• چهارشنبه / ۲۳ مهر ۱۳۹۹ / ۰۸:۵۷
  • دسته‌بندی: ایلام
  • کد خبر: 99072317071
  • منبع : نمایندگی ایلام

چند اشتباه رفتاری در ایام کرونا که اختلال روان می آورد

چند اشتباه رفتاری در ایام کرونا که اختلال روان می آورد

ایسنا/ایلام یک کارشناس ارشد سلامت روان گفت: پیگیری مداوم و لحظه به لحظه اخبار منفی مثلا تعداد مبتلایان یا فوتی های بیماری کرونا ، صحبت مکرر در مورد خطرات این بیماری سلامت روان را مختل می‌کند.

«فاطمه هوشمند» در گفت و گو با ایسنا، اظهار کرد: در هفته سلامت روان با شعار«سلامت روان برای همه، سرمایه گذاری بیشتر ، دسترسی بیشتر برای همه ، همه جا » سعی داشگاه علوم پزشکی استان ایلام بر آگاه سازی افراد و خانواده ها در مورد اهمیت مراقبت های بهداشتی مربوط به سلامت روان است.

وی گفت: مرکز بهداشت استان ایلام، برنامه هایی را تدوین کرده که با هماهنگی ریاست مرکز بهداشت شهرستان ایلام و همکاری کارشناسان روان شهرستان  قابل اجراست که در این برنامه‌ها تلاش بر آموزش های ساده و قابل فهم برای همه ، اما ضروری و عملی است.

این کارشناس ارشد سلامت روان تصریح کرد: یکی از فاکتور های ایمنی در مقابل بیماری ها تقویت سیستم ایمنی بدن است که این امر با رعایت نکاتی مانند خواب کافی ، مصرف مایعات به ویژه ۸ لیوان آب در روز، تغذیه مناسب از جمله مصرف میوه و سبزیجات به عنوان منبع ویتامین ها است و کاهش استرس و اضطراب قابل دستیابی است.

هوشمند ادامه داد: در ماه‌های گذشته چه از طریق مراجعان به مراکز بهداشتی و چه از ارتباط تلفنی از سامانه کشوری وزارت بهداشت موسوم به ۴۰۳۰ متوجه شدیم متاسفانه اشخاص مرتکب چند اشتباه رفتاری می‌شوند که موجب افزایش استرس و در نتیجه تبعات ناشی از آن می‌شود.

وی گفت: پیگیری مداوم و لحظه به لحظه اخبار منفی مثلا تعداد مبتلایان یا فوتی های بیماری کرونا، صحبت مکرر در مورد خطرات این بیماری، تغییرو بی نظمی ساعات خواب از شب به روز، کاهش افراطی ارتباط اجتماعی و عدم خلاقیت برای جایگزینی فضای مجازی بجای ارتباط حضوری و مسایلی از این قبیل موجب افزایش اختلالات اضطرابی، افسردگی، وسواس فکری _عملی و دیگر اختلالات روان شده است.

این کارشناس ارشد سلامت روان تصریح کرد: جهت بهداشت و سلامت روان ضروری است که تمرکز را به جای بیماری بر سلامت و عوامل تامین کننده آن قرار دهیم، از پیگیری اخبار منفی و تکرار آن بخصوص در حضور کودکان و نوجوانان جدا خوداری کنیم چرا که پذیرش شرایط کنونی به عنوان تغییر در سبک زندگی و سازگاری و انطباق با این پاندمی، عامل بسیار موثر برای بقا و حفظ سلامتی بویژه سلامت روان است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha