• چهارشنبه / ۲۳ مهر ۱۳۹۹ / ۱۵:۳۸
  • دسته‌بندی: گلستان
  • کد خبر: 99072317666
  • خبرنگار : 50051

امضای تفاهم‌نامه بین جهاددانشگاهی گلستان و بانک مهر ایران

امضای تفاهم‌نامه بین جهاددانشگاهی گلستان و بانک مهر ایران

ایسنا/گلستان در راستای حمایت از خدمات و کالای ایرانی، تفاهم‌نامه همکاری بین بانک قرض‌الحسنه مهر ایران استان گلستان و جهاد دانشگاهی واحد گلستان منعقد شد.

این تفاهم‌نامه با حضور سیدمصطفی صالحی، مدیر شعب بانک قرض‌الحسنه مهر ایران استان گلستان و سیدعزیز موسوی، سرپرست جهاد دانشگاهی واحد استان گلستان به امضا رسید.

مدیر شعب بانک قرض‌الحسنه مهر ایران استان گلستان در آیین امضای این تفاهم‌نامه گفت: بانک قرض‌الحسنه مهر ایران نخستین و بزرگ‌ترین بانک قرض‌الحسنه کشور است که در سال ۸۶ با سرمایه اولیه ۱۵ هزار میلیارد ریال آغاز به فعالیت کرد. از اهم فعالیت این بانک می‌توان ارائه خدمت جهت انجام مسئولیت‌های اجتماعی در حوزه‌های اشتغال، معیشت، ازدواج، درمان، حمایت از مددجویان اجتماعی و سازمان‌های حمایتی اشاره کرد.

سیدمصطفی صالحی خاطرنشان کرد: شهروندان می‌توانند با نصب نرم‌افزار مهریران و تکمیل اطلاعات خواسته شده، بدون مراجعه به شعب اقدام به افتتاح حساب در این بانک کنند و کارت بانکی برای فرد ارسال خواهد شد. از دیگر اقدامات این بانک در جهت تحقق بانکداری هوشمند می‌توان به ارائه تسهیلات به‌صورت آنلاین اشاره کرد که به مشتریان این امکان را می‌دهد تا از طریق وب‌سایت بانک فرآیند تسهیلات را پیش ببرند و این اقدام به‌زودی بر بستر همراه بانک نیز در دسترس مشتریان قرار خواهد گرفت.

 وی با اشاره به اینکه بانک قرض‌الحسنه مهر ایران در راستای حمایت از کالای ایرانی اقدام به راه‌اندازی طرح کالا کارت کرده است، گفت: با استفاده از این طرح امکان خرید اقساطی کالای ایرانی با استفاده از تسهیلات قرض‌الحسنه میسر شده است.

صالحی خاطرنشان کرد: یکی از اقدامات این بانک در حوزه مسئولیت اجتماعی، ساخت ۱۰۰ واحد مسکونی برای سیل‌زدگان استان‌های لرستان، گلستان، خوزستان است که این واحدها به خانواده‌های تحت پوشش کمیته امداد تحویل داده شد. از این تعداد، ۳۰ واحد در گلستان، ۳۰ واحد در خوزستان و ۴۰ واحد در لرستان بوده است.

سرپرست جهاد دانشگاهی استان گلستان هم در این آیین گفت: در راستای اجرای طرح ملی توسعه مشاغل خانگی که اجرای آن به جهاد دانشگاهی گلستان واگذار شده، ۲۳۰۰ شغل پایدار در استان ایجاد خواهد شد. به این افراد آموزش داده می‌شود و بعد از آن به پیشران‌ها که فعالان حوزه اقتصادی هستند، معرفی می‌شوند و در نهایت به بازار اتصال می‌کنند.

سیدعزیز موسوی ادامه داد: جهاد دانشگاهی ۷۰۰ دوره آموزشی تعریف شده دارد که ۷۰ دوره آموزشی در حوزه‌های دام، کشاورزی، پزشکی، امدادگری، روان‌شناسی و غیره در استان در حال برگزاری است.

وی خاطرنشان کرد: دانشگاهی گلستان در بخش‌های فرهنگی، آموزشی، اشتغال و پژوهشی خود، محور اشتغال را در دستور کار قرار داده است. دوره‌های آموزشی متناسب با اشتغال در این واحد برگزار می‌شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha