین شده ثبت نام کنند و بعضا نیز مانع تراشی هایی شد و از سوی دیگر مبلغ پرداختی هم کارآئی نداشت.
وی ادامه داد: به ازای هر کارگری که اخراج نشده باشد، 12 تا 16 میلیون تومان تسهیلات با سود 12 درصد پرداخت می شد که اگر کارگر از بیکاری استفاده می کرد برایش بهتر از این وضعیت بود.
جعفری با اشاره به مشکلات اصناف در شرایط کنونی بیان کرد: کاری برای اصناف انجام نشده است.
انتهای پیام
نظرات